Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

2020’nin ilk kitapları siparişimin ikinci bölümü olan İdefix kargosu geldi :partying_face:
Ateş ve Kan tükenecek diye alelacele aldım ve beklediğim gibi bayıldım baskıya ama hakikaten bir şömiz harika olurmuş…
Brodeck Raporu’da ikinci kitap tükeniyor gibi bir algı uyandırdı bende onu aldım ay sonunda ilk kitabı alacağım onunda sert kutusu var sanıyordum farklı bir kutusu var yinede olması dahi yeterli :sweat_smile:
Tütüncü Çırağı ciltli sanıyordum lakin ince kapak olması şaşırttı elbette içerik için aldım lakin ciltli sanıp ince kapak olması üzdü…Aylak ayraçlarını çok beğeniyorum Dostoyevski’de güzel olmuş.
Bunların yanında aışveriş listemdeki çoğu kitabın fiyatının artması ise bir hayli üzdü…

*Tek hasarlı ürünüm -kargoda havalı balonda olduğu halde Brodeck oldu kutusunda hafif bir açıklık mevcut lakin yapıştırıcı ile anında çözülecek bir sorun iade ile uğraşmam sanırım.

6 Beğeni

22 Beğeni

Büyü kokusu aldım sanki. :buyucu:

3 Beğeni

Hocam bu Brodeck Raporu’nun kutusu nasıl bir şey? Bazı sitelerde 2li setine kutulu diyor bazı sitelerde sadece 1 cildine kutulu diyor bir türlü çözemedim.

1 Beğeni

Üst ve alt tarafı açık kartondan bir kutu.Sert değil kitap kapağı kalınlığında,ben sert bekliyordum ama yinede olmamasından iyidir,iki ciltte kutulu.

1 Beğeni

3 Beğeni

Kitaplar KDV’den muaf değil miydi?

0,76 TL kargonun KDV 'si.

1 Beğeni

JBC yeni etkinliği duyurdu Absolute geliyor. :slight_smile:

1 Beğeni

Lütfen 200 olsun yahu,300 psikolojik eşiğim.Kara Ayna sırf bu yüzden almadım :frowning: Acaba hangi kitaplar gelecek çok merak ediyorum

1 Beğeni

Sordum ama sadece göz kırptı :slight_smile:

1 Beğeni

Listede UrsulaRen’ in Hainli Döngüsü’ nden Dünyaya Orman Denir ve Elric - Ruh Hırsızı var. Bleach 9 veya One Punch Man 12 veya Titana Saldırı 1’ den birisi var bu ikisine ek olarak. :slight_smile:

Edit: Yeni kitapları yüklüyorum ama resim yüklenmedi diyor sürekli.

1 Beğeni

Resim yüklemeyle alakalı teknik bir sorun var şu an. Biraz beklemekte fayda var.

2 Beğeni

20 Beğeni

besmeleyle Gediksavaşları ve David Endings kitaplarını toplamaya başlıyorum :grinning:

17 Beğeni

Eddings’in zor bulunan tek kitabını edinmişsiniz. Gediksavaşları için Allah yardımcınız olsun, çok uçuk fiyatlar görüyorum sahaflarda, ama keinlikle tavsiye ederim :+1:

2 Beğeni

Teşekkürler :grinning: çok tatlı bir teyze bana 20 TL gibi çok makul bir fiyata sattı. Hazine bulmuş gibi oldum.

3 Beğeni

Erdal bey , Alfa’nın uygarlıklar serisini nasıl buldunuz, okuma şansınız oldu mu ?

2 Beğeni

Çukurova kitap fuarı alışverişim. Sonunda rick and morty serisini tek seferde almış oldum.

13 Beğeni