Kidega alışverişim
Bkm işi sanki biraz daha ciddiye almaya başladı gibi son zamanlarda. Güzel hareketler.
Ben de bu seriden birkaç kitap aldım gerçekten baskıları efsane. Sefiller ise HAY da olduğu için almamıştım. Yoksa kesin tercih ederdim çok hoş görünüyor.
Köpükle desteklemeleri çok iyi olmuş. Jelatin işi Ötüken’in bu serisinde standart zaten aslında Sefillerde de olmalıydı.
Jelatin hepsinde yok, bazılarında var.
Ben hepsini jelatinli gördüm fuarda.
Ben dizide olan tüm kitapları ara ara aldım, bazısı jelatinli bazısı jelatinsiz geldi.
Benim aldıklarımın da tamamında vardı açıkcası. Birazını jelatinli birazını jelatinsiz yapmazlar heralde diye düşündüm.
Kötü haberlerim var sana
Acaba ne olabilir ki? HAY’ dan beklediğimiz gelmeyecek kitap mı var?
Yok ya öyle değil. Sana gelen ötükenlerin jelatini sökülmüş diyecektim
@alper hepsi jelatinli geldi
@BiblofilYouTube eger ki çoğu klasiği basmış olsalar idi tartışmasız otukenden alırdım hocam ciltlilerin fiyat olarakta is bankasi yayinalrindan farkli olduğunu gördüm :))
Beni sevmiyor kitap satıcıları, okudukları kitapları gönderiyorlar.
İşin aslı çok iyi bir dizi. Çeviri, dizgi, imla sorunsuz. Tasarım güzel, bence tek olumsuz yönü cilt malzemesi kötü, ciltler birbirine yapışıyor, tozlar cilte yapışıyor, düşmeye gelmiyor, sıkışınca yamuluyor vs.vs cilt kalitesi olarak HAY’ın eline su dökemez.
Sefillerin kapağının ve içinden birkaç sayfanın resmini atabilmeniz mümkün müdür acaba?
Eğer metini merak ettiyseniz buradan bakabilirsiniz;
Basılı halini merak ettiyseniz arkadaşlar atmazsa ben atarım bir ara.
Nobetten ciktim eve gidip hemen atarim tabikide
Punto sayfa boşluk aralıkları olarak ben beğendim
Ötüken klasiklerin kapakları sadece bana itici geliyor sanırım, gayet beğenilmiş forum tarafından
Metnin kendisini değil de Ötüken baskısını merak etmiştim. Teşekkürler yine de.
@Burcu1 cildi çok hoş görünüyor. HAY alırım diyordum ama aklım Ötüken’e kaymadı değil. Çok sağolun bekliyorum fotoğrafları.
Sadece size değil, bana da güzel gelmiyor. İtici sayılmaz ama güzel de değil kesinlikle. Zevk meselesi tabi
Teşekkür ederim tekrardan. Kapağının çok asil bir görünümü var. Puntolar, satır aralıkları güzel görünüyor. Resimli olmasını da çok sevdim. HAY yerine bu baskıyı alacağım. Size de keyifli okumalar şimdiden.