İthaki İlknokta yüzde 50 kampanyasından.aldığım kitaplar geldi. Paketleme çok iyiydi. Kutu içerisinde kitapları 2’li 3’lü olarak baloncuklu poşetlere koymuşlar. Hem hızlı tedarik hem iyi paketleme ilknokta bu kez iyi sınav verdi.
İlk imparatorluğun efsaneleri serisinin ilk kitabını almıştım ama okumamıştım, seriyi okuma konusunda biraz kararsızdım ama @cankutpotter 'in mesajlarını ve merakla beklemesini görünce seriyi okumaya karar verdim.
Arkadaşımın kitaplarından bahsediyorsanız resmi açınca ne halde oldukları görülüyor, benimkilerde bir kaç örnek isterseniz.
Bunların hepsi yolda bu hale gelmiyor, oraya buraya gönderi geri gelenleri, eldeki kötüleri kabul edecek, iadeden üşenecek adam arıyorlar.
Boyut sınırı olduğunda bu kadarını yükledim.
Az önce wool serisinin ilk kitabı geldi ama kitap kapağının jelatininde şöyle bir kabarma var. Jelatin mi denir bilmiyorum ama ¯_(ツ)_/¯ Acaba bunu gidermenin bir yolu var mı ?
Bende öyle bekliyorum ama internetden alınca kusursuz gelmesi zor oluyor, en azından kabul sınırları içinde olmalı, eldeki yıpranmış kitapları gönderiyorlar, üstüne kargo binince ikinci elden kötü görünüyor kitaplar.
Amazon sanırım bunlardan bir tık daha iyi.
Binlerce lira veriyorsak parasının hakkını vermeliler, hayır yapmıyorlar sonuçta.
Merhabalar, Martin Eden kitabını okuyanlar çeviri konusunda bana yol gösterebilir mi acaba? Seçeneklerim arasında İş Bankası, Can, Yordam ve İletişim var. Hangisini tercih etmeliyim?