Amazondan 2. yaptığım alışveriş oldu. Yüzde 36-40 arası indirimle aldım. Tüm kitaplar için heyecanlıyım ama en çok Martin Eden için. Kitabın sırtı beni biraz üzdü. O da kitapla alakalı bir sorun sanırım. Onun dışında hiçbir şey yok. Yine çok hızlı bir kargo dün kargoya verildi bugün geldi. 
Martin Eden mükemmel bir kitaptır. Dipnotlarla beraber harika bir baskı, keyifli okumalar. 
Kitap gerçekten gelirse çok güleriz ama 
Çok teşekkürler.
Heyecanlıyım gerçekten ama bundan önce bilimkurgu klasiklerinden bir kitap okumayı düşünüyorum. Sonra hemen başlayacağım.
Yine kallavi bir alışveriş yapmışsınız kitaplıktada çok güzel durur iyi okumalar 
Güzel bir indirim yakaladığım için hemen aşağıdaki kitapları sipariş ettim:

İşte bunlar hep @SJack ![]()
Çok teşekkürler ![]()
Bende onu yakında dürteceğim Aden’i beraber okuyacaktık ses yok hala 
Aman hocam bulaşmayın. Ondan sonra “şu harika, bu süper, hele bu olmazsa olmaz” diye bir başlar, sonra bir bakarsınız göz açıp kapayıncaya kadar binlik olmuşsunuz 
Yıldız Güncesini anlattı baya ama tutuyorum kendimi
( Tutuyorum dediysem başka kitaplar aldım bu ara o yüzden alamıyorum
)
Bir an resimli baskının dördüncüsü çıktı herhalde diye sanınca bir umut ışığı parladı. Koleksiyon için ben de biriktiriyordum fakat değilmiş 
Kıskançlık ve depresyon alışverişi. ![]()
Bu ara canım çok sıkılıyor. Öyle dolaşırken aklıma @Ozgur’nin aldığı resimli Fantastik Canavarlar geldi. Sonra onu nereye sığdıracağım diye düşündüm ve YKY’nin sonradan çıkardığı, boyutları küçük ama ciltli olan şu arkadaş aklıma geldi. Sonra diğer ikisini de mi alsam dedim ve… gerçekten depresyon alışverişi oldu. Can sıkıntısından kitap aldım. Ama gelsinler baştan okuyacağım. Harry Potter beni hep iyileştirir. ![]()

Baskılar düzelene kadar almayacaktım fakat yayınevinin bu yönde hiçbir girişimde bulunmaması üzerine Amazon’dan sipariş verdim
Bu arada baskılar öyle aşırı kötü gelmedi bana, çok zorlamadan (kıvırmadan-bükmeden) okursanız bence deforme olmaz bu kitaplar 
Bence hala büyüğünü almalıydın. Ben bir kere daha aşık oldum seriye onun yüzünden 
Şunun güzelliğine bakar mısın 
Harry Potter iyidir ya. Ona dair aldığım her şey bana da moral veriyor nedense =)
Bak hâlâ kıskandırıyor.
Ya gerçekten muhafaza edecek bir yerim olsa alacaktım da yok. Bakalım artık. Bunlar da tatlı duruyor, üçü birlikte hoş olacak diye umdum.
Siz ne zaman başlayalım derseniz o zaman başlarız Aden için.

Harry Potter benim de depresyon ilacım. Ne zaman mutsuz bir döneme girsem bilinçaltım o rafa doğru itiyor beni 
Şehir dışındayım şuan haftasonu haberleşelim