Teşekkür ederim… (20 karakter)
Talep ederler mi diye endişe ediyorlar.
Fatura üzerine talep edilebilir. Eksik yada yanlış çekmişiz diye talep oluşabilir. İlgili indirimi bende görmüştüm ama şikayet var sitesinde çok şikayet olduğu için güvenip almamıştım.
Talep edemezler. Uzaktan satış sözleşmesinde ürünler ve toplam tutar yer alıyor. Benim faturamda da ürün bedelleri farklıydı ama ben ilk sipariş tutarını kapıda ödedim.
Maddeyi veya ekran görüntüsünü paylaşır msınız?
Aldınız mı peki? Yani satın aldığınız fiyattan yüksek mi ödediniz?
Yok, kredi kartıyla almıştım bi sorun olmaz herhalde ekstra bi ücret çekemezler.
İthaki’nin %50 indirimden aldıklarım. Cuma günü gelmişti fakat paketi şimdi açabildim:
Not: İlknokta çok iyi paketlemiş bu sefer. Forumda yapılan eleştirileri ciddiye almışa benziyorlar.
Çok güzel görünüyorlar benimkilerde böyle olur umarım. Depodayu değiştirdiler geçerken de hasarlı kitapları elediler sanırım
Kuyuyu açarken 2-3 tanesinde hasar olur diyordum, tertemiz çıktı hepsi.
Maşallah benim bir önceki alışverişimde kalın bir kitap vardı. Tam tabiriyle kütük gibiydi. Kalıp gibi kesilmiş ve gönderilmişti
Kitaploji benim de geldi. Manzaradan Parçalar dışında eksik görmedim. İnşallah yoktu yani galiba. Kalabalıkta fark etmemiş de olabilirim
Benim Kitaploji de geldi. Fatura aldığımız fiyattan farklı. Umarım sorun olmaz. Kusursuz kitaplar. Bu forum da delil sayılır sorunlara karşı.
Düzenleme: Eski fiyatlara dönüldüğü için o fiyattan kesildiğini söylediler.
Ben hala beklemedeyim alanların kitaplarını merak ediyorum bir ara zahmet olmazsa görebilir miyim
Hocam cok guzel gorunuyorlar
Hemen ben aynı benimkiler de sorunsuz ulaşırım insallah
Guzel gunlerde okuyunuz
Sizin sipariş 392 liraydı hem de sadece bir tanesi nasıl aynı olacak ben sizinkini bekliyorum şimdi
Teşekkürler
O arkada bir ekonomi haritası gördüm KPSS mi çalışılıyor yoksa
İlknokta siparişim geldi, paketleme süperdi sanırım tek tesellim bu oldu. Adresim soru işaretlerinden görünmez bir hâlde olduğundan haliyle Aras “Alıcı kabul etmiyor” diye sisteme girmiş. Neyse gittim aldım paket baya ağırdı.
Büyük bir heyecanla kutuyu açtım. Ne göreyim Sandman7 yerine Vaiz 7’yi koyun. Ki 8 de var 7 olmadan nasıl okuyayım. Üstelik kumsalda büyük bir matbaa hatasıyla gelmiş. Neyse mutsuz bir şekilde uzandım Ay polisini elime aldım. O mutsuz halle nasıl bitti anlamadım. Zaten hüzünlü bir hikâyeydi. Ilknoktaya da wpdan yazdım, umarım hatalarını düzeltirler.