Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Biraz konu dışı olacak ama ; Nihal hanım vefat etmiş.Nihal Yeğinobalı.

:smiley: arada heves edip kaslı hay lara meylediyorum ama çabuk geçiyor :sweat_smile:

1 Beğeni

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

aldığım kitaplar sonunda gelebildi idefixten halka dünya serisini almıştım ve paketleme gerçekten çok iyiydi onun dışında ithakileri okuokudan almıştım paketleme berbattı ve hasarlıydı bazı kitaplar bu arada akıl çelene çok sinir oldum yaptıkları şey çok sinir bozucu
ithakide yaşlı adam serisinde ilk kitaba yeni baskı yapıp kalan kitapları bırakmış çok kötü duruyo o yüzden

29 Beğeni

Goblin Kral’ı nereden aldın? İthakileri okuoku’dan aldım dedin ama şimdi baktım baskısı yok diyor. Ben kitapyurdu’ndan sipariş vermiştim ama orası da yok deyip iptal etti.

https://www.kitapsec.com/mobil/goblin-kral-ithaki-yayinlari_urn139908.html

Burda var görünüyor. Arayıp sormak gerek yine de.

Stokları güncellemiyorlar. Az önce oraya bakıyordum. Kitabı sepete atınca iptal ediyorlar. Tek alayım yoksa iptal etsinler geri ödeme yaparlar nasılsa diyorum varsa kargo ile kitap baya pahalı oluyor. Kargo bedava için almayı düşündüğüm bir kaç kitabı eklediğimde başka bir yerdeki fark ile site arasındaki fark kargo fiyatı kadar oluyor. Artık denk gelirse alırım ne yapayım.

1 Beğeni

goblin kralı bugün kadıköyde buldum ordan aldım onu unutmuşum kusura bakmayın

Yeni yazarlara destek olmak için KDY’den iki kitap aldım. Boğulmak ve Esrarengiz Sandık. Çocuk kitabı yazdığım için de piyasadaki yayınevleri hakkında bilgi sahibi olmak adına Roza Çocuk’tan iki çocuk kitabı aldım.

İdefix siparişim;

İndirim kodu ile toplam 90 TL’ye geldi.

24 Beğeni

Keyifli okumalar.Monte Cristo Kontu kalın gibi durur ama bir bakmışsınız okuyup bitirmişsiniz :smile:

2 Beğeni

ilknokta İthaki yüzde 50 indirim kampanyasından verdiğim sipariş.

14 Beğeni

Teşekkür ederim :slight_smile:. En kısa sürede ona da başlamak istiyorum.

1 Beğeni

Oh be sonunda kitaplar geldi tatil boyunca okuyup bitirem canları :smiley:

17 Beğeni

İlknokta siparişimden yaklaşık 20 dakika sonra kargoya verildi e-postası gönderdi. En hızlı kargoya verilen siparişim bu oldu. Alfakitap bile bu kadar hızlı değil. :slight_smile:

4 Beğeni

Hazır bekliyorlarmış sanırım. :slight_smile:

1 Beğeni

Kampanya görseline aynı gün kargo yazmışlar. Yayınevlerin kendi satış sitelerinde kendi kitaplarını geç temin etmesi bana garip geliyordu zaten.

Yeni tasarım da güzel olmuş, ben beğendim.

3 Beğeni

Vaizler 15’e düşer mi acaba,beklesem mi :grin:

1 Beğeni

Yayınevleri seri başlarken ilk ciltlerde bunu yapıyorlar. Satışı iyi olmazsa seri tamamlandıktan sonra yıl sonlarına doğru depo boşaltmak için de yapıyorlar. Vaiz’de durum nasıl olur bilmiyorum.

1 Beğeni

Amazon siparişim. Kötü paketlenmiş. Bir hanımefendinin portresi ne yazık ki ıslanmış. Islak portre iade edilmeli tabi de şimdi böyle günlerde kim çıkacak dışarı da bunu iade edecek onu düşünüyorum.

17 Beğeni