valla sitenin adı neden değişti hiçbir fikrim yok
Benim son ilknokta siparişim de gerek kitapların kondisyonu, gerekse paketleme olsun mükemmeldi.
İlknokta şaşırttı beni… Görülüyor ki şaşırtmaya devam ediyor… Umarım bizi daima şaşırtır…
O kadar iyi değil BENCE. Çünkü 4 kitabın üst kısmında soyulma var. En ama en nefret ettiğim şeylerden biri. Renk soyulması. Kağıt kapaklardaki en büyük sorun
Ne zaman? Ve neden hiç beklemeden
Nasıl o fiyata alabildiniz ya
soru site ile mi alakalı kitapları almam ile mi anlayamadım
sitenin adı değişti diye bakınıyordum öyle durup dururken denk geldi baktım 98tlye düşmüş, atladım hemen aldım
Neden o kadar yüksek fiyata aldınız anlamında sormuştum. Çünkü bkm, idefix vb. birçok yerde 68-72₺ arası değişiyordu
Bir önceki siparişim de aynı bu şekilde geldi. (hem de Kara Cuma’ydı) Bundan sonra İthaki kitaplarını bekletip %50 indirim zamanlarında almaya karar verdim. Üç ayda bir indirim yapıyorlar.
@TheNameless o kadar kusur normal. Kargoyla geliyor sonuçta. Kitapçılarda da kondisyonu az çok bu şekilde.
2 ayda 1 diye biliyorum…
cidden mi?? hiç denk gelmedim ben o fiyatlara hep 100tl nin üstündeydi gördüklerim, 98tl iyidir sandım. üzdünüz.
Harry Potter 7’li set mi 68-72 arası .
Bence 98 değil 198 olarak yanlış anlaşıldı.
Harry Potter nereden çıktı “George Orwell - 1984 Özel basım” hakkında konuşuyorduk
Virüs sebebiyle alışveriş yapmama kararı almıştım ama son saatlerde ilk nokta İthaki indirimine karşı direncim kırıldı Geldiklerinde kendilerini de fotoğraflar atarım. Bu arada Bkm kitap kırmızı kedi %50 indirimi yapacakmış bu gece 00’dan itibaren… Kitapyurdu kırmızı kedi indiriminden oldukça mutlu ayrıldım, üç beş kitap eksiğim kalmıştı onları da bkm den tamamlayacağım.
İlknokta siparişim geldi.
Son birkaç siparişimdeki kitapların hasarlı gelmesi ve sonrasında herhangi bir yetkiliye ulaşamamış olmam nedeniyle İlknokta’dan uzun zamandır alışveriş yapmamıştım.
İthaki %50 indiriminden yararlanmak için tekrar sipariş verdim. İyi ki vermişim, çünkü kitaplar neredeyse mükemmel bir kondisyona sahip. Sadece Karanlık Orman’da birkaç küçük sorun görünüyor.
bence kendi yayınlarından olan kitaplar daha sağlıklı ulaşıyor, atıyorum iş bankası kültür yayınları ile ithaki yayınları içeren bir siparişte ithaki yayınının kitabı daha sağlam gelecektir yüksek ihtimal çünkü iş bankası temin ediliyor ondan sonra bize geliyor ama ithaki öyle değil gibi gibi sanki
Pardon pardon, son sipariş mesajıma yazılmış bir mesaj olarak gördüm. Harry Potter tee eskideymiş