Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Tor baskıları değil. Gallancz baskısı evet iki bölüme ayrılmış. Normalde brandon sandersonun kapaklarını çok beğendiğim bir yayındı. Bende olmayan kitaplarından almaya başlayayım dedim. Ama sadece Fırtına arşivleri serisi kitapları iki partlık bölümden oluşuyor. Geri kalanlar tek kitaplı. N11den kitapbulanithalkitap kullanıcısından aldım ama bugün fatura geldiğinde fatura arkadaş.com sitesinden kesilmişti. Acaba altmarkası mı? Çünkü satıcının siteside mevcut ve arkadaş.com sitesinin neredeyse aynısı isim farkı var sadece ve fiyatlar daha uygun. Bakalım gelince görücez😅

1 Beğeni

Kitapbulan, Arkadaş in satış sitesi. Güvenle alabilirsiniz.

1 Beğeni

Çok teşekkürler bunu öğrendiğim çok iyi oldu. Amazonda uyguna bulamadıklarımı mutlaka oraya bakarım😊

BKM’den aldığım kitaplar 16sında kargoya verildi. 17 sinde oturduğum ilçedeki (ist/maltepe) pttye geldi ama hala eve gelmedi ? Ne zaman gelir bir bilgisi olan var mı?

1 Beğeni

Ptt biraz geç teslim edebiliyor. En azından bana öyle denk geldi, şube teslim aldıktan sonra aşağı yukarı 1 haftayı buluyordu gelmesi.

3 Beğeni

off çok uzunmuş. cevabınız için teşekkürler :slight_smile:

1 Beğeni

O kadar beklememeni tavsiye ederim. 3 günden sonrası normal değil çünkü, her an geri gidebilir. Gidip kendin teslim alman daha hayırlı olur sanki. :slight_smile:

Haftasonu Amazon’dan gözü kara bir alış veriş yaptım. Bu kitapların hepsi %50 indirimdeydi. Listemde olan hemen hemen tüm kitapları almış oldum. Artık gönül rahatlığıyla konkordato ilan edebilirim :sunglasses:

46 Beğeni

Aynı durumdayım 17’sinde merkeze zimmet edildi hala dağıtacak şubeye sevk edilmedi. Normalde ikinci güne gelirdi.

1 Beğeni

O kadar güzeller ki… Keyifle okuyun.

1 Beğeni

yazıyorsun geri dönmüyorlar

Muazzam görünüyorlar keyifli okumalar dilerim

1 Beğeni

Çok hızlı değiller ama bana her seferinde geri döndüler hatta birinde telefonla da aradılar. Ben sorun yaşamadım siparişlerimde.

benim sorum şuydu sitelerinde bilgi alamıyorsun kaç tl kargo bedava (varsa böyle kampanyası) ya da taksit kampanyası var mı kredi kartlarına bunlar genel bilgiler bunlar bile olmayınca garip geliyor

Siteye girer girmez yazıyor bu bilgiler.

image

kitapbulan ı kitapbulut diye okursam haklısınız bu siteye bakmamıştım (tamamen görenkör olmuşum)

3 Beğeni

Ahh kalbim :slight_smile: güle güle okuyun.

1 Beğeni

Idefix’den geldiler.

42 Beğeni

İlknokta VAİZ setin geldi :partying_face:
Geçen verdiğim siparişte 20 çizgi roman vardı üst üste koyup 10 tane baloncuğu sağ olsunlar kitapların üstüne koyup öyle göndermişlerdi…

VAİZ’i açmak için 10 dakika uğraştım,üstünde ayrı bir plastik tabaka olduğunu fark edemedim.
İşin özü 4 rezil siparişten sonra ilk defa hasarsız kitap ulaştırdı ilknokta…Bundan sonra akıllandım,Sandman kutulu çıkmadan hayatta almam,kutulu almayınca hep hasarlı gönderiyorlar :smile:

@Leingrad Che ve Evrim kitaplarından görsel rica edebilir miyim :pleading_face:

34 Beğeni

Harika bir alışveriş :star_struck: keyifli okumalar :blush:

1 Beğeni