Ben galiba göze alıp iade edemeyeceğim 
Bakın kimler geldi 
Keşke fiyatları biraz daha uygun olsa ve şömiz olsaydı,tadından yenmezdi 
Kitaplarda neredeyse hiç hasar yok sadece birinci kitapta şu kadarcık birşey var
Edessa her zamanki gibi harika bir hız harika bir paketleme ve harika hediyelerle birlikte gönderdi 
Sagaların içinden de birkaç fotoğraf paylaşabilirmisiniz ?
Kidega alışverişim
Decameron-Boccaccio
Delikanlı-Dostoyevski
Floss Nehrindeki Değirmen-George Eliot
İnci-John Steinbeck
Kitapyurdu alışverişim
Zamanımızın Bir Kahramanı-Lermontov
Felsefe 101-Paul Kleinman
İngiliz Edebiyatı 101-Brian Boone
Tess of d’Urbervilles-Thomas Hardy
Martı-Anton Çehov
Sabırsız Yürek-Stefan Zweig
Beyaz Diş-Jack London
Tatsız Bir Olay-Dostoyevski
Amerika-Franz Kafka
Profesör-Charlotte Bronte
Yaşlı Adam ve Deniz- Ernest Hemingway
Çok güzel görünüyor iyi okumalar 
Babil’de kağıt türü 1.hamur yazıyordu, üzülmüştüm. Neyse ki kuşe kağıda basmışlar.
Bende öyle sanıyordum lakin kuşe olduğunu görünce çok mutlu oldum,çizgi romana kuşe harici yakışmıyor bence,istisnalar hariç tabi 
İngiliz Edebiyatı 101’den sonra Mina Urgan’ın İngiliz Edebiyatı Tarihi’ni öneririm.
Onu okudum. Aslında bu da aynı şeyleri içeriyor ama bir kitap kanalında denk geldim, çok güzel yorumlar yapılmış hakkında. Tabi Mina Urgan’ın kalitesi farklıdır ama bu da elimde farklı bir kaynak olarak bulunsun dedim. 
İletişim Yayınlar’nın sitesinden aldığım kitaplar geldi. Üstteki 2 kitap hediye, diğerleri satın aldıklarım. Ne hikmetse hediye olan kitaplarda hiçbir hasar yokken diğer kitaplar hasarlı çıktı.
Grafik Kanon’u okuyanlara bir sorum olacak,baskı kalitesi kötü deniyor ancak resimlerde hiç öyle gözükmüyor biraz abartılıyor mu yoksa gerçekten kötü mü baskısı yorum yapabilecek olan var mı?
Tam kuşe olmasa da kağıt kalitesi güzel. Ben tavsiye ederim.
İdefix siparişim bir iki gün önce geldi. Daha da sipariş veremeyiz herhalde, malum durumlardan dolayı. Neyse ki kitap stoğum sağlam 

Dr’den aldığım son kitapta an itibariyle geldi.Kitapların parça parça gelmesine alışamadım bir türlü ama olsun 
Size dezenfektan göndermemişler mi? 
2 kere sipariş verdim. 2 tane dezenfektanım var bu sayede. Bir kargo da Salı günü gelecek. Oldu mu 3 dezenfektan 
Maalesef Gelmedi. Sipariş verirken hala gönderiyorlardı ama neden gelmedi bilmiyorum.
Ben de yeni sipariş verdim henüz kargoya verilmedi ama bana da gelmeyecek muhtemelen. Stokları bitmiş olabilir şansımıza.