Coşmuş bir insan örneği 
Cidden çok kötü olmuş. Bu arada Tanrı Claudius ile Ben, Claudius birbirlerinin devam kitapları mı?
Şubat ayı başlarından itibaren İthaki yenilerden almamıştım. 5-6 alacağım kitap daha vardı, başka zamana artık dedim.
Az önce İlknokta’dan 85 liralık İthaki alışverişi yaptım fakat para provizyonda gözükmesine rağmen siparişlerim kısmı bomboş ve sipariş bulunamadı yazıyor. Bunu nereye yazacağımı bilemedim buraya yazdım.
Evet devam kitapları.
@Who_Sametto maalesef.
Ara ara öyle yapıyor site,meraklanma bir kaç saate görürsün tekrar girdiğinde.İthaki Yayınları için en iyi adres,kargolaması ve hediyeleri çok iyi.
İlknokta siparişlerim yarım saate kargoya verildi. Aras kargoda hemen yola çıkarttı. Yarın gelir büyük ihtimalle, şaşkınım. Paketlemede de sorun yoksa 10/10 iş.
Cladius nasıl bir kitaptır hocam? Kimler almalı, tarihi roman mı, gerçeklere mi dayanıyor, Roma tarihine ve bilimum uygarlıklara meraklıyım.
Bazı arkadaşlar siparişi verdikten 30 dk sonra kargoya verilmiş. Ama bende hala sipariş kısmı boş gözüküyor. Muhtemelen site kaynaklı bir hata oldu. Ulaşamıyorum da kendilerine.
Tarihi roman. Aslında biyografik eser gibi düşünün. Gerçek tarihi kahramanlar içeren, sadece yazarın dokunuşlarıyla elbette az da olsa manipüle olmuş bir tarih okuyorsunuz. Roma tarihine merakınız varsa sevmenizi geçtim, okuyabileceğiniz en iyi şeylerden birisidir 
Bu kitabın I, Claudius isminde youtube’ta 13 bölüm dizisi var. 76 yapımı olduğu için görüntü pek iyi diyemem ama döneme göre fena değil bence. Birkaç yıl önce yarısına kadar izlemiştim. Beğendiğim için de bu kitapları sipariş verdim. Ama sıra gelmemesi yüzünden ne kitapları okuyabildim ne de diziyi bitirebildim. Belki diziye göz atarsanız size de fikir verebilir.
D&R Mağazadan aldım az önce. Mağazadaki tek müşteri bendim. Alışveriş merkezine mecbur gitmem gerekiyordu, boş dönmeyeyim dedim.
Benim ödemem alındıktan hemen sonra aynı hata oldu. Aradım hemen düzeltip kargoladılar.
Gündüz arayacağım umarım bir problem yaşamam.
Bu tarz bana tanıdık geldi ![]()
Buldum ![]()
Güle güle okuyun.
Şansa bak, İlknokta’dan sipariş oluşturdum, 98.50 TL tutmuş
99 TL olsa kargo bedava olacak.
Mecburen bir kitap daha ekleyeceğim.
- Benimki de 99.50 tuttu
şanslı olabilirim birazcık. Ve Kidega vs İlknokta savaşının kazananı ikisi de. İkisinden de alacağım. Beynim öyle emrediyor maalesef. Kidega, ayın son günlerinde. Enpara sayesinde…