O kadar mı iyi Saga? Last of Us 2 efsanesini erteleyecek kadar mı iyi?
Öyleyse bende alacağım 
Böyle özel baskılar piyasada varken alınmalı, bir kaçırdınız mı üzülürsünüz. Ben alamıyorum, ileride çok üzüleceğim 
İlgi olduğu sürece kağıt kapaklılar tek tek basılır, zaten çizgi roman piyasasında stoklar uzun süre tükenmiyor genelde. En kötü kıyıda köşede bulunur. Bu özel edisyon ise basılmayacak. Anca telifin yayıncı değiştirmesi veya 3-5 sene sonra daha farklı bir özel edisyonun basılmasıyla bu tarz havalı bir şey çıkar. Bir de bütün seri basılınca kağıt kapaklılar için kutulu set basabilirler. Saga’nın bir anda forumun gündemine girmesi özel edisyonlarla oldu, hepimizin dibi düştü açıkçası 
@Son.of.Yona bu yıl sonundan önce bitmesi imkansız gibi bence ilk cilt 1000 tane basıldı çünkü. Daha 300 limitli vision hc bitmedi piyasada.
Bir denk getirebilirsem alacağım 
Değeceğini umuyorum 
@Son.of.Yona Zamanında From Hell özel baskısını gerek yok deyip almadım şuan tam 1200 tlye satılıyor nadirde o yüzden dediğinize katılıyorum insan pişman olunca kötü oluyor,almamakla nasıl bir hata yaptığımı hiç unutamayacağım 
@malady Vision forumda olsun nette olsun çok gördüm ve övüldü ama bir türlü emin olamadım kitaptan.Dediğiniz gibi özel baskısı hala satılıyor,Edessa’da 180 tlydi.İçerik olarak okudunuz mu sizce gerçekten kaliteli mi?
Aldım da daha okumaya fırsatım olmadı, okuyunca yazarım fikirlerimi. Fuarda indirimli satıyorlar 120 tlye aldım ben denk gelirseniz alın derim. Baskısı falan gerçekten kaliteli bence bir de numaralı olsaydı çok iyi olurmuş.
Tek sayılardan söz ediyorum hocam. 6 yeni basıldı sanırım 9 a tamamlanacak. İlk sayılar yok piyasada o yüzden sormuştum, teşekkürler.
Tükenen ciltler yeniden basıldı diye biliyorum.Belki siteler stoklarını güncellememiştir.Edessa kitabevinden baktım vardı,ordan temin edebilirsiniz.
Kargo kutusu için karantina saatleri bitti ve yuvaya girdiler…
Düzeltme: Hayvan Çiftliği’ndeki görünen aşınma gibi hasar var sanırım. Ama kargo ya da kidega yüzünden değil. Onlara böyle gelmiş belli. Fakat dış yapısı odun olduğu için sırıtmıyor. Doğal gözüküyor 
Paraya kıyıp Çehov setini İletişim’in kendi sitesinden çektim. 50 lira ve üzerine 1 kitap hediye ediliyor yazıyor ama her 50 lira için bir kitap hediye ediyormuş meğerse.
Geçen hafta salı günü Kitapmatik sitesinden verdiğim sipariş dün elime ulaştı. Güya 24 saatte kargo yazıyordu.
Onu da geçtim. Androidler Elektrik Koyun Düşler Mi kitabını da sipariş vermiştim. Bu kitabı temin etmek için diğer kitapları cumartesi gününe kadar beklettiler, daha sonra da stokta yok yazmışlar.
Kısacası Kitapmatik sitesi stok kontrolleri olmadığı, söylenen sürede kargoya vermediği için bir daha kullanmayacağım bir site olarak tarihin tozlu sayfalarına karıştı…
Neyse ki gelen kitaplar sağlam. Ama baloncuklu poşete sarıp gönderdikleri için o işleri de sıkıntılı.
Ciltli decameron’un sapa sağlam gelmiş gözüküyor. Ona şükür et xd
Yine harika kitaplar. İyi karantinalar 
Bize karantina yok hocam :))
Bunlar sabah virüs temizleyip akşam ağrı kesici sakinleştirici niyetine alınacak dozlar :)))
Haklısınız. Benim evde de karantina yok dediğiniz gibi
bize kaçış imkansız.
D&R alışverişim;
Vaiz hariç bütün kitap ve çizgi romanlarım hasarsız. Vaiz;
Bu zamanda nasıl iade edeceğim?
Ben geçen gün iade yaptım yurtiçi kargo şubeleri içeri bir kişi alıyor sadece, içeri de şerit çekmişler mesafe oluyor. Çok da sıkıntı değildi ama ben biraz vurdumduymaz olabilirim