Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Evet bir deneyeceğim :slight_smile:

1 Beğeni

Whatsapp tan genelde çabuk dönmüyorlar, e-posta ile ulaşırsanız daha hızlı cevap alırsını bence. İyi okumalar…

Bir de oradan yazayım. Ilknokta böyle yapmazdı ama sağlık olsun. Ne diyeyim ki
… Teşekkür ederim :slight_smile:

@JrThoth şu zamanlar geri gönderim işiyle de uğraşmak istemiyorum. Falçata dediginiz gibi daha iyi bir çözüm olur. :roll_eyes: Biraz dikkat gerekiyor. Sanırım bu moral bozukluğu ile şimdilik bulaşmasam daha iyi olur. İlerki tarih bu iş için uygun. Tavsiye için teşekkür ederim :buyucu:

2 Beğeni

Benim silmarillionun bir sayfasıda böyle gelmişti falçatayla kolaylıkla düzeltmiştim göndermekle uğraşmak istemezseniz tavsiye vereyim dedim :blush:

Bu gün yaptığım son alışverişle İş bankası modern klasiklerini tamamlamış oldum. Bilinmeyen adanın öyküsü ve Kopyalanmış adam tabiki yok. Sadece baskısı olmayan Virginia Woolf Bir yazarın günlüğünü bekliyorum.

5 Beğeni

Kargoyu ben açamasam da şu görüntü beni çok sevindirdi. Bilimkurgu Klasiklerinde ise malum kitap dışında güncel sıralamayı yakaladım böylelikle.

32 Beğeni

Çok güzel görünüyor iyi okumalar :v:

1 Beğeni

Kidega siparişim 7 gün sonra kargoya verildi. Dırırırı

17 adet gönderi şu konuya taşındı: Kitaplarınızı Nasıl Koruyorsunuz?

-Vaiz 8 Kitap Takım
-Katilbot Günlükleri
-Körler Ülkesi ve Diğer Karanlık Öyküler
-Innsmouth’un Üzerindeki Gölge

11 Beğeni

Hoş geldiniz çok güzel kitaplar iyi okumalar :v:

2 Beğeni

Hoş bulduk, teşekkür ediyorum :hugs:

3 Beğeni

Ya ben resimde farkedemedim. Martha Wells in 4. Kitabının yerine serinin ilk kitabı gelmiş. Whatsapp dan iletişime geçtim bakalım ne kadar sürecek süreç.

Normalde hızlı çözüyorlar fakat seninki 4 gün dışarı çıkma yasağından dolayı gelecek haftaya sarkar sanırım

İşim hallolsun da 10 gün sürsün sorun değil. :smiley: Yalnız Hayaller Asimov dedik doğru çıktı. Yine de H.G. Wells ayracı göndermişler. O da iyi. :smiley:

H.G WellS ve Neil GaimanS. (Kötü espri kabul😀)

7 Beğeni

Gıcık oluyorum aynı ayraçtan bir sürü gönderilmesine :unamused: :triumph:

2 Beğeni

Özellikle istemişlerdi galiba öyle birşey hatırlıyorum.

1 Beğeni

Yok ben istemedim bol bol koymuşlar :smiley: Kütüphaneler açılınca rastgele kitapların arasına koymayı planlıyorum

@Edward ben sevmiyorum fazlaları birilerine veriyorum işte :smiley:

Merhaba. İlknokta’nın %50 indirimiyle seriyi tamamladım. :blush: Ön sipariş ile aldığım “Karanlık Yazılar” satışa açılır açılmaz hemen gönderdiler. O yüzden İlknokta’yı çok seviyorum :blush:

21 Beğeni