Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

:partying_face:

7 Beğeni

Kitaplar ayrı güzel howartia ve sedum ayrı :star_struck:

Yani howartia ve sedum’u kasıtlı koymadım ama evet hoş durdular :buyucu: hediyesi tabi daha güzel :blush:

Çok güzel kitaplar, Cezeri’ nin içeriğini merak ediyorum, müsait vakit uygun olursanız içerik paylaşabilir misiniz?
Teşekkür ederim.

Fotoğraflar çok iyi çıkmadı ama içeriği bu şekilde. Gerçekten harika bir kitap. Henüz ilgilenme vaktim olmadı ama çok sevecekmişim gibime geliyor. İki sayfayı da kaplayan çizimleri falan da çok hoş.

2 Beğeni

Gerçekten öyle görünüyor, en yakın zamanda alacaklarıma ekledim, teşekkür ederim.

1 Beğeni

resimlere ilk baktığımda bilgisayarı ters çevirdim :smile:

1 Beğeni

Telefonu düzgün tutamamamdan dolayı hep :sweat_smile: .

1 Beğeni

Cezeri’de ilk çıktığından beri gözüm vardı, pahalı ve acelesi yok diye erteliyordum. Kırmızı kedi sayesinde kavuştuk. (Petro da aynı yerden alındı.)

Budha’da trendyoldaki başka bir satıcıdan alındı çeklerle 45 e geldi.
Kalanlar kitapyurdundan.

Bu arada Puşkin’in bu kitabında bütün öyküleri,romanları yazıyor. İş kültür sitesinde içindekiler mevcut. Peki Alfa’nın bastığı Yevgeni Onegin adlı kitap nedir? O da roman olarak geçiyor, o zaman bu kitap nasıl “bütün romanları” olabiliyor. Bilen biri anlatabilir mi?

10 Beğeni

Roman değil de Manzum Roman olarak tanımlanıyor yani şiir şeklinde yazılan hikayeler.

2 Beğeni

Decameron (Resimli baskı) alan, elinde olan varsa birkaç örnek sayfa görseli paylaşırsa sevinirim. Mağazada bulamadığımdan içeriğe göz gezdiremedim, değmeceyecekse normal baskıyı alırım.

Ben de ilk o şekilde düşündüm ama kitap açıklaması aşağıdaki gibi başlayınca bir bilene sorayım dedim. Teşekkürler.

"…Yevgeni Onegin adlı manzum romanı, Rus edebiyatının ilk romanı olarak anılır. "

1 Beğeni

Forumda bir çok paylaşım yapıldı, arama kutusuna yazarsanız bulabilirsiniz.

En son paylaşımlardan birisi.

2 Beğeni

Teşekkürler, dışarıdan izlemek gibi olmuyormuş =) üyeliğim yeni acemilik çekiyorum.

1 Beğeni

Manzum Roman olması nedeniyle “Bütün Romanları” içerisinde değerlendirilmemiş herhalde. Bu arada Alfa’nın Yevgeni Onegin baskısı ve Sabri Gürses’in çevirisi çok iyidir tavsiye ederim.

@anon95765540 @hanci forum kullanımı konusunda yardımcı oluyor.

2 Beğeni

Evet methini duymuştum o kitabın, büyük ihtimale alacağım. Özel bez cilt olması da cabası. :slight_smile:

1 Beğeni

Kitaplığıma bugün eklenenler.

14 Beğeni

Hepsi çok çok güzeller :slight_smile:

21 Beğeni

Çehov’un eserini nerden aldınız? Bulabilme imkanım var mı?

Benim Kırmızı Kediler de geldi sonunda. Dinozorium düşündüğümden de büyük boyuttaymış. Hepsi gıcır gıcır hasarsız ulaştı.

8 Beğeni