İlknokta siparişlerim hâlâ paketleniyor durumdaydı. Hem biraz dolaşayım hem de Yedpa teslim noktasına gidip bir sorayım dedim. Kitaplar iki gündür beni bekliyormuş
Kitaplar “Temin edildi” durumundaysa gelip alabilirsiniz dediler. Yani iki gün boşuna beklemişim. Aldığım bilimkurgu klasiklerininin ayraçlarını kontrol ettim.
Kendim için aldıklarım;
Wool kutulu set
Uzlaştırıcının Pençesi
Dünyaya Düşen Adam
Katilbot Günlükleri 4
Çocukların siparişleri ise Son Nefes ve Rubailer
Alfa’dan siparişlerim vardı. Başka bir kargo şubesine gitmiş oradan oturduğum mahalleye yönlendirmişler. Hazır çıkmışken onu da sordum. Yarın gelir dağıtıma çıkar dediler. Belli olmaz, dağıtıma çıkmadan ben elden alırım belki.
Sadece Vergil - Aeneis ve Sagan - Karanlık Bir Dünyada Bilimin Mum Işığı kitaplarını alacaktım ama şu da olsun, bunu da ekliyim derken yine göçtüm. Babil’den almıştım ama %99.99 haftaya kalacak elime ulaşması.
En son Justan Henner’in Common Among Gods serisinin ilk kitabı olan Death’s Merchant kitabını aldım. Aslında kendisi hediye etti dersek daha doğru olur sanırım
BKM anlaşılan hala değişmemiş. Bir keresinde benim bir siparişimde de böyle mürekkep bulaşığı vardı üstünde bir de sinek ölmüş yapışmıș halde gelmiş.Ama sorunsuz değiştirirsiniz whatsapptan fotoğraf gönderirseniz bkm’ye.
Saç kurutma makinası ile bir süre sıcak hava tuttuktan sonra çıkarıyordum etiketleri. Ondan önce sıcak hafif nemli bir bezi üzerinde bekletebilirsiniz.
Beklediğim son siparişi de kendim diğer ilçeye gidip, şubeden teslim aldım. Sıkıldım kargo beklemekten, bir süre kitap alışverişi yapmayacağım diyorum ama ithaki’den yeni çıkanlar dürtmüyor değil. Hele hele yeni bkk falan çıksa kesin gene kargo yolu gözlerim… Alfanın sitesinden aldım. Kitaplar tertemiz. Benimkileri dümdüz göndermişler valla, ne çanta ne bir şey
kitabı dnr dan %40 indirimle + 75/15 ten tam alacaktım puf dedi gitti sepetten.
şimdi idefixte de dnrda da stokta yok diyor.
april %40 indirim kampanyası haftasonu için geçerli sanırım bu sürede geri gelir mi ki kitap?