Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Şu kargonun haline bakar mısınız? Çok sinirim bozuldu böyle kitap mı gönderilir. Hepsiburadanin böyle gönderdiğini bilmiyordum. Sipariş ettikten sonra öğrendim. Of bir şey olmamıştır umarım.

1 Beğeni

Çok sorumsuzca :rage:, umarım kitaplar zarar görmemiştir

Elim değmişken çıkardım üstteki kitapta biraz ezilme var kalanlarda yok tek tesellim bu. Balkonda bekliyorlar. Biraz gözüm görmesin de unutayım hem. :pensive:

3 Beğeni

Herkes hepsiburada’dan şikayet ediyor paketleme konusunda ama kendi deneyimlerim ve genelde okuduğum yorumlara göre en hasarsız gelen kitaplar da buradan geliyor. Diğer firmalar balonlu naylonlara sarıyor kolilere koyuyor ama en azından her alışverişimde bir kitap hasarlı geliyor çoğunlukla. Hepsiburada’nın avantajı hepsiexpres. Arabayla el üstünde geliyor kargolar. Hatta bir keresinde akşam 9da gelmişti birisi yolumun üstündeydi getireyim dedim demişti kargocu. Son alışverişimi de kasım ayında yaptım gerçi.

4 Beğeni

İlk defa aldım o siteden. Bir an yüreğim hopladı kargonun halini görünce. Alışmışım baloncuklu gelmesine. Hepsiexpres nedir bilmiyorum. Bana PTT kargoyla geldi.
Ama neyseki az hasar vardı. Ucuz yırttım. :sweat_smile:

2 Beğeni

Sipariş tarihi 26 nisan, teslim edilme 5 mayıs. Dr 75\15 ten 61tlye geldiler.

Dr sağolsun bir gün arayla iki parça halinde gönderdi kitapları.:sweat_smile: Dünya Tarihinde Türkler kitabı düşünülebilecek her köşesinden hasarlı, normalde geri yollardım ama sadece geri dönüşte bulunacağım bu seferlik.

17 Beğeni

İmge kitabevi’nin 3 al 2 öde kampanyasından aldıklarım. Pıtpıt naylonlu değildi. Sadece kalın kağıda sarmışlardı ama yine de hasarsız ulaştı.

17 Beğeni

Basit görünümü ama bence müthiş tasarımlı kitaplar. Hayırlı olsun, iyi okumalar…

Katılıyorum. Teşekkür ederim.

Uzun ve sonu gelmeyen kitap listemden en son aldıklarım bunlar. İndirimler devam ediyorken birkaç siparişimi daha aradan çıkarmayı düşünüyorum. Karma bir alışveriş oldu. Bakalım… :innocent::innocent:

21 Beğeni

Yasa Kitabı ve Yalanlar Kitabı’nı beğenirsiniz umarım. :slight_smile: Ben hiç beğenmedim açıkçası.

3 Beğeni

Arka kapak son derece ilgi çekiciydi benim için ama içeriği hakkında henüz net bir fikrim yok umarım beklediğimi bulabilirim. :sweat_smile:

1 Beğeni

Kitabın kapağı da arka yazısı da beni cezbetmişti. Ama içerik tam bir rezaletti benim açımdan. Kim bilir belki size bir şaheser gibi gelecektir. Sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz. :slight_smile:

2 Beğeni

Aslında bu kitap için asıl önemli olan içerik değil diye düşünüyorum, çünkü setteki diğer kitapların aksine Crowley gerçek(?) olduğunu düşündüğü şeyi yazmış. Kendi iddiasına göre kitapta yazdıkları kendisine vahiy olarak inmiş. Kendi yarattığı dinin kutsal kitabı gibi bir şey. Bence asıl olayı da bu zaten. O açıdan bu kitabı meraktan almıştım ben de. Henüz okumasam da şöyle bir içini uzun uzun incelediğimde ürpermiştim. Aslında Karanlık Kitaplık setinde yer almayı en çok hak eden kitaplardan bence.

5 Beğeni

Seride neden yer aldığı konusunda size hak veriyorum ama içerik yönünden ben pek keyif alamadım açıkçası. O yüzden seri içindeki en sönük kitap olarak kaldı benim gözümde. :slight_smile:

1 Beğeni

İlknokta siparişim. Hızlı ve hasarsız olarak elime ulaştı. Özellikle Dune serisine başlamak için sabırsızlanıyorum :slight_smile:

28 Beğeni

5 aydır kitap almıyordum. Bu ay hazır dersanenin son taksidini ödemişken kitap siparişi vereyim dedim. 4 ayrı siteden epeyce yüklü kitap siparişi verdim. Kendi listemden 48 kitap + çocuklar için 2 test kitabı ve kendi listelerinden 2 kitap.
İlknokta vade farksız 3 taksit, kitapambarı vade farklı 5 taksit (12 TL vade farkı var), pegem vade farksız 4 taksit, bkm vade farklı 4 taksit (12 TL vade farkı var)
Bakalım kaç günde gelecek, hangileri temin edilemedi olacak?

6 Beğeni

Yasa kitabı ve yalanlar kitabı hikaye okuyor gibi okunacak bir kitap değil. Zira hikaye değil, okuma öncesi yazar ile ilgili araştırma yapılırsa çok daha verimli bir okuma olacaktır. Kurgu kitapların arasında yer almaması gereken bir kitap, seriye neden dahil edildiğini anlamıyorum fakat bu sayede baskısı yapıldığı için mutluyum.

2 Beğeni

Tüm kitaplarınızı keyifle okuyun. Türk canavarı sözlüğü kitabının iç sayfalarından birkaç örnek fotoğraf ekler misiniz?

indirimsiz oradan alınmaz zaten. geçmiş olsun :innocent:

1 Beğeni