Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Retorik kitabını merak ettim. Bir iki fotoğraf paylaşmanız mümkün müdür, listemde olan bir kitap kendisi. Okuyup göz attıysanız içeriği ve biçemiyle ilgili ufak bir bilgi de paylaşmanız harika olur, zahmet olmayacaksa. Teşekkür ederim.

1 Beğeni

Daha okuma fırsatım olmadı.

4 Beğeni

Merhaba, kitaplar Alfanın kendine özgü boyutlarında. Mezopotamya kitabından başladım yavaştan okumaya. Benzer kitaplara göre biraz başlangıç seviyesi bunlar. Mezopotamya ve Yakındoğu Uygarlıkları çok detaya boğulmadan önemli kısımlarıyla anlatılmış. Sıkmayacak öğretici bir anlatımı var. Benim tam istediğim gibi. Kızıma çok güzel kaynak olacak.

4 Beğeni

Teşekkür ederim. Size iyi okumalar :+1:.

2 Beğeni

Bakalım bu sefer kimi getirecekler. Ya da ne yapacaklar o gün için.

Ben Brian Azzarello veya Frank Miller gelecek diyorum ne de olsa atış serbest tutarsa ben demiştim derim :grin:

31.12.2019’da verdiğim siparişlerim sonunda geldi.
•Kara Kule serisinin tamamlamama bir kitabı kaldı.
•Bill Hodges Üçlemesinden sadece Son Nöbet kaldı.
•Doktor Uykuyu hep erteledim ama Amazon’dan 20₺ gibi bir fiyatı bulunca hemen yapıştım.
•İş Bankası Kültür Yayınları’ndan Biyografi serisinden eksik olanları aldım. Koca seriyi tamamlamama sadece beş kitap kaldı.
•Ve son olarak Alfa Yayınları’ndan çıkan Dünya Tarihi (ciltli) kitabı Amazon’da 34.75₺ gibi bir fiyata aldım. En son baktığımda baskısı tükenmiş olarak gördüm. Malum yerler stoklayıp 100-150₺ gibi ayıp bir rakamla satışa çıkaracaklarını düşünüyorum.

12 Beğeni

6 Beğeni

17 Beğeni

2020 ilk siparişler

11 Beğeni

Bayan Peregrine okuyan gördükçe mutlu oluyorum :heart:
İyi okumalar

1 Beğeni

10 Beğeni

Beklediğim siparişler:
BKM: Umut Bıçağı, Sorgu ve Sır, Biz Ölümlüler, Destanlar Çağı, Bir Bedenin Gerçeği, Bıçağın Kendisi
BKM2: Kısa Bir Cehennem Ziyareti, İnfernaliana
BKM3: Üç Başlı Kerberos, Dehşet Mihferi
Kidega: İskandinav Mitolojisi, Amerikan Tanrıları, Kırılgan Şeyler
Kidega2: Kudret, Merhamet, Batman - Ninja Kaplumbağalar, Hellboy - Yaşayan Öl…, Hellboy: Maskeler ve…,
İDEFİX: Ölüm Makinesi, Gölgemizin Sesi, Gölge Oyunu, Bond Efsanesi, Gökteki Bütün Kuşlar, Dirk Gently’nin Holistik Dedektiflik Bürosu, Sendrom
Nobel Kitap: Babil Mitolojisi, İskandinav Mitolojisi, Bir Nefeste Dünya Mitolojisi, Bir Nefeste Büyük Bilim İnsanları, Bir Nefeste Dünya Tarihi, Dünyanın Kanlı Tarihi

Malesef sadece BKM’den bir siparişim ve İdefix siparişinin bir kısmı yola çıkmış gözüküyor. Yine bölmüşler…

Arada İlknokta’dan bir siparişim de vardı ve çok çabuk ulaştı her zamanki gibi. Gözlemlerime göre kendi yayınlarını aldığınızda en hızlı gönderi İlknokta’dan yapılıyor.

5 Beğeni

From Hell 3.5 kat kar yapmış adam :smile: Habibi bile bu kadar olmamıştı,hayırlı olsun From Hell gerçekten çok güzel duruyor

1000 ve 1200 tlye çıkmış son kalan From Hell’ler :slight_smile:

Hepsiburada, Kidega ve İdefix’ten gelen kıymetlilerim. :blush:

28 Beğeni

Amazon’dan kitap alıp değişim veya iade talep eden oldu mu acaba? Eğer olduysa süreç hakkında fikir verebilecek olan varsa sevinirim. (Ne kadar sürede sonuçlanıyor, işleyiş vs.)

Kitap ellerine ulaştığında hemen para iadesini yapıyorlar. Siteden iade etmek için işlem yapıyorsunuz, bir kod veriyorlar size. O kodla birlikte kargoya veriyorsunuz kitabı, bu kadar.

1 Beğeni

Senenin ilk ve son kitap alışverişim. Kitaplık bu seri ile birlikte tamamen doldu. :smiley:

8 Beğeni

9 Beğeni