Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

he ben ithaki kaynaklı zannetmiştim bilgilendirme için teşekkürler :slight_smile:

1 Beğeni

@Kotununiyisi nin de dediği gibi dc sanırım vertigo’yu kapattıktan sonra bayağı takıntılı davranıyor bu konuda. Bütün yayıncılar benzer problemlerden şikayetçi. Eski ciltler yeni baskı yaparsa onları da bu düzende görebiliriz. Sinir bozuculuğu konusunda ise haklısınız böyle setlerin oluşturduğu kompozisyonun bozulması hiç hoş olmuyor.
Bu arada sizin arşiviniz bayağı geniş sanırım toplu bir fotoğraf alabilir miyiz :grin:

1 Beğeni

28 Beğeni

Marvel çizgi romanlarını nereden alıyorsun? Belirli bir site var mı ?

tüyap kitap fuarı ve idefixden almıştım

Kitapyurdu, gelmesi biraz uzun sürdü.

17 Beğeni

İlk kez çizgi roman aldım. Çünkü Vaiz’in konusunu okuyunca kendimi tutamadım. :upside_down_face: İlk Nokta’dan almıştım, iyi ki de almışım :partying_face: yanında gelen Beren ile Luthien ayraçlarına ve Kırmızı Piyano stickerına bayıldım, böyle minik sürprizler yapan kitap sitelerini seviyorum. :blue_heart:

14 Beğeni

Vaiz’in devamı için bir umut 15 tlye düşmelerini bekliyorum,ilk kitabı 15’e alıp diğerlerine 25-30 vermek içime sinmiyor :sweat_smile: İyi okumalar size :raised_hands:

2 Beğeni

Çok güzel bir seriye başlıyorsunuz, daha yeni ilk cildini bitirdim.

1 Beğeni

Kitapyurdu, yeni bebeklerim.

19 Beğeni

Çok güzeller, hayırlı olsun kanka.

1 Beğeni

@Who_Sametto ben o indirime girdiği zaman seriye devam etmeyecek İthaki nasıl olsa deyip almamıştım, hatta çok ilgilenmemiştim bile ama sonradan peş peşe yayımladıklarını görünce alma vakti geldi dedim :smile: teşekkür ederim, umarım siz de en kısa sürede alıp okursunuz :upside_down_face:

@Son.of.Yona daha başlamadan öyle hissettiriyor gerçekten, çizimleri incelemek bile ayrı bir zevk cidden :star_struck:

2 Beğeni

Kitabı okuyalı uzun bir süre geçmiş ama internette bulamadığım için sormak durumunda kalıyorum bende ilk kitabı var kitap kendi içinde bitiyo mu yoksa devam kitaplarınıda okumak gerekir mi

Ben ilk kitabı okuyalı yaklaşık 3 sene oldu, çok net hatırlayamayabilirim. İlk kitabın ana hikayesi evet bitiyor. Ama bazı detaylar (hatırladığım kadarıyla kadın karakterin geçmişi ve ailesi gibi bazı şeyler) serinin sonuna kadar devam ediyor)

1 Beğeni

çok sağ olun 20 karakter

1 Beğeni

Dikey Dünya:Uydulardan Sığınaklara
Dillerin Kökeni Üstüne Deneme
Posta Kutusundaki Mızıka
On Küçük Zenci
Arthur’un Ölümü (Kabalcı)
Do Sesi(yazarın okuyacağım ilk kitabı olacak umarım beğenirim)
Dörtlükler (Ömer Hayyam)
Tahıla Karşı

Yola çıkmalarını bekliyorum dört gözle :slight_smile:

3 Beğeni

Kitapyurdu 5kitap 20 tl kampanyasından aldıklarım ve amazon alışverişim :star_struck::star_struck:

17 Beğeni

Buraya girip aldığınız kitaplara bakmak hobim oldu artık. Her seferinde de gaza gelip kitap almak istiyorum ama Kütüphanemde okumadığım bir dünya kitap var daha :sweat_smile:

5 Beğeni

Kamera 49584959mp kalitesinde sanırım. Kaliteye büyülendim

2 Beğeni

Her şey güzel ışıkla alakalı ;);))
:joy::joy:

1 Beğeni