Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Nerede o eski enpara kampanyası hey gidi günler heyy. :smiley:

4 Beğeni

Ufak çaplı Alfa siparişim bugün ulaştı. Kimse nazar değdirmeyecekse söylüyorum: kargo konusunda inanılmaz şanslıyım, iki gün önce sipariş vermiştim… Şimdiye dek hiç sorun yaşamadığım gibi hep çok hızlı geliyorlar, aman nazar değdirmeyin amann :joy:
Paketleme oldukça iyiydi, kitaplar kalınca balon poşete sarılıp kutuya konmuştu, sıkıntı da yok zaten.
Lovecraft’ın ciltli kitabına bayıldığımı ifade edebilirim, Alfa gerçekten özenli bir iş çıkarmış. Tek dileğim kapağındaki yaldızlı tasarımın zamanla silinmemesi ve solmaması.

31 Beğeni

Dönüşüm Hastanesi’ni okuduktan sonra yorumlayabilir misiniz? Ben de geçen gün sepete atmak ve atmamak arasında gidip geldim, sonuç olarak almadım kitabı. :sweat_smile: Ama merak ediyorum açıkçası. Dediğim gibi okuduktan sonra yorumunuzu paylaşırsanız çok sevinirim :slight_smile: Keyifli okumalar.

1 Beğeni

Teşekkür ederim paylaşırım tabii ki :smile:

2 Beğeni

Her ne kadar kendime yeni bir alışveriş için bir süre beklemem gerektiğiyle alakalı telkinlerde bulunmaya çalışsam da yine dayanamadım . :frowning::frowning:

39 Beğeni

Çağlar gelip geçiyor, desen örmeye devam ediyor, zaman çarkı okurları artmaya devam ediyor. :slight_smile: İyi okumalar.

10 Beğeni

Geçen hafta perşembe günü sipariş ettiğim kitapyurdu alışverişim. Paketlemesi gayet güzeldi ama 1-2 kitapta ufak tefek hasarlar var, Üç Sahtekar’ın sırtında görüldüğü gibi. Bir de Mitoloji Sözlüğü’nün sırtında ve sayfalarının bir kısmında biraz ezilme olmuş. Ancak içinde bulunduğumuz durumdan ötürü göz ardı ettim.Sonuç olarak memnun kaldığım bir alışveriş oldu.
Mitoloji Sözlüğü olarak aslında Azra Erhat’ın kitabını almayı düşünüyordum ama hacmi ve indirimi dolayısıyla epey dikkatimi çektiği için Kabalcı’dan aldım, daha ileride Türkçe yazılışları açısından kaynak olarak kullanıldığı için onu almayı yine düşünüyorum.
Arthur’un Ölümü beklediğimden daha büyük geldi ve yazılar da görece küçük olduğu için gözüm korkmadı değil :joy:.
Küçük bir alışverişim de İletişim’den gelecek, yine problem çıkmazsa tabii… Ondan sonra, ne kadar hala gözüm doymamış olsa da, elimdekilerin büyük bir kısmı bitene kadar sipariş vermemeyi düşünüyorum. (ilknokta %50 indirim yaparsa o başka :sweat_smile:.)

26 Beğeni

Lovecraft’ın baskısını bende çok beğendim lakin sayfalar bir tek bana mı biraz fazla ince geldi :thinking:

1 Beğeni

Bunun için kullanılan teknik bir isim kesin vardır ama ben fırın kağıdı gibi diyeceğim… Yky’nin 1830 sayfalık İngiliz Edebiyatı Tarihi isimli kitabı bendeki en kalın kitap, onun sayfaları da fırın kağıdı gibi. Muhtemelen bu tarz bazı kalın baskılı kitaplarda ağırlığı dengelemek açısında bu cins kağıt kullanıyorlar, sayfalar ince olsa da kuşe kağıt gibi kaygan o yüzden kalitesiz hissettirmedi bana :blush:

2 Beğeni

Kitap almak için daha önce www.eganba.com sitesini önermiştim. Daha önceki siparişlerimde de ufak tefek kusurlu ürün geliyordu. İlk geldiğinde müşteri hizmetlerini arayıp söyledim, durumu anlattım. Çok ufak hatalar lütfen tekrarlanmasın, iade etmek istemiyorum dedim. Son siparişlerimden birisi yine kusurlu geldi. Aradım, ikinci kez oldu değişim istiyorum tekrarlanırsa sizden alışveriş yapmayı düşünmüyorum dedim. Biz dağıtıcıyız, dükkanlardan gelen ürünlerde böyle durumlar oluyor dediler. Değişim istediğim üç üründen biri yine ufak tefek kusurlu çıktı. İade ile uğraşmak istemediğim için bu kez hiç aramadım ama bir daha bu siteden alışveriş yapmamayı düşünmüyorum. Daha önce önermiş olduğum için önerimi geri çekmek için bu mesajı yazayım dedim. Son siparişlerimi daha önce kitap alıp memnun kaldığım www.kidega.com ve www.kitap365.com karışık verdim. www.eganba.com biraz daha uygun ama eğer doğru kampanyalara denk gelirseniz diğer sitelerden de benzer fiyatlara kusursuz kitap alabilirisiniz.

Son olarak www.eganba.com’un durumu karantinaya özgü değil. Eski basım kitap alırsanız depodan geldiği için genelde ufak tefek kusurlu oluyor. Hızlı ama kusurlu geliyor.

İdefix’den güzel bir sipariş geçtim, bazı kitapların yeni kitaplar olduğunu düşünürsek ay sonuna doğru elimde olur diye ümit ediyorum.

12 mayısta üç kitaplık mini bir sipariş vermiştim “hazırlanıyor” olarak kaldı. Mesaj attım göndermeyecekseniz iptal edin başka yerden alayım diye. Tamam salgın var anlıyorum da bu kadar uzamaması lazım sanki.
Sizinki de gecikmez umarım.

1 Beğeni

Gecikme ihtimalini göze alarak siparişi verdim, ama umarım gene de çook uzamaz :smiley:

Daha birkaç gün önce bu başlığın altına son aldığım kitapları atıp bir süre başka kitap almayacağımı yazmıştım ama kitap içerikli olmayan bir sipariş verecekken “daha sonra al” sekmesindeki kitap 78 sayfa olmasıyla beni cezbetti ve aldım.

Homofobiye Hayır - Safia Amor

Alfa Kitap’ın Hayır serisinden.

8 Beğeni

Forumda bu kadar övülünce dayanamadım LEM kitaplar için DUNE serisini erteledim.Ayrıca kuponla hem indirim hem hızlı teslimat olunca ayrı bir mutluluk oluyor :heart:

24 Beğeni

Bu başlığa ne zaman girsem ( almak istemesem bile) kitap alasım geliyor. Sonra kitap listeme bakıyor ve (hüzünlü bir şekilde) sonraki ayı bekliyorum.
Herkese iyi günler.

8 Beğeni

Bu başlık neyse de Kitap Fırsat/Kampanya Alanı başlığı çok tehlikeli

16 Beğeni

En tehlikeli başlık :warning:

1 Beğeni

365kitap’tan yaptığım alışveriş listem :smiley:

Bülbülü öldürmek’ten emin olamadım ama aldım.
Domuz Baba Terry Pratchett zaten candır, ne yazsa alınır :smiley:
Stranger Things romanlarını çok merak ediyordum özellikle Hopper’ın hikayesini umarım iyidir.
Üç Silahşor’u öven çok oldu, Dumas okuma vakti gelmişti :+1:

15 Beğeni

Amazon’dan 4 gün sonra geldi şu dönem için çok iyi hız.

22 Beğeni