Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Teşekkürker
İdefixten:ilk çağ felsefe tarihi 1,endişe ağacı ve the call of the wild.
TTK:Moğolların gizli tarihi ve Türk mitolojisi.

2 Beğeni

Yukarıda biryerlerde 13 Nisan’a stokta var ibaresiyle Babil com 'dan aldığım siparişlerim ile ilgili bir hafta sonra işlem yapıldığını herhalde bu sebepten stokta var olan kitaplardan birinin stokta kalmadığını ve eksik kitap haricinde kitapların 10 gün sonra defolu gönderildiğini belirtmiştim.

Ha o stokta kalmayan kitap temin edilebilmiş (temin edilebilmesi konusunu, sitenin sadece stoklarında olan kitapları satışa açık bırakması durumundan dolayı belirtiyorum) ve bugün tarafıma temiz bir şekilde kargolandı.

Böyle uzunca neden yazdım? Temin, teslimat veya kitapların kondisyonları konusunda hemen hiçbir site tutarlı davranmıyor (en azından benim deneyimlerim böyle) ama yine de ben “müşteri memnuniyeti” durumunu önemsediğim ve söz konusu site artı söz konusu sipariş ile ilgili bu foruma giriş ve gelişme kısımlarında birkaç kez yazdığımdan son durumu da/sonucu da belirteyim istedim. Hani ne siteyi övmüş olayım ne yermiş…

1 Beğeni

Hepsiburada, kitap ve PTT Kargo :smiley:

Elime geçecek kitabın durumu nasıl olacak çok merak ediyorum. Hepsiburada kitapları kargo poşetine koyup gönderiyor ama Hepsiexpress ile çok sorun olmuyordu. Bu sefer kitabı PTT’ye vermişler. Son hali görenleri şok etti minvalinden bir şey bekliyorum :smiley:

1 Beğeni

Siparişlerimde sorun yok çok şükür.

25 Beğeni

Kitaploji’den 41% indirimle aldığım Yaşar Kemal kitapları, İnce Memed serisi arkadaşımdan hediye olarak geldi :slightly_smiling_face:

22 Beğeni

Kampanyanın son dakikalarında sürpriz yaptım kendime. Benim kitapları söylemeye gerek yok sanırım. :slight_smile:

19 Beğeni

BKM Kitap alışverişim sokağa çıkma yasakları sebebiyle 14 günde geldi ama ben memnun kaşdım eksik yada hatalı, kusurlu kitap yoktu

33 Beğeni

Oyy oyy oyy Asimovlardaki güzelliğe bak. İyi günlerde okuyun efenim. :slight_smile:

3 Beğeni

teşekkür ederim. …

Batı cephesinde yeni bir şey yok kitabını almak istiyorum. Hangi yayınevini önerirsiniz?

2 Beğeni

Kidega’nın Enpara kampanyası bitmeden çizgi roman alayım dedim. Çıkış tarihi 4 Mayıs gözüküyor. İnşallah geç göndermezler.

Southern Bastards 1-2
Avenging Spider-Man 2
Batman: Dünyanın Son Şovalyesi 1

6 Beğeni

Bir şey sormak istiyorum izninizle. Hediye kitap kampanyasında size sunulan hediye kitap adedi bir miydi acaba?

2 taneydi.

Edebiyatta Pati İzleri ve adını hatırlayamadığım bir kitap daha vardı.

1 Beğeni

Her hesapla yalnızca 1 kitap alabiliyorsunuz. Yaptığınız yorumu anlayamadım…

Everest dışında basan var mı? Bakmadım ama ben Everest baskılardan dilimizin iyi şairlerinden Behçet Necatiğil çevirisini okudum.

Garp Cephesinde Yeni Bir Şey Yok olarak yayınlanan bez ciltli Behçet Necatiğil çevirisi baskıyı öneririm.

1 Beğeni

Daha önceki alışverişlerde hediye kitaplığı çok genişti. Mesela 10 kitap vs vardı ve biz onlardan birini seçebiliyorduk.

So 1 haftadır alışveriş yapmadım bilmiyorum ama hep en az 7 kitap oluyor

everest ciltli var sadece. Gayet de güzel.

Ben de öyle biliyordum ama bana tek kitap seçme şansı verdiler. Ben de mecburen seçtim. :smiley:

Aksini iddia etmedim. Eskiden hediye kitap için 7-8 tane seçenek oluyordu, ben alırken 2 tane seçenek çıktı. Arkadaş onu sormuş.

2 Beğeni