Benim de böyle bir kaynağa ihtiyacım vardı teşekkürler
.
Olursa harika olur. İkinci elleri pahalı olmasa alacaktım (en düşük 150) ama bekleyelim. Bir Samuel Noah Kramer kitaplarını bir yayın evinin almasını bir de bunu bekliyorum
Cevap icin teşekkür ederim (:
Idefix alış-verişim geldi. Aslında almayacaktım ama malum fiyat artışları olunca bu fırsatı kaçıramazdım. Forumda @smartestidiot sayesinde gördüm indirim kuponu falan. ( Pek anlamam yani ilk defa yaptım
) kendisine teşekkür ederim. Seriyi 57 liraya almış oldum. “Zamanımızın Bir Kahramanı” kitabını da çok merak ediyordum. Bu alışverişle aradan çıktı, kardeşlerinin yanına katıldı.
@smartestidiot çok teşekkür ederim. Sizde öyle
.
Ne demek, güzel günlerde okumanız dileğiyle 
Son siparişim, artık uzun bir süre almamam gerekiyor. Bütçeyi zorladım… Alfa’ nın kendi sitesinden aldım, gayet temiz geldi kitaplar…
Benimkinin iptal mesajı geldi…
Sanki stokta varmış gibi gösterip, yanında da bir kaç parça kitap satma stratejisi gibi geldi.
Zebramo, Letgo tarzı bireysel satışın olduğu yerlerde kitap bulunabilir ama baskısı olmayan bir kitabı internet satış sitesinden almaya çalışmak hayalciliğin de ötesinde sanki.
Kitapyurdu indiriminde Zaman çarkı serisini toplarım diyordum da sanırım 9. Cilt tükenmiş. İptal ettiler.
Bu ay kendim için kitap almayacaktım ama dayanamadım. İşte sipariş listem.
kitap365.com’dan;
Rüya Sanatçısı
Schrödinger’in papağanı
Değişken Kainat Teorisi
Barbar Yeni Dünya
kitapambarı.com’dan;
Aquila Yarığının Ötesi
Zima Mavisi
Keşif Uzayı
Koronavirüs Karantina Günlükleri
Ölümün Eşiği
Çıldırtan Kitap
Honderya
Babil Deneyi
Reset
İkiz Dünyalar
Paralel Dünyalar
Aktopetist Derin Kehanet
Vega Diye Bir Yer
Cunha 2072
Geleceğe Kaçış
Bana bugün ptt"den mesaj geldi.Bkm kargoya vermis .Ne cikacak bilmiyorum.
Yanına başka kitap eklediniz mi ? Eklediğiniz kitaplar varsa onların gönderimini yapacaklardır
Amok Koşucusu geliyor.
Bkm bin Beklediğim iptal mesajı an itibari ile ulaştı 
Gardens of the Moon geldi.
Ancak maalesef küçük boy geldi. Küçük kitaplardan hiç hoşlanmadığım gibi son kitapla da aralarında fark var. Seri tamamlandığı zaman büyük ihtimalle deve cüce deve cüce gibi olacak.
ingilizce kitapları nereden alıyorsunuz
Nadirkitap ve kitapbulan (arkadaş kitabevi). Bu ikisini kullanıyorum.

Neyse biliyorduk iptal olacağını.