Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

birbirinden bağımsız kitaplar ama alakalı kitaplar.

ilk ikisi dünya tarihi içindekiler ikinci ikisi uygarlıkların gramerinden

1 Beğeni

(upload://gBRVMQXQh3lV3hxeQWXuSARNR5g.jpeg)

1 Beğeni

Teşekkür ederim, çok beğendim, kesin almalıyım.

1 Beğeni

İlknokta alışverişim
Hasarsız geldi, sadece yol kitabında ufacık bir katlanma var. İhtiyarlara yer yok ise şimdiye kadar ithakiden elime geçen en sıfır kitap. :slight_smile:

18 Beğeni

BKM Kitap alışverişim;

Kısa bir sürede geldiler, hasar yok.

18 Beğeni

Bu kitabı da henüz okumadım ama iyi ve yeterli bir kaynak olarak görünüyor. Çizimler oldukça başarılı olmuş. :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:

7 Beğeni

Kidega enpara kampanyası alışverişi. Sipariş tarihi 24 nisan, teslim tarihi 7 mayıs.

Bir kitabım daha vardı (İskandinav Mitolojisi ciltli) onu temin edemeyip iptal ettiler :frowning:
Gelen kitaplar hasarsız ancak ufak bir detay; Çocukluğun Sonu kitabından kendi ayracı çıkmadı bu biraz üzdü :sweat_smile:

18 Beğeni

İnstagram 'da eş dost kontenjanından bedava kitap dağıttıkları için 1 seneyi (belki daha fazla) geçkin zamandır Alfa yayınlarını boykot ediyor alışveriş yapmıyordum. Bu serinin birkaç kitabında gözüm vardı daha fazla erteleyemedim. Bu seriden 1,2 kitap daha aldım onlar henüz elime ulaşmadı.

14 Beğeni

Kidega siparişleri geldi. Vaiz 1 hariç hasar yok. Çocuklar için Nutuk hediye olarak gelmiş. 1 sipariş 2 hediye kitap. Enparalı kidega :cupid:

18 Beğeni

İçerik kısmı ve birkaç sayfanın fotoğrafını atabilir misiniz?

2 Beğeni

Benimki hala ortalıkta yok :ghost:
Güle güle okuyun

1 Beğeni

27 Beğeni

Üstte yazdığım sebepten kitabı almamak için cidden direndim =) Fikrimi sorarsanız ilginiz varsa düşünmeden alın, bebek gibi bir kitap. Baskısı harika

6 Beğeni

Alfa’nın siteden Valis’i alıcam ama Lem’ler ile Penrose’un kitabı hala yok ortalıkta. Nisan ayında topu topu 3 kitap çıkardı Alfa. Bu ayın da ilk haftası geçti hala kitap mitap yok. Feci bir yavaşlama var.

Ayn Rand’larda malesef korktuğum gibi TMÇ’nin kaderini paylaşıyor. 2019 sonu derken 2020’nin ortasına geldik hala tırt NY Bestseller kitaplar çıkıyorlar :angry:

4 Beğeni

Genç yetişkin distopyaları varken Ayn Rand da kimmiş. :point_left: Temsili Pegasus Yayınları :rofl:

1 Beğeni

ayn rand ı beklemeyi bıraktım artık, hevesim kalmadı. :disappointed:

Son aldığım iki kitap :books:
JD Salinger: Dokuz Öykü(YKY - Coşkun Yerli)
A Camus: Sisifos Söyleni(Can - Tahsin Yücel)

Salinger’ı yaklaşık 10 sene önce Çavdar Tarlasında Çocuklar isimli kitapla tanımıştım. Yogun agresif bir dili var kitabın yeraltı edebiyatı da denebilir, ergen bir erkek çocuğu üzerineydi… severek okumuştum. Geçen gün tvde Salinger üzerine biyografik bir film izledim Çavdar Tarlasındaki Asi isimli… yazar tekrar ilgimi çekti… münzevi bir hayat sürmüş ve hayatının geniş bir dönemimdeki yazdıklarını yayınlamamış, zen budizmine ilgi duymuş… bunlar ilgimi çekti ve tekrar yazardan bir kitap daha okumak istedim.

Bir diğer kitap da, fransız düşünür Albert Camus’nün sisifos söyleni… daha önce sadece yabancı isimli kitabını okudum yazarın ve tek solukta bitirmiştim… düşünceleri bana çok yakın gelmişti. Bu kitapta felsefi düşüncelerini ortaya koyuyor ve nihilizm üzerine düşüncelerini açıklıyor, filozofların ugraşlarının yersizliği üzerine düşüncelerini sisifos miti üzerinden anlatmış merakla okumayı bekliyorum, şuan Genç Werther’in acılarını okuyorum Goethe tarafından tek taraflımektup şeklinde yazılmış umutsuz romantik bir karakterin platonik askını anlatıyor.
resim resim

7 Beğeni

Sonunda Kidega siparişim geldi :heart_eyes:
Kitapların yan kısımlarında ufak çizikler olması ve biraz da tozlu olmaları dışında bir problem göremedim şimdilik. Koliye bir de el dezenfektanı ve ayraçlar koymuşlar. Mutluyum şu an. :slightly_smiling_face:

29 Beğeni

İthaki Bilimkurgu Klasikleri 51 kitap set halinde listeme aldım ama kendimi zor tutuyorum. Şu dönemde böyle bir harcama yapmamalıyım. Fakat böyle bir fırsat bir daha gelmez diye korkuyorum. Kararsız kaldım.

1 Beğeni

Böyle fırsat dediğiniz ne onu yazarsanız daha kolay yardımcı olunabilir.
Ancak her ay ilknokta sitesi veya başka sitelerde ithaki yayınları %50 indirime giriyor. Kendinizi toplu alıma zorlamanıza gerek yok bence.

1 Beğeni