Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

15 bin adet basıldığına dair bir bilgi hatırlıyorum. Can yayınlarının genelde künye kısmında yazar ne kadar basıldığı.

Ben de D&R’da inceleme fırsatı buldum kitabı. Almayı düşünmüyorum. 1984 çok daha güzel bir baskı. Bir de kitabı hacimli yapmak için yazıları büyütmüşler , sayfa kenarlarını boş bırakmışlar. Samanlı kaplama dökülüyor gerek yok.

1 Beğeni

Kitaplık dizmeye karar verdiğimden alışveriş yapmaya karar verdim ama sorun şu ki henüz kitaplığım bile yok.

8 Beğeni

Her şey okumaya başlamakla başlar. Bir bakmışsınız ki geriye bırakabileceğiniz harika bir miras vardır karşınızda. :slight_smile:

1 Beğeni

Çok fazla anlam yüklemeye gerek yok bence. Uygun zamanımız olduğu için okuyabiliyoruz sadece.

1 Beğeni

Okumaya başlamaktan kastım sürekli okumak değil zaten. Günde 15 dk okumak bile yeterlidir. :slight_smile:

1 Beğeni

Kitaplığada anlam yüklemeye gerek yok bence. Uygun bir yer bulup koyabiliyoruz :hanci:

Şu an uygun bir yerim yok açıkçası. Poşetleyip bazamın altına kaldırdım. İstediğim kitabı bulmam 20 dakikamı alıyor.

Benimkinin yarısıda kıyafet çekmecenin üstünde misafir geldiğinde kaldırması işleri zorlaştırıyor sadece :grinning:

Ne yazık ki sizin dediğiniz gibi okumaya vakit ayıracak durumda olmayan insanlarımız da var. Böyle devam edersek konu, ülkemizdeki iş saatlerinin acımasızlığına ve yaşam tarzlarımıza kadar uzanır gider. Kısacası vakit bulup okumak her zaman iyidir. Umarım herkes okuyacak kadar vakit bulabilir.

4 Beğeni

Ateş ve kan Özel basım
Elric son 3 kitap
İblis Döngüsü 5
Gogol-Palto
100 Önemli düşünür
Karanlık orman
Kaçak protokol
Uzaktan kumandalı kız
Kitaplarını aldım. Artık uzun bir süre kitap almadan elimdekileri bitirmeyi hedefliyorum.

7 Beğeni

İş Bankası kitapları Kitapyurdu’ndan puanla, diğerleri Gittigidiyor’daki Kitapzen mağazasından alındı. Hazır Gittigidiyor 20/10 indirim kodlarının süresi bu ay sonu bitecekken, internette %35 indirimi doğru düzgün geçmeyen yayınevlerinin ilgimi çeken kitaplarını alayım dedim. %20-25 kendi indirimleri + %50 kod indirimiyle hepsi uyguna geldi.

İçlerindeki 3-4 kitap öykü derlemesi; bu derlemelerin içeriklerini, yarın içerik paylaşım başlığına atarım.

15 Beğeni

Günü kendisiyle kapattım. Uzun zamandır aklımdaydı, aklımda duracağına kütüphanemde dursun düsturuyla hareket ettim her zamanki gibi :slight_smile:

14 Beğeni

Çesitli sitelerden yaptığım Şahane Cuma alışverişim 18 gün sonunda tamamlandı. PKD kitaplarından sekiz tane eksik, Jules Verne kitaplarından da beş eksik kaldı. Onları ilerleyen aylarda sakin sakin toplarım diye düşünüyorum. İndirim sayesinde Kronik kitaptan alacaklarıma da kavuştum. (Robotların Yükselişi, Bir Ömür Nasıl Yaşanır, Einstein Seyahatnamesi) Dilek Şurubu sevgili @Ozgur’nin Parlayan Sözler’i bul, dile benden ne dilersen demesi sonucunda minnoş hediyeleriyle birlikte kitaplığıma dahil oldu. :sweat_smile: David Eddings kitapları da ona Parlayan Sözler bulduğum yerden sıkı pazarlık sonucu elde edildi. Can Yayınları ciltli baskılar (Siddartha, Dönüşüm) gerçekten hoşuma gittiği için diziden sadece okuyabileceklerimi ve sevdiklerimi aldım. Bu şekilde devam edeceğim. Epsilon Ateş ve Kan özel yılbaşı baskısı da kendime yeni yıl hediyem. Ursula K Le Guin kitapları (Uçuştan Uçuşa, Dümeni Yaratıcılığa Kırmak, Şimdilik Her Şey Yolunda) dönem dönem tamamlayacaklarımdan birkaç tanesi sadece. Hayalet Müzik Türk yazarları tanımak adına aldığım bir kitap. Öykü derlemesi olduğundan içinden gözüme birkaç kişi kestirebilirim diye düşünüyorum. Leonardo Da Vinci almasaydım kendime ihanet ederdim. Edebiyat ve Patates Turtası Derneği filmini izlemiştim fena değildi bir de kitabını okuyayım diye düşündüğüm kendi okuma alışkanlığım dışında bir kitap. Saklı Seçilmişler de @AeroKnight-sama’nın fi tarihinde önerdiği bir kitap. Ancak alabilmeme rahmen başka bir fi tarihinde okumayı planlıyorum. :roll_eyes: Korkunun Bütün Sesleri en merak ettiklerimden birisi. Öldüğünü Google’dan Öğrenen Adam Kitap Kulübümüz için alındı ve hemen okundu. Son olarak cüzdan alev aldığı için bundan sonra pek bir şey almam. Şahane Cuma dışında Kidega enpara ile iki kitap aldım ama onlar ne zaman gelirse gelirler artık. Alfa’nın yüzde 40+kod indirimiyle insanı nasıl iflasın eşiğine getirdiği ektedir.

40 Beğeni

Hay maşallah alfaları silip süpürmüşsünüz. Şaka bir yana keyifli okumalar.

1 Beğeni

Bu iki kitap ayni mi?

1 Beğeni

Aynı ancak baskı kalitesi olarak ithaki daha iyi, çeviri olarak da iletişim daha iyi.

1 Beğeni

Evet, aynı @abkaen arkadaşın da dediği gibi çeviri olarak gayet iyi, şu anda İletişim’den çıkan ilk cildi okuyorum, tavsiyem İletişim Yayınlarından okumanız.

2 Beğeni

Bende İthaki var. Baskı güzel ancak okuyup anlamak biraz zor. Çeviride sorun olduğu açık. Cildine aldanmayın İletişim tercih edin. :slight_smile: Okumakta zorlandığım için ben de kendime İletişim alacağım.

Yanlış kişiyi cevaplamışım. :sweat_smile: @KiNG_of_The_CiTy

4 Beğeni

Teşekkur ederim.Bende iletisim almayi düsünüyordum.ithaki"de indirimde kitaplik için alirim .
:slight_smile:

1 Beğeni

İthaki’nin bu baskısını fuarda 50 liradan verdiler. Aklınızda olsun.