Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Kimse mağdur olmamıştır. Ellerinde fazla olduğu için göndermişlerdir. Ben yanlışlıkla 1 kitaptan 2 sipariş verdim. 1 tanesini iptal ettiler. Başka insanlara da gönderebilmek için diye tahmin ediyorum. Eğer indirimde justice league için 25 tane daha sipariş olsaydı göndermezlerdi.

1 Beğeni

Hiç farketmez. Bende de var yanlışlıkla çift alma hatası ama bu başka bir şey.

1 Beğeni

Yok bu mantığın yanlış olduğuna katılıyorum. Sonuna kadar haklısınız. Ben sadece bazı insanlara, bazı kitaplar stokta olduğu için gelirken, bazı insanlara kalmadığı için bu indirimde, aynı durum yaşanmamıştır demek istedim. Ama kitaploji indiriminden bağımsız 25 tane almak cok yanlış…

Satmak için almış. Tamamen ticari düşünce ile malesef…

İlknokta’dan aldığım Vaiz seti ve son BKK ve Karanlık kitaplar. Kargo hızlı ve paket yine iyiydi. Vaiz in bir cildinin sırtında hafif bir ezik var onun dışında hiçbir sıkıntı yok. Babil’den salı günü stoklarda var olan kitaplardan sipariş vermiştim. Birisi bugün temine düştü. Aradım siparişimi iptal ettim. Babil (eganba,odakitap,kırmızıkedi) grubundan uzun bir süre sipariş vermeyi düşünmüyorum.

15 Beğeni

Bence de arkadaşın dediği gibi bir limiti olması lazım.

Kargonuz bugün mu geldi Aras cumartesi çalışıyor mu merak ettimde

Evet yarım saat önce geldi. Beylikdüzü’ndeyim burdaki şube çalışıyor. Genel olarak memnun olduğum bir şube.

1 Beğeni

Kitaploji siparişim biraz önce yurtiçi kargo ile teslim edildi. Kitaplarda hiç hasar yoktu. Çok avantajlı bir alışveriş oldu, haber veren arkadaşa tekrar teşekkür ederim.

18 Beğeni

Merakla beklediğim Kitaploji kargom eksiksiz ve kusursuz bir şekilde elime ulaştı, ayraçları bile kitapların içindeydi :blush: bu indirimi haber veren arkadaşa gerçekten çok teşekkür ederim, harika bir alışveriş oldu :upside_down_face:

23 Beğeni

İlknokta paketlemesi yine sağlamdı. Witcher setini KY indiriminden aldım. Online eğitime geçince okuma hızımı çok arttırdım. İyi ki kitap okuyoruz yoksa bu zamanlar eziyet olurdu. :smiley:

27 Beğeni

BKK renk uyumu beni benden aldı çok hoş :slight_smile:

1 Beğeni

Hediye çekiynen - 2

kolonya ile silinmiş persepolis

9 Beğeni

BKK renkleri olsun sırtları olsun mükemmel bir seri. Eh birkaç kitabın kapağı daha farklı olsa (GENE WOLFE) çok daha güzel olurdu ama ne yapalım. :joy:

1 Beğeni

İlknokta siparişi.

Bunlarda zamanında Kitapmatikten hasarlı gelip değiştirilenler.

18 Beğeni

ejderhanın kemikleri
ejderhanın sırrı
ejderhanın hiddeti

3 Beğeni

instagram’de bir sahaf satıyordu oradan falan mı aldınız? :slight_smile:

Yok ben D&R’dan aldım, internet sitesinden. 4. kitabın düşmesini bekliyorum seriyi tamamlamak ıçin.

1 Beğeni

üzgünüm ama 4. kitap basılmayacak diye biliyorum.

Güle güle okuyun şimdiden.

1 Beğeni

Bak bu kötü oldu işte. Yarım kaldı mı bir hikaye insan sinir oluyor. Üçüncü kitapta sonuca gittiler mi bilmiyorum. Ben daha ilk kitabı okuyorum.

Düzenleme: Lütfen Türkçemizi düzgün kullanalım. - Forum yöneticisi