“size sunulan kitap adedi” cümlesini kaç tane alabiliyorsunuz olarak anlamıştım. Ondan dolayı o yorumum
Inşallah yenilenmiş bir kidega&Enpara kampanyası ile buluşuruz tekrardan. Bugün itibarıyla bitti çünkü kampanya…
One Ok Rock mu dinliyorsunuz ya da seviyorsunuz?
Not: konuyla çok alakasız bi soru olduğunun farkındayım. Gerekirse mesaj silinebilir.
Cahilliğime verin ama yeni keşfettiğim bir grup kendileri. Harika şarkıları varmış. The Beginning de ayrı bir güzel ama.
Sadece sağ üst köşede kliplerine ait bi görüntü görünce merak edip sorasım gelmişti. Ben de sıkı takipçisi değilim arada bir sevdiğim bir kaç parçalarını dinlerim. Hatırlamışken bugün dinlerim sanırım. Size de iyi dinlemeler.
İletişimin kendi web sayfasında %35 indirim var, diğer yayıncılıklara nispeten biraz pahalı olduğu için indirimden haberim olunca hemen ufak çaplı bir sipariş verdim. Normale nazaran sadece birkaç tl fark vardı ama olsun😁 50tl üzeri ücretsiz kargoya ek olarak bir de seçenekler arasından tercih ettiğiniz bir kitabı hediye yolluyorlar. Baştan 3 kitap 53tl tuttu. Güzel ambalajlanmıştı, 2 günde geldi, fakat Dönüşüm’ün arka kenarında milimetrik kıvrılma mevcut.
Maalesef katılıyorum Ayrıca uygarlıkların grameri kitabını çok beğenerek okumuştum. İnsanın zihninde yeni pencereler açan bir kitap. Size de iyi okumalar dilerim.
İmge yayınevinin kampanyasını bilmiyordum. Şimdi inceledim ve sayenizde ben de aklımda yokken Braudel’in maddi uygarlık üçlemesini almış oldum. Teşekkür ederim
keyifli alışverişler dilerim. sipariş sonrasında mail atıp kargoyu biraz daha sağlam yapmalarını söyleyin. kitaplarım nispeten şanslıydılar yoksa yurt içi kargodan sağ kurtulmaları imkansız.
Anladım, hemen söyleyeyim. Teşekkürler
Kitaplarınızın içeriğinden görüntü paylaşabilir misiniz? Acelesi yok müsait olduğunuz zaman.
Dünya Tarihi ve Uygarlıkların Grameri tek kitap mı, önü arkası var mıdır?
Teşekkür ederim.
Merhabalar, iyi okumalar dilerim. Dünya Tarihi kitabından içindekiler kısmını ve birkaç örnek sayfayı paylaşabilir misiniz?
Yamuk yumuk Hayırlı olsun yeni kitaplarınız
Kitaplar ekstra patpata konmamış, direk koliye konmuş bu yüzden kitaplarda yamulmalar oluşmuş fakat dert etmiyorum kitapların tamamını %50 indirim ile aldım. Özellikle doğu batı yayınlarında %50 indirim hiç görmemiştim. Stoklarını yenilerseler tekrar alışveriş yapabilirim. İlk alışverişimdi, bence karlı bir alışveriş oldu.
Kitaploji alışverişim.
Kitaplar patpatın içindeydi sadece. O da yırtılmış Beni Asla Bırakma’nın köşesi dışarıdaydı resmen ama ona rağmen en sağlam olan oydu. İş Bankası kitaplarının neredeyse hepsinde köşelerde ufak ezilmeler var ama iadeyle uğraşamayacağım bu seferlik.