Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

İlknokta siparişlerim hâlâ paketleniyor durumdaydı. Hem biraz dolaşayım hem de Yedpa teslim noktasına gidip bir sorayım dedim. Kitaplar iki gündür beni bekliyormuş :slight_smile:
Kitaplar “Temin edildi” durumundaysa gelip alabilirsiniz dediler. Yani iki gün boşuna beklemişim. Aldığım bilimkurgu klasiklerininin ayraçlarını kontrol ettim.

Kendim için aldıklarım;
Wool kutulu set
Uzlaştırıcının Pençesi
Dünyaya Düşen Adam
Katilbot Günlükleri 4
Çocukların siparişleri ise Son Nefes ve Rubailer

Alfa’dan siparişlerim vardı. Başka bir kargo şubesine gitmiş oradan oturduğum mahalleye yönlendirmişler. Hazır çıkmışken onu da sordum. Yarın gelir dağıtıma çıkar dediler. Belli olmaz, dağıtıma çıkmadan ben elden alırım belki.

8 Beğeni

Sadece Vergil - Aeneis ve Sagan - Karanlık Bir Dünyada Bilimin Mum Işığı kitaplarını alacaktım ama şu da olsun, bunu da ekliyim derken yine göçtüm. Babil’den almıştım ama %99.99 haftaya kalacak elime ulaşması.

4 Beğeni

İlknokta’nın indirimlerinden kaptıklarım… En çok merak ettiğim vaiz serisi öve öve bitiremediler umarım dizisi gibi değildir.

26 Beğeni

En son Justan Henner’in Common Among Gods serisinin ilk kitabı olan Death’s Merchant kitabını aldım. Aslında kendisi hediye etti dersek daha doğru olur sanırım :slight_smile:

3 Beğeni

Fotoğrafçı inanılmaz güzeldi. Hatta okuduğum en iyi grafik romanlardan biriydi… İyi okumalar.

2 Beğeni

Katılıyorum. Üç kez sipariş verdim tamamı hasarsızdı. Fakat paketleme korunaklı değildi

2 Beğeni

Philip K. Dick Toplu Öyküleri alfakitap.com dan alanınız var mı? Kitapların durumu nasıldı? Şömizde yırtık,çizik ya da ezilme var mıydı?

1 Beğeni

Idefix’ten ayın birinde verdiğim sipariş bugün elime ulaştı ve birkaç küçük ezilme dışında kondisyonları temiz olarak geldi.

22 Beğeni

İskandinav Mitolojisi de İskandinav Mitolojisi…
Sipariş tarihi: 6 mayıs, kargoya verilme: 11 mayıs, teslim edilme: 15 mayıs.
BKM den aldım, iade edeceğim.

11 Beğeni

Yok artık! (20202020)

1 Beğeni

Bkm siparişi beklerken güzel bir haber olmadı :frowning:
Tahta kalemle işaretlenmiş gibi sanki.

2 Beğeni

hayır görüyorlar ya göre göre yine de yolluyorlar kitabı, yaptıkları ayıp bence.

BKM şaşırtmıyor. (20 krktr)

1 Beğeni

Fidankitap ve Kırmızıkedi’den bu ay aldıklarım. Kitaplarda herhangi bir hasar mevcut değil, alışverişimden çok memnun kaldığımı ifade edebilirim.

26 Beğeni

BKM anlaşılan hala değişmemiş. Bir keresinde benim bir siparişimde de böyle mürekkep bulaşığı vardı üstünde bir de sinek ölmüş yapışmıș halde gelmiş.Ama sorunsuz değiştirirsiniz whatsapptan fotoğraf gönderirseniz bkm’ye.

2 Beğeni

Korona falan derken almayacaktım uzayınca dayanamadım. :slight_smile: çanta ve iki adet not defteri hediye.

Ayrıca bu kitaba zarar vermeden nasıl çıkartılır diye sorsam :roll_eyes:

29 Beğeni

Saç kurutma makinası ile bir süre sıcak hava tuttuktan sonra çıkarıyordum etiketleri. Ondan önce sıcak hafif nemli bir bezi üzerinde bekletebilirsiniz.

2 Beğeni

Beklediğim son siparişi de kendim diğer ilçeye gidip, şubeden teslim aldım. Sıkıldım kargo beklemekten, bir süre kitap alışverişi yapmayacağım diyorum ama ithaki’den yeni çıkanlar dürtmüyor değil. Hele hele yeni bkk falan çıksa kesin gene kargo yolu gözlerim… Alfanın sitesinden aldım. Kitaplar tertemiz. Benimkileri dümdüz göndermişler valla, ne çanta ne bir şey :joy:

24 Beğeni

kitabı dnr dan %40 indirimle + 75/15 ten tam alacaktım puf dedi gitti sepetten. :disappointed:
şimdi idefixte de dnrda da stokta yok diyor.
april %40 indirim kampanyası haftasonu için geçerli sanırım bu sürede geri gelir mi ki kitap? :sweat_smile:

2 Beğeni

20200511_142858

Kidega alışverişim.Sorunsuz.Ayraçlar,hediye kitap ve Enpara indirimi.75 tl hepsi.

19 Beğeni