Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Hepsiburada kampanyasından tanesini 17 tlye aldığım Epsilon Sabahattin Ali Külliyatları ve siper çizgi romanlarım geldi :partying_face: Herhangi bir ezik,yırtılma vb. bir durum yok.

12 Beğeni

Göndermişler vay be :heart_eyes: @Shinigami dün sana attığım ölü link :joy::joy::joy: Hızlı olan kazanır.

2 Beğeni

Kahru perişanım :grin::grin::zipper_mouth_face::zipper_mouth_face:

1 Beğeni

Ted Chiang’ın bilimkurgu-fantastik sayılabilecek konulu kısa hikayelerden oluşan ikinci kitabı. Aynı isimli filme de ana fikrini veren hikayeyi içeren ilk kitabı Geliş’te, aynı şekildeydi.

1 Beğeni

Bir an korktum acaba gelmez mi diye bu fiyata üzülürdüm,baktım kargoya verilmiş üzerimden yük kalktı hemen :smile:

Bu durumu çok yaşadım cidden kahrediyor insanı :laughing:

2 Beğeni

Karadeniz kitap fuarı ortaya karışık alımlarım. Bazıları listemdeydi bazılarına anlık karar verdim.

10 Beğeni

Hayırlısı diyor hic görmemiş gibi yapıyoruz :grin::grin:

Genel olarak fuarda indirim oranları nasıldı acaba?

Yayınevlerinin indirimleri internete oranla düşük genel olarak. %25 - 30 bandında. Bazı setler %40’ı görüyor ve bazı fırsat kitapları bulunabiliyor. Misal Destek’den aldığım kitapların biri 5, diğeri 9.50lira. Ama onlar da şuan ilknokta’da aynı kampanya ile bulunabiliyor. Agatha Christiler %30du. Kobe 20tl idi Martı’da. Martı’nın diğer sporcu biyografileri 15tl falandı. Çınar’lar %25 idi. Birşeyler alırım diye gitmemiştim ama bu halde çıktım :confused:

Benim alışveriş listesi biraz kabarık :smile: En iyisi internetten %50 indirim beklemek o zaman. Teşekkürler.

İdefix siparişim. Beklediğimden çabuk oldu.

23 Beğeni

Nerden buldunuz acaba?

Letgo’dan buldum şansıma.

1 Beğeni

Sanırım en güzel Sabahattin Ali baskısı, kitap içi nasıl acaba?
Boyutlar büyük dimi?
Elimdeki can yayınlarını elden çıkarıp bunları almak isterim, çok güzeller.

Bu kadar uyguna aldığım için korkuyorum açıkcası :smiley: umarım zarar görmeden gelir :frowning:

Kitaplarıma kavuştum sonunda :slight_smile: İlknokta çok iyi paketlemiş kitapları. Kutu resmen çift katlı gibiydi açmakta zorlandım baya. Öte yandan kitap ayracı istemiştim 5 tane göndermiş bi de üstüne güzel bir not defteri hediye etmiş. Teşekkürler ilknokta :blush:

6 Beğeni

Baskıları konusunda pek bilgili değilim ama Sabahattin Ali’nin Everest ve delta baskıları yine Epsilon gibi çok güzeller ama şahsen Epsilon baskılarını tercih ederim,boyutları büyük 15/23 olması lazım,sert kapak ve şömizliler.İçerisindeki sayfalardan resim atmamı ister misiniz?

1 Beğeni

Yavruların bir kısmı geldi. :hanci:

24 Beğeni

BKM kitap ve Kitapyurdundan;

BKM kitaptan aldıklarım gayet sağlam geldi, çok mutluyum :smiley:
Not: Vaiz Kitapyurdundan, 19,90 TL. Seriye başlamak isteyenler bakabilir.

18 Beğeni

Müsait olursanız görmeyi isterim, bende sipariş geçmeyi düşünüyorum.
Everest ‘ i çok severim ama epsilon kuşe kağıt görünüyor.
Bu arada Everest 700 sayfa.