Evet bir deneyeceğim
Whatsapp tan genelde çabuk dönmüyorlar, e-posta ile ulaşırsanız daha hızlı cevap alırsını bence. İyi okumalar…
Bir de oradan yazayım. Ilknokta böyle yapmazdı ama sağlık olsun. Ne diyeyim ki
… Teşekkür ederim
@JrThoth şu zamanlar geri gönderim işiyle de uğraşmak istemiyorum. Falçata dediginiz gibi daha iyi bir çözüm olur. Biraz dikkat gerekiyor. Sanırım bu moral bozukluğu ile şimdilik bulaşmasam daha iyi olur. İlerki tarih bu iş için uygun. Tavsiye için teşekkür ederim
Benim silmarillionun bir sayfasıda böyle gelmişti falçatayla kolaylıkla düzeltmiştim göndermekle uğraşmak istemezseniz tavsiye vereyim dedim
Bu gün yaptığım son alışverişle İş bankası modern klasiklerini tamamlamış oldum. Bilinmeyen adanın öyküsü ve Kopyalanmış adam tabiki yok. Sadece baskısı olmayan Virginia Woolf Bir yazarın günlüğünü bekliyorum.
Kargoyu ben açamasam da şu görüntü beni çok sevindirdi. Bilimkurgu Klasiklerinde ise malum kitap dışında güncel sıralamayı yakaladım böylelikle.
Çok güzel görünüyor iyi okumalar
Kidega siparişim 7 gün sonra kargoya verildi. Dırırırı
-Vaiz 8 Kitap Takım
-Katilbot Günlükleri
-Körler Ülkesi ve Diğer Karanlık Öyküler
-Innsmouth’un Üzerindeki Gölge
Hoş geldiniz çok güzel kitaplar iyi okumalar
Hoş bulduk, teşekkür ediyorum
Ya ben resimde farkedemedim. Martha Wells in 4. Kitabının yerine serinin ilk kitabı gelmiş. Whatsapp dan iletişime geçtim bakalım ne kadar sürecek süreç.
Normalde hızlı çözüyorlar fakat seninki 4 gün dışarı çıkma yasağından dolayı gelecek haftaya sarkar sanırım
İşim hallolsun da 10 gün sürsün sorun değil. Yalnız Hayaller Asimov dedik doğru çıktı. Yine de H.G. Wells ayracı göndermişler. O da iyi.
Gıcık oluyorum aynı ayraçtan bir sürü gönderilmesine
Özellikle istemişlerdi galiba öyle birşey hatırlıyorum.
Yok ben istemedim bol bol koymuşlar Kütüphaneler açılınca rastgele kitapların arasına koymayı planlıyorum
@Edward ben sevmiyorum fazlaları birilerine veriyorum işte