Gec bile kalınmış grup okumaları kitaplarım 
john steinbeck bir harika …
Cennetin Doğusu yok mu? En güzelidir.
Hocam kalan 4 kitap vardi sanırım bkm de gordum ancak Bu kitaplari aldigim sitede oyle uygundu ki bkm nin fiyatları hic işime gelmedi
ve eksikleri tamamlayamadım 
Güle güle okuyun nereden aldınız acaba?
Kitap adasından aldim hocam korkulu bir şekilde aldim ama 2 günde elimde idi birde steinbeck yayın evi degisecek ortalıkta kitapları yokken Bu kadr kısa sürede geldi :))
Ne güzel olmuş 
Evet yayınevi değiştirecek ama sel baskıları güzel.
Bakayım dedim ama fiyatları yükselmiş heralde.
Kitap adasında 10 15 lira idi 2 gün önce 
Ankara Kitap Fuarında Jean-Christophe Grange imza günü vardı.Oradan Son Av kitabını aldım ve Can Yayınları standında ciltli Küçük Prens’i gördüm çok hoşuma gitti ve almadan edemedim 
Ücret İade işleminin ne zaman yapıldığına bağlı. Eğer bugün iptal edildiyse 3 gün beklemeniz lazım. Çünkü bankalar ücret iadesini 3 gün içinde yansıtıyor.
Bugün iptal edildi. Yani herhangi bir şey yapmama gerek olmadan para iade edilecek ödeme yaptığım hesaba? Daha önce başıma gelmediği için bu konuda bilgim yok.
Evet sizin birşey yapmanıza gerek yok. Kredi kartı ile aldıysanız bir sonraki ekstrenize + olarak yansır. Banka kartı ile aldıysanız paranız 3 gün içinde mutlaka hesabınıza yatar.
Teşekkürler bilgilendirme için.
Rica ederim
…
O kitabı satışa çıkarmışlardı,nasıl bulunamadı ? Bu sıralar Kitapyurdu üzüyor bizleri.Aynı gün kargo ibareli kitaplarımı 2 gün sonra kargoya verdiler.Yıllardır kullanıyorum,şu son bir kaç aydır var bu sıkıntılar.Sebebi nedir acaba? Çalışan mı çıkardılar firmadan diye düşünmeden edemiyorum doğrusu.
Geçen aylarda, tüm kitapları “aynı gün kargo” yazan kitaplardan oluşturduğum sepetime 8 iş günü temin süresi verdiler. Mesaj attım ve tüm kitapların özellikle aynı gün kargo ibareli olmasına dikkat ettiğimi ve kitapların kısa sürede elime geçmesini istediğimi, okulumun başlayacağını belirttim.
Kitaplardan birinde aynı gün yazmasına rağmen asıl tedarik süresinin 5 gün olduğunu söylediler. Ben de ya işinizi hakkıyla yapmıyorsunuz ya da sitenizde yalan beyan var dedim. Aynı gün yazıyorsa aynı gün gönderin, bekleyemem dedim.
Siparişin hazırlandığını ve kargoya verileceğini söylediler 
Yani o tedarik süreleri de yanlış, çok güvenmeyin.
Kitapyurdu “5 al 20₺ öde” kampanyasını kullanarak aldıklarım:
(ilk sipariş)
- Snowden Dosyası
- Yardımcı
- Korku Kapanı
- Parayı Reddeden Adam
- Güzel ve Sebastien
(ikinci sipariş)
- Gizli Kitap
- Paris’te Bir Karınca
- Eksik Taşlar
- Savaş Ve Savaş
- Kendini Seç
Gün Olur Asra Bedel’i okumaya başlamadan önce Cengiz Han’a Küsen Bulut kitabını almanızı tavsiye ederim.Gün Olur Asra Bedel’in içindeki bir bölümken Aytmatov çıkarmak zorunda kalıyor,yıllar sonra basılıyor.Benim okuduğum baskıda burası Cengiz Han’a Küsen Bulut kitabında tarzı bir yazı vardı,muhtemelen sizin aldığınız baskıda da vardır.O kısma gelince okuyup devam etmek çok daha etkili oluyor bence.
Kitabın içinden çıkarılan bir bölüm olduğunu biliyordum fakat bu kitabı bitirdikten sonra okumayı düşünüyordum. Tavsiyen için teşekkürler dediğin gibi yapacağım.