İthaki’nin bu baskısını fuarda 50 liradan verdiler. Aklınızda olsun.
Bu çılgınlık seni de bizi de delirtir.
Vay be ! Ayıptır sorması nereden ve ne kadara aldınız acaba?
Benim ing olsa bende alırdım
Pandoranın yurtdışından getirtme olayıyla, etiket fiyatına(40$) aldım… Normalde amazonda daha ucuz ama kargo ve gümrükle 40ın üstüne çıkıyordu…
Ee siz alana kadar adam yenisini yazmış bile :d
Hatta Fatih Altaylı ve Okan Bayülgen’e bile çıkmış henüz izleyemedim. Sizin de kitabı okuduktan sonra düşüncelerinizi merak ediyorum.
Diğerleri için de iyi okumalar maşallah diyelim şimdiden.
İnşallah bir gün diyelim… Ben okuyana kadar üçüncü kitap gelebilir ama olsun. Geç olsun, güç olmasın demişler.
Kral gelmiş. Sen, ben kimiz ki bize GoT defteri gelsin
Bugün çok tehlikeli bir gün arkadaşlar…
Özel baskı Ateş ve Kan alıp, sadece kitap gönderilen bir tek benim sanırım Okuma günlüğü bile gelmedi
Dirsek temas aralığı hizaya gel, Sağ baştan say
Buz ve Ateşin Dünyası kitabının karton kapakla basılmış olması can sıkıcı, kitabı havalı poşete sarmak durumunda kaldım.
Yayınevinin bu kitabı basmış olması bile mucizeymiş zamanla onu fark ettim ve şükretmeyi öğrendim.
Gerçek olamayacak kadar müthiş bir baskı
Telifi İthaki’de olduğu için böyle bir baskıyı hayal bile edemiyorum,İthaki’nin ciltli basması için tanrılara kurban vermek gerek herhalde
Kitap okuyacak kadar ileri ingilizcem olsa kesinlikle almak isterdim ama 🙅
Müthiş bir şey bu! Acaba hashtag başlatsak ithaki bir şeyler yapar mı?? Benim de ingilizcem iyi olsaydı kesinlikle alırdım…
Yapacaklarını hiç sanmıyorum… Can,Alfa yada Flaneur falan olsa yapılır derdim de diğer türlü zor
Aslında şöyle 1000 baskılık sınırlı bir baskı yapsalar hem reklamını yapıp hem koleksiyoncuları mutlu etseler