Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Çok üzüldüm böyle geldiklerine. Ben 3 tane sipariş verdim kitapmatikten. İkisi elime ulaştı. Hiç hasar yok çok şükür. Şimdi sonuncusunu bekliyorum. Umarım o da düzgün gelir.

benim de kitapmatik siparişim az önce geldi, 2 kitap ama sizde de olduğu gibi ciltler üstünde uzun çizikler var. hepsinde olması yöntemlerinde sıkıntı olduğunu gösterir gibi sanki. benim kitaplar da patpat üstüne kargo poşeti şeklinde geldi ve poşet açılmıştı. bu da kargo firmasının kargolara ne kadar hunhar davrandığını gösteriyor sanırım.

Özellikle insanlar salgın hastalıktan korunmaya çalışırken en azından paketin içinin dışarıya temas etmemesine özen gösterseler iyi olurdu.

2 Beğeni

kitapmatiğe yazdım az önce, değişim teklif ettiler bir de bunları söylediler,

Geri bildiriminiz için öncelikle çok teşekkür ederiz.
Yetkili birimlere konu aktarıldı mutlaka dikkate alınacaktır.
Çok özür dileriz.

kitaplarda hep bıçak çizikleri var. ya depodakiler kitapları çıkarırken çiziyor ya da kitaplar depodan gönderim yapılan yere gelince paketi açarken zarar veriyorlar kitaplara. ama hepsini de çizmezsin yani nasıl farketmezler ki verdikleri zararı ? :expressionless:

1 Beğeni

Siteyi tanımam etmem sadece alışveriş yaptım ben de sizler gibi ama bir konuda bilgi vermek istiyorum.

Alfa’nın kendi dağıtım merkezine gittiğimde oradaki kitapların da çoğu biraz hasarlı ve tozluydu maalesef. Ben ilk eldeyken daha hasar görmüş olabileceklerini düşünüyorum. Hatta kendime alacak kitap zor seçebilmiştim. Özellikle ciltli ve şömizli olanların şömizlerinde çizik oluyordu. Kesilmiş gibi. Bulabilirsem bendekilerde de olacaktı. Onları ekleyeyim foto olarak bu mesaja.

Bence alfa da pek dikkat etmiyor özetle. Hatta everest modern klasikler’i hangi siteden alsam hep hasarlı gelmesi var bir de. Deliriyorum.

Bunlar kendi ellerimle en az hasarlı olarak seçtiklerim. @alper bu konuda daha fazla bilgi sahibidir. Ben yayınevinden kitap almaya başlayalı 6-7 ay ancak olmuştur.

3 Beğeni

Bende Kidega üzerinden Alfa ciltli çizgi roman aldım. Kidega pek önlem almamıştı ama çizikler demekki Alfa’da genel bir durum :unamused: bu kadar yüksek indirimler depo boşaltması için galiba. Arada bunları da elden çıkarıyorlar.

Everest Modern Klasikler ne kadar güzel görünüyor.

Bunu kime dediniz anlaşılmıyor

Size söylesem anlaşılırdı, seri çok güzelmiş dedim.

Alfanın bazı ciltli kitapları da kısa sürede deforme oluyor. Cilt malzeme kalitesi iyi değil.

3 Beğeni

Alıntı yok, birine cevaben de yazmamışsınız.

@alper maalesef. Aslında eser seçimi çok başarılı ama özellikle editörlük ve malzeme adına çok zayıf buluyorum.

1 Beğeni

Yorumunuz sonrası dayanamadım :drooling_face:
Umarım DRM15 kodu bir süre daha devam eder.

4 Beğeni

Ne zamana kadar olduğu hakkında bir bilginiz var mı acaba?

1 Beğeni

Maalesef yok--------

1 Beğeni

M mart ayının Msi ise sıkıntı :smile:

1 Beğeni

Şöyle bir bakıyorum da kitap alan dostlara çoğu hasar yüzünden memnun değil. Ben de Kidega siparişim için tırsmadım değil. Geçmiş olsun arkadaşlar. Hasarlı kitap hepimizin kabusu.

1 Beğeni

Güle güle okuyun, umarım memnun kalırsınız sizde.

1 Beğeni

Suç ve ceza ciltli ve ince kapak fiyatları karışmış galiba…

Bende ilk alırken öyle sanmıştım ama değil. Karton kapaklar eski etiket fiyatı. Koridor yayınları ilk başladığındaki gibi bez cilt basmaya geri döndü ve fiyatları uygun (piyasaya göre çok uygun) tutuyorlar. O yüzden karton / cilt fiyatları birbiriyle orantılı değil.

2 Beğeni

Kidega’dan 5 ya da 6 kere alışveriş yaptım. Hiçbirinde sıkıntı çekmedim. Belki şans belki de cidden öyle olduğu için…