Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Borges’in Babil Kitaplıgına giriş yaptım :framed_picture:

31 Beğeni

Sanırım bunun sebebini anladım. Birisi paperback (TCG) diğeri ise Mass Market Paperback (GotM). Aradaki fark da hem boyut hem de kağıt kalitesi farkı. İlk kitabı değiştirmek için aldığım yere sordum, yanıt bekliyorum ama pek umudum yok. Siz siz olun, mass market paperback’ten uzak durun :slight_smile:

Şöyle iki örnek daha ekleyeyim referans olması için:

image

6 Beğeni

Şöyle bir sepet hazırladım ama kararsızım :roll_eyes:

13 Beğeni

Sağ olsun YKY, Marcel Proust kitaplarının kapaklarını değiştirmeye başladığı için bana durduk yere masraf yaptırdı. Eski kapaklar giderek yüksek fiyatlara satılmaya başlanırken neyse ki Zebramo’dan çok uygun fiyatlara aldım 7 kitaplık seriyi. Diğerleri de YKY’nin sitesinden.

Bunlar da YKY’nin sitesinden %45 indirimli Kazım Taşkentler. Bazılarında amblem olup bazılarında olmaması sinir bozucu tabii. :slight_smile:

22 Beğeni

20 Beğeni

h.g tannhaus gerçekten kitap mı defter mi. Fotograflayabilir misiniz?

2 Beğeni

Defteri var mı bilmiyorum ama tabi gönderebilirim.
Kıyamete 3 kaldı.

13 Beğeni

Ben askere gitmeden önce bu kitabın tartışması vardı. Gerçek kitap degil not defteri falan diyorlardı. Ekledim listeme. Dark hayranı olup hala almamış olmam ayıp.

3 Beğeni

Evet dostum. Ben de Dark hayranı olarak aldım. Umarım güzel dizinin hayal kırıklığı olan bir kitap reklamı yapma çabası ile karşılaşmayız. Bu arada çok da ilginçtir yayınevinin bastığı tek kitap bu.

4 Beğeni

Zaten tam olarak onun üzerinden bir tartışma dönmüştü. :sweat_smile: Kitabın içeriği falan bulunmuyordu hiçbir yerde. :sweat_smile:

2 Beğeni

Zaman çabuk geçiyor, o kadar olmuş mu bu konuyu konuşalı :confused:

Yayınevi kitabın ilk 5 sayfasını sosyal medyada paylaşmışlardı daha sonra. Bana dizinin ekmeğini yemeğe çalışıp bir tane hayran hikayesi basmışlar gibi gelmişti ama 1000kitap’a baktım övgüler havada uçuyor.

@Erdo okuyunca yorum yapar mısın merak ettim gerçekten.

4 Beğeni

Birkaç saat önce hazırladığım sepeti paylaşmıştım ancak almadım. İthaki’ye o kadar para dökeceğine bir sürü başka kitap alırsın dedim kendi kendime. Sonuç olarak aşağıdaki arkadaşları aldım. Aldıklarımın arasına İthaki’den bir kitap eklemem de ironik oldu biraz.

Dune ne zamandır aklımdaydı. Daha fazla beklememeye karar verdim ve Sarmal’dan aldım. Çeviri ve yazım hataları var diye okumuştum ama artık beklemek istemiyorum diyerek sepete atıverdim.

@Erdo Zamanda Yolculuk kitabını alırken tereddüt etmiştim ancak şimdi paylaştıklarınızı gördüm, çok iyi denk geldi. Son sezon başlamadan gelirse hemen okumayı düşünüyorum. :smile:

24 Beğeni

Sürat kargodaki tam 1 aylık macerasından sonra gelebildi.

25 Beğeni

Hakikaten geciyor zaman. Baktım ama tartışmayı bulamadım. Kitabın orjinal adını falan da hala gizemli.
A Journey Through Time: The Beginning of Everything Loading interface...

Detaylı bilgi yok. Akşam bilgisayar başına geçince araştırmak istiyorum. Eğer gerçekten de dizideki kitapta gerçekten okuduğum tüm kitapları bırakıp başlayacağım okumaya.

Hayır kitabin not defteri olan versiyonu gerçekten de hala var Amazon.com

2 Beğeni

Yayınevine sorduğumda daha fazla Alman bilimkurgu/fantastik kitap basacaklarını söylemişlerdi. Aradan uzun süre geçti ama nasıl devam ederler bilemiyorum.

1 Beğeni

Dostum elimde Grange’ın son kitabı “Son Av” var. O bitince girmeyi düşünüyorum aslında. Bitirdiğim zaman yorumlarım mutlaka.

Keyifli okumalar dilerim. Bu arada güzel indirim yakalamışsınız. Bilinen ve bu kitaptan başka hiçbir kitabı bulunmayan bir yayınevi olması sebebi ile ben en ucuz 33 TL ye bulabilmiştim. :slight_smile:

4 Beğeni

Kargo bedava imkanı varsa N11’de 27.30 TL

N11 Link

2 Beğeni

Dizisi gibi gizemli kitap, hakkında bilgi bulmak mesele :slight_smile:

@Erdo Grange’ın Ölüler Diyarı kitabını bitirdim ama pek beğenmedim. Son Av daha iyidir umarım.

2 Beğeni

Almak isteyenler için çok iyi fiyatmış gerçekten.

Ben tüm Grange kitaplarını okudum. Aralarında Ölü Ruhlar Ormanı, Ölüler Diyarı, Taş Meclisi gibi hayal kırıklığı kitaplar var ama “Son Av” her ne kadar aceleye getirilmiş bir kitap gibi gözükse de şu dönemde beni oyaladı ve Alman Hitler rejimine karşı bilmediğim bilgiler verdi. Tavsiye ederim. Ama tabi bir Kızıl Nehirler veya Lontano ikilemesi değil tabiki.

3 Beğeni

İlkNokta siparişimi verdim. İndirimi ayın sonunda yaptıkları için aslında pas geçecektim ama dayanamadım.

17 Beğeni