Roma Tarihi’ne meraklıyım ama yeterince kitap okumadım. Daha çok edebiyatı ve felsefesi üzerine okuma yaptım. Gaius Julius Caesar’ın yazdığı “Gallia Savaşı” ve “İç Savaş” kitapları ile Plutarkhos’un yazdığı Paralel Hayatlar Serisi’nin kitaplarını okumanızı tavsiye ederim.
Buralar hep İş Kültür’ün Biyografi serisi olmuş… Kendi adıma üzüldüm, göndermezler diye (kitapsec yüzünden) almamıştım. Hepinize hayırlı uğurlu olsun.
Ben de gönderilmez veya gönderilse bile hasarlı yollarlar dedim ama büyük pişman oldum.
Eksik veya yanlış gelen kitap yok forumdaş.Paketlemesi de oldukça iyi idi.501 Ada kitabı iş yeri dolabımda kaldı.Pazartesi muhakkak resimlerini atarım,ama içim rahat olarak diyebilirim ki,baskı kalitesi şahane.O fiyata bedavadan biraz pahalı denilecek kategoride bence.Gezi kitaplarına ayrıca ilgi duyan biri olarak çok beğendiğimi söyleyebilirim.Pazartesi görselleri atarım ,kendiniz karar verirsiniz baskı kalitesi ve içeriğine.
Çok teşekkürler. Tavsiyelerinize bakacağım.
Kitapyurdu gelenler, Paketleme kötüydü, karton bir paketleme içerisine koyup göndermişler, kargo paketi ezilmiş ve dağılmıştı, neyse ki kitaplarda bir sıkıntı yok.
Kitapyurdunun bu ara paketlemeleri iyi değil,
Metisten harika kargom geldi
Kargoya 2020 ajanda guzel bir dergi ve ayraç eklemişler .
Yuzde 40 indirim cok guzel denk geldi
Poe ve Cezeri trendyoldan diğer ikisi idefixten. Sağlam geldiler çok şükür. Conan’ı normalde Ithaki’den almak isterdim ama seri devamlarını çıkarmadığı sürece(Bıçağın Kendisi devam kitabı özellikle) kitap almayacağım. Hem dr gece yayınlarının baskısı da gayet iyi duruyor. Umarım herkes yakın zamanda kargosuna kavuşur. Trendyolu haber verenler bir kere daha sağolsun. Yaptığım en karlı alışveriş olabilir bu .
Trendyol Kırmızı Kedi siparişlerim sorunsuz geldi,gayet iyi kargolama yapmışlar.Kitaplarda en ufak sorun yok neredeyse hepsi ambalajlı,bu fırsattan daha fazla kitap alıp yararlanmak isterdim ama bu kadarı dahi yeter
Üstteki Selahaddin Efendi’nin Evrak ve Yazıları kitabından fotoğraf atar mısınız?
Bu rehber kitap dizisi sadece bu iki kitap mı yoksa devamı gelecek mi bilgisi olan var mı?
Teşekkürler, güzel görünüyor.
İlknokta’nın hem bez çanta hem de not defteri yollama inceliği ve baya zamandır stoklara girmesini beklediğim mitoloji sözlüğünü almış olmak. Çok mutluyum şu an
Bez çanta defter yerine bi % 50 yapsınlar ya
Trendyol siparişlerime kavuştum. İçimdeki çocuk fırladı yine! İnşallah yine böyle bir indirime denk geliriz. Üç ürünü toplam 105₺’ye aldığıma inanamıyorum hala.
ilknoktadan ne zaman alışveriş yapsam hem geç geliyor hem de hasarlı oluyordu. bez çantayı görünce sevinmem o yüzden
9 ciltlik manga serisi Savaş Meleği Alita’ nın 1. cildini alıp geldim. En son Türkçe olarak ikinci cildini de görmüştüm ötesini görmedim. Yoksa eğer umarım kalanını da basarlar.