Çok sağlam paketleme yapıyorlar gerçekten.
Olsun, teşekkürler yine de düşünmen yeter.
Normalde mağazadan kitap almam. Turkuvaz yayın grubunu da pek sevmem ama bugün gittim ve standart d&r turumu yaparken
bu arkadaşın bir çok kitap gibi %25 indirimli olduğunu gördüm biraz karıştırdım. Uzun zamandır Amak-ı Hayal’i sadeleştirilmiş versiyonu yerine orijinal metinden okumak istiyordum. Ama bir yandan da rakiplerine göre pahalıydı derken almışım.
Kendi adıma uzun süredir kitap okuyamıyorum. Bu okuyamama dönemini benim için sonlandıracağını umuyorum.
Henüz sadece ilk önyazısını okudum ve doğru karar verdiğimi düşünüyorum. Ayrıca hazırlayan Fatih Altuğ Büyüyenay, Kaknüs ve 01 yayınlarınon baskılarından da yararlanarak eseri orijinaline sadık olduğunu düşündüğü haliyle yayınlamış. Önsözde kitabın hazırlık süreciyle olan bölümü paylaştım.
Ayrıca kitap içerinde 12 adet illüstrasyon da bulunmakta. Birkaç örnek:
Bu da metnin sayfaları
Doğan Sahaf’tan mı bu kitaplar acaba 
Heveslendirmek gibi olsun çok güzel kitaptır. Baskısı da güzelmiş. Ben iş bankasından okumuştum. Tekrar okuduğum zaman başka basımlara göz gezdirip onlardan birini okuyacağım.
Biri Kül’den, biri Serpil’den, diğerleri Smyrna’dan. Doğan Sahaf’a bir kere uğradım ama fiyatları çok yüksek geldi. Serpil de öyle de gerçi, alışkanlıktan uğruyor insan. Tavsiye edebileceğiniz başka sahaflar var ise özel mesajdan paylaşırsanız benimle de sevinirim. 
Satranç kitapçıdan diğerleri kitapyurdundan. Witcher Evreni ve Gölün Hanımının kenarlarından hafif yıpranmalar olsa da aşırı derecede değil. Böylelikle Şubat alışverişimizi tamamlamış oluyoruz.
Sabahattin Ali Tüm Romanları Ciltli.
Everest mi, epsilon mu? Kitapları görmedim ama epsilon kuşe, everest normal kağıt olarak görünüyoruz.
Elinde olanlar değerlendirebilir mi?
İlknokta sitesi ücretsiz kargo ücretini 99 TL’ye çıkarmış.
Kararı siz verin
Toplu eser alacaksanız, öykü, şiir, roman hepsi olsun istiyorsanız ben YKY Delta seriden olanı öneririm.
Epsilon
Everest
@Alladierre o mesajda almadım demiştim ama sonradan Epsilon baskıları da aldım 
Siz zaten Sabahattin Ali edisyonlarını topluyorsunuz o yüzden şaşırmadım
Hatta almamanız eksik olurdu.
Evet bu.
Everest tek cilt olarak sadece romanları bastılar.
Epsilon ise 3 cilt olarak Romanlar, Öyküler ve 3 ciltte Oyunlar- Şiirler-mektuplar- yazılar bastı.
Çok teşekkür ederim.
@Alladierre @alper
Yevgeni Onegin (Ciltli) romanını da almak istiyorum ama içeriğini forumda göremedim.
Kitap nasıldır, önerir misiniz?
YKY ve Alfa çevirileri var bende. Alfa baskı çok daha güzel bez sıvama cilt, resim ve çizimlerin olduğu bir baskı. Çeviri konusunda Sabri Gürses bana daha akıcı geldi ama Azer Yaran çevirisine de kötü diyemem.
Sadece tek baskı tercih edeceğiniz için Sabri Gürses çevirisini tercih etmenizi öneririm.
YKY - Azer Yaran
Alfa -Sabri Gürses çevirisi
Hocam harikasınız
neden tüm baskılarını alıyorsunuz?
Alfa çok güzel görünüyor, siparişimde vardı ama bunları görmeyince emin olamamıştım.
Tekrar teşekkürler.