Tedarik sürelerini okumadık mı yoksa onlarda mı hata? Ama üzdü
sandman serisi toplam 8kitap mı? devamı gelmeyecek değil mi?
Devamı var. 10 yada 11 olması lazım
Tedarik süresine bakmadım açıkcası, siparişim kargo limitine gelmeyince onları ekledim ama sanırım temin süresi 5 günmüş. Neyse umarım bir an önce kargoya verilir
Benimkilerin birinde de böyle kaymış şömiz, tutturamıyorlar nedense. Diğer taraftan Can Yayınları’nın bez ciltlisi var bir tane, şömizi jilet gibi tam oturuyor.
Keşke jilet gibi otursa ama şans işte
Çok özür dilerim yanlış hatırladım
Enpara kampanyası ile hediye 1 kitap seçeceğim de “Buket Uzuner - Hava” ile Kara Prizma arasında kaldım. Neyi önerirsiniz ve neden? Başka bir neden de 700 küsür sayfalık bir kitabı internette 20₺’ye neden alabiliyoruz? Yeterince kaliteli olmadığı için mi? Biliyorum sayfa sayısı ile kalite ölçülmez ama en azından fiyat ile sayfa sayısı biraz doğru orantılıdır diye düşünüyordum…
Dün akşam bu kampanyadan 6 kitap aldım bugün paketlenip kargoya verilmiş. D&R stok sorununu çözmüş arkadaşlar. DRM15 kuponuyla da mükemmel bi alışveriş oldu benim için.
Askerde okumuştum. çok sevmiştim.’‘Dünyanın en güzel şeyleri, hiç sözü edilmeyen şeylerdir; en derinlerimizde yatan ölülerin mezar taşları yoktur.’’ diye bir alıntı o günkü gibi hala aklımdadır.
Zaman Çarkı serimi tamamlanmış bulunmaktayım. Sadece 7. kitap eksik onuda başka bir yerden aldım. Korona durumlarından dolayı tüm kitapları 2 şer defa kolonya ile sildim
Hayırlı olsun, iyi okumalar dilerim ama virüs zaten yoldayken ölüyor. Gönül rahatlığının olması başka bir şey elbet
- sınava kadar daha kitap YOK. Böyle biline
-Enpara, kampanyasını 1 aylığına uçurmuş. O yüzden Nisan ayında da bir şeyler alınacak belli…
başka siparişlerim de var hepsi gelince atacaktım ama geçenlerde ilknoktanın teslimatı hakkında olumsuz bir yorum gördüm diye hatırladım ondan bunları önden bi atmak istedim hazır ilknoktada hala indirim varken.
kitapları ikişer ikişer baloncuklu paketlere koymuşlar, eğer kitaba hasar verilmişse koliden çıkarırken benim tarafımdan olmuştur o kadar söyleyeyim daha önce de sorunsuz teslim aldım kitaplarımı bu da sorunsuzdu bir kargom daha var ilknoktadan içim rahat açıkçası.
İlknokta siparişim bugün teslim edildi.
-
%50 indirim ile uygun fiyat
-
Bir günde hızlı kargo
-
Kondisyonu iyi kitaplar
Savunacağız.
98tl ye aldım ben kitapsepetinden (okuoku kitapsepeti oldu)
Satıldı mı acaba, ismi değişmiş sitenin.