Bende de durum budur arkadaşlar Amazon pişmanlık değildir.
Bugün D&R’dan özel çizimli imzalı Hatıran Yeter,
D&R’dan malesef siparişi böldükleri için Babil Kitaplığı setinin 28 kitabının 21i
BKM’den Babil Kitaplığından kalan 2 kitap
ve İlknokta’dan Edgar Allan Poe Bütün Hikayeleri, Bütün Şiirleri ve Vaiz çizgiromanım geldi.
D&R siparişlerimin ilki 11günde, diğeri bölünmüş olarak bir haftada ulaştı. Malesef gecikme olayının en çok yaşandığı sitelerden biri. Koruma olarak da kitapların yanına kutuya şişme poşet koymuşlar. Balonlu koruma vs yok. Kutunun içindeydi kitaplar direk ama hasarsız gelmiş.
BKM 4 günde, ilk nokta ise ertesi gün elime ulaştırmış.
İthaki’den alacaklarım için başka yerde çok iyi fiyata denk gelmezsem seçimim hep İlknokta’yı tercih ediyorum. Bazen satın alımdan dakikalar sonra kargolandı olarak güncelleniyor siparişler ve genelde 2 gün içinde geliyor. Korumalı ve hasarsız ulaşıyor.
Evde hala yer var mı Serhat ?
kendi odam doldu salonu işgal ettim. Yakında orası da işgal edilecek. Şuan ki rakam 2700. 3000 rakamını zorluyorum.
3000 mi … (20
)…
İnalcık diğer kitapların arasına daha Br parlıyor
İnsan neyle yaşar?
Beyaz Diş
Demir Ökçe
Ahraz
Sonsuzluğun Sonu
Dorian Grey’ in Portresi
Kalın olduğundandır.
Presstij siparişim geldi 2 kitap stoklarda kalmamış onun para iadesi yapılacak

Paketleme çok iyi değildi sadece kutuda geldi bu yüzden bazı kitaplar hasarlı bazı kitapların ayraçları da yoktu
Ama fiyat baya iyiydi 145 tuttu
Hepsi 2019 basım
Paketlemeyi ben de beğenmedim. Kutunun içine koyup göndermişler. Benim de 2 kitapta ufak tefek hasarlar var. 18 kitap almıştım, kutunun içinden 17 tane çıktı. Dracula kalmamış ellerinde. Hiç bilgilendirme de yapmadılar.
anna karenina lar altta olduğundan çok zarar görmüş
Yalnız şöyle bir sıkıntı var; Yeni Bahar sitede ciltsiz olarak görünüyor fakat dikkat etmemişim çünkü etiket fiyatı ciltli kitap fiyatıydı. Umarım onların hatası olur ve ciltli çıkar.
Bak yine PKD sorasım geldi.