Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Bunu bilse bilse @Strenergy bilir. @Strenergy kardeş 3. kitaptan ses seda var mı bi sorsan :blush: :blush:

5 Beğeni

Cevap gelince yazarım kardeşim. :slight_smile:

5 Beğeni

Selamlar. Uzunca bir süre paylaşım yapmamışım. Çeşitli noktalardan farklı zamanlarda temin ettiklerim. Keyifli okumalar herkese.

37 Beğeni

Asthonishing X-Men’i nereden aldınız acaba?

1 Beğeni

Hocam yeni odalar ele geçirdiniz herhalde, son paylaşımlarda kitaplıklar falan doluydu hatta tavana komşu olmuşlardı.

4 Beğeni

Ben bilmem :joy::joy::joy: 30 a yakın var galiba :joy:
Çanta 4 kitaplık. Sen 5 almışssın ondan gelmemiş :stuck_out_tongue:

1 Beğeni

Merhaba. Yakın bir arkadaşımdan aldım, sağolsun. Bulmak pek mümkün değil yoksa.

1 Beğeni

Böyle arkadaşlar herkese lazım :smiley:

1 Beğeni

Aslında halen aynı durumda. İlaveten oturma odasında birkaç köşeye kitaplık ekledim. Eşim sıkıntı yapıyordu ama alıştı artık sanırım :blush:

40 Beğeni

Mimesis’i merak ediyordum. Kitabın içeriğinden paylaşabilir misiniz?

1 Beğeni

@Kitsune

3 Beğeni

Çok teşekkürler. İçeriğini görünce daha da ilgimi çekti kitap. :smiley: Size de iyi okumalar dilerim.

1 Beğeni

Teşekkür ediyorum. Kitap benim de uzun zamandır satın alma, okuma listemdeydi.

1 Beğeni

Mimesis bir tur toplatılmıştı yanlış hatırlamıyorsam :smiley:

Hocam hayırlı olsun iyi okumalar, sizde belli ki sağlam bir koleksiyon var özellikle çizgi roman konusunda. Birkaç fotoğraf paylaşabilir misiniz güncel halini eğer sizin için uygunsa?

1 Beğeni

Çok teşekkürler. Öyle sağlam diyeceğim bir koleksiyon değil ama elbette aşağıda paylaşıyorum.

.

25 Beğeni

Benim gözüm de Antoine Marcas serisine takıldı. Okuduysanız nasıl buldunuz seriyi?

1 Beğeni

Sen de görünce Pinokyo’nun özel basımını merak ettim piyasada var mı diye. Adam almış stoklamış bir de yazmış 10 tane var sıfır diye :unamused:

3 Beğeni

Hangi kitapçı burası :joy: :joy: :joy:

1 Beğeni

Özer Sahaf zaten Çizgi Düşlerin sayfası :rofl::rofl:

1 Beğeni