Babil.com’dan aldıklarım elime ulaştı. 15 adet kitap almıştım ve hasarsız bir şekilde elime ulaştılar.
Bu aralar daha kitap almam herhalde, bunlar da son olsun.
Daha önce hiç Bolano okumadım. Can Yayınlarını karıştırırken denk gelip merak etmiş Tılsım kitabıyla tanışmaya karar vermiştim. Sonra burada ve kitap sitelerindeki yorumlarına dayanamadım ve Vahşi Hafiyeleri de sepete ekledim.
Aynı şekilde Paul Auster de daha önce okumadığım yazarlar arasında. İyi bir tercih mi bilmiyorum ama Leviathan ile tanışacağız. Aslında Ay Sarayını alacaktım ama stokta yoktu.
Son olarak da Akunin’ler. Forumda yakın zamanda muhabbetini yapmıştık. Hemen okumam bunları muhtemelen ama çok da uzun sürmez.
Sağdakiler kitapmatik, soldakiler hepsiburada siparişim. Kitapmatik kitapları çok iyi kaplamış. Hepsi hasarsızdı. Ödevden dolayı okumayı bıraktım ama bursu kitaplara harcamaya devam.

@SJack sürekli özel mesajla dürtüp “hadi seriyi tamamlayalım, bak sonra tükenir kitaplar bulamazsın, hadi alalım, hadi hadi hadi” deyip beni gazlamaya devam ettiği için ben de sırf onu kırmamak adına (çok yufka yürekliyimdir) İthaki BK Klasikleri serisinden kitap almaya devam ettim
Kitaplar ilknokta’dan. Yüzde 50 indirimle uyguna geldiler. Dün aldım bugün elime ulaştı. Bu konuda ilknokta’dan çok memnun kaldım. Kitaplarda herhangi bir hasar da yok.
Uzun ara sonra yaptığım ilk alışveriş. 20 Tl banabak kodum vardı ve gitmişken alayım dedim ama ek olarak indirimdelermiş 23 tl tutuyor diye alırken 17.5 tuttu, o esnada da 1 tane daha almak gelmedi kaldı öyle. Ve o an Jack london bulamadım diye aldım ama Jules Verne kitaplarını Alfa’dan almak istiyordum şimdi keşke almasaydım diyorum. Ama baskıları ve ayraçları çok güzelmiş o yüzden sorun yok. Modern klasiklerin ayraçları olduğunu bilmiyordum zaten sürpriz oldu.
Stoktankitap.com’dan aldıklarım da elime ulaştı. 4 adet kitap almıştım ve hasarsız bir şekilde elime ulaştı. Normalde seri kitapları tek bir siteden alırım ama kitapların stokları olmayınca 3 ayrı siteden alışveriş yapmak zorunda kaldım.
Demek sırf kırmamak adına aldınız
Babil ve ilknokta siparişlerim. İkisi de 1 günde ulaştı. Yalınayak Gen in son cildinde biraz ezik var ama onunla da uğraşamam artık.
Lütfen benim de son olsun, Lütfen.
Amazondan aldığım kitaplar, en uygun fiyatlar oradaydı, hızlı geldiler, hasarları yoktu.
Ancak Dune o kadar kalitesiz duruyor ki çok üzüldüm. BKK den çok kitabım yok ama en son okuduğum Çocukluğun Sonu ile karşılaştırma yaptığımda kağıtları arasında çok büyük fark var. Umarım elimde dağılmaz.
Evet, kıramadım genç arkadaşı
O kadar dedim yeter almayın diye dinletemiyorum bir türlü kendimi.
Şakayı bir yana bırakırsak gerçekten de her bilimkurgu severin kitaplığında bulundurması gereken bir seri. Tamam son zamanlarda hoşumuza gitmeyen şeyler olsa da kapak görselleriyle ve renkleriyle çok güzel bir seri.
Hem alması için dürt hem de böyle söyle oldu mu hiç
Mart’ta sipariş vermiştim. UPS’le sorunsuz geldi.
Kitaplar hala aynı kampanya fiyatıyla satışta.
Kitaplar kaçar sayfa ki indirimsiz fiyatı bile böyle ucuz?
300 er sayfa yaklaşık olarak.
Fiyatlar çok iyiymiş. Neden bu kadar uzun sürdü gelmesi?
Ben de ilk okuduğumda sizin gibi anlamıştım.
Cümle sanki “Mart ayında sipariş verdim, Haziran ortasında geldi” gibi anlaşılıyorsa da aslında “Mart ayında alışveriş yapmıştım, sorunsuz gelmişti” deniliyor.