Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

270 TL değil miydi bu? :scream:

-_-

2 Beğeni

Asthonishing X-Men’i görünce bir miktar kıskanmış olabilirim :slight_smile: , iyi okumalar dilerim şimdiden.

3 Beğeni

150 lira en baştan beri :slightly_smiling_face: havale yaparsanız 130 liraya karşı ödemeli yolluyorlar.

1 Beğeni

Benim niye aklımda 270 kaldı ki? Hiç yakın fiyatlar da değil. Teşekkür ederim :smiley:

1 Beğeni

Ben 3 kitabı 270 e alıp yazmıştım burada. O aklında kalmıştır. :smile:

2 Beğeni

Doğrudur, olabilir :smiley:

2 Beğeni

Kidega’dan gerçekleştirdiğim 3 siparişten son 2’si de yarım saat önce elime ulaşmış bulunmakta. Derin bir oh çekip artık derslerime konsantre olabilirim. Akşama da yoğun üst düzey güvenlik önlemleriyle beraber açılımı yapıp güncellemeyi yaparım :slight_smile:

4 Beğeni

Kidega ve Letgo’dan aldıklarım;

26 Beğeni

Devam kitabı Earthquake Weather önümüzdeki ay çeviriden gelecekmiş. Anubis Kapıları şu an editördeymiş. :slightly_smiling_face:

6 Beğeni

Alfa siparişlerim geldi. Yine hepsi tertemiz ve eksiksiz.

27 Beğeni

Alfa alışverişi için kendi sitesini kullananlara çok özeniyorum ama indirim oranı diğer sitelere göre hep düşük olduğundan bir türlü elim gitmiyor :))
İki Lem ve Vais listede aslında :thinking:

2 Beğeni

Rica etsem Şahname’den fotoğraflar paylaşabilir misiniz? Almayı istediğim bir eser ama içini görme fırsatım olmadı hiç.

1 Beğeni

Kendi sitesinde %35 indirim yapıyor. Bundan daha uyguna Alfa’dan indirim bulmak zor.

2 Beğeni

Çok iyiymiş hocam gözüm gönlüm açıldı :grin:

1 Beğeni

Hevesle aldığım ama bir türlü okuma sırasına ekleyemedigim bir seri. Okuduğum anda yorum yapacağım inşallah.

1 Beğeni

Yayinevinin kendi sitesi orası. Siyah bitti ama bordo var diyordu.

1 Beğeni

Elbette ilk fırsatta paylaşacağım.

1 Beğeni

Eski Mısır’ın Bütün Tanrı ve Tanrıçaları kitabının içeriğini ve birkaç sayfasını atabilir misiniz rica etsem?

1 Beğeni

Tabiki…

4 Beğeni

Çok teşekkürler. Özellikle son görsel bayağı dikkatimi çekti, listeme ekleyeceğim. Size iyi okumalar :slightly_smiling_face:.

1 Beğeni