D&R Zonguldak
Bunlar da benim aldıklarım ;
Doris Lessing Okuma Rehberi 'nı okuyup Lessing külliyatı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz, orada Lessing’in kendi kitaplarını okumaya nereden başlanması gerektiği hakkında bir cevabını da bulacaksınız.
Lessing hayranı olarak kendimce tavsiyem, okuma rehberinden de yararlanarak yazarın düşünce dünyası ve kitapları hakkında bilgi sahibi olmanız. Bu bağlamda edindiğiniz bilgiler ilginizi çekmiyorsa Lessing okuması zorlayabilir. Lessing derin bir fikriyat üzerine kurulmuş çetrefilli ve çok yönlü bir külliyata sahip bir düşünce insanı.
oniki ile son ayini bulamadım zaten gelmeyecek yeni kitap dediler haa her konuda baştan savıyorlar neden mağazalardan alışveriş yapmadığımı hatırlattılar sağolsunlar
Marquez’in yeni kapak tasarımlı Şer Saati ve On Iki Gezici Öykü kitapları ile Doris Lessing Jack Orkney’nin Günaha Çağrılışı ve Petro Markaris Alan Savunmasını bulamadım. Bunların dışında total de 14 kitap aldım.
Gecikmeli de olsa Can Yayınları’nın 9₺ kampanyasından istediğim gibi yararlandım. Çoğu kitap standda değil rafta idi. Listede olduğunu bildiklerimi arayıp bulabildiklerimi almaya çalıştım. Listeyi paylaşan arkadaşa sonsuz teşekkürler.
Camus’nun sadece bu iki kitabı indirimde ama kimse bilmiyor, çalışanlar da. Mutlaka denk gelirseniz okutun kasada. Hatta bir mağazada aldığım Camus’dan sonra raftaki tüm eserleri toplandı. Rafta kalan indirimlik bir kitabı olmamasına rağmen…
Klasikleri Can’dan okuduğum için ve bende olmayanlar indirime girdiği için bu eşsiz fırsatı da kaçırmadım.
Alttaki beş kitap da kasiyerin hatası yüzünden 45 yerine 40₺’ye geldi. Yani 8₺’den aldım tanesini.
Nana ve Nostromo indirimde değilmiş. Listede de yoktu zaten.
Listemden Kızıl ile Kara ve Tutiname’yi alamadım sadece. Denk gelirse onları da edinmek istiyorum.
Etiket fiyatı toplamda 358₺ olan 14 kitabı 121₺’ye aldım. Kitapların tanesi kabaca %66 indirime denk gelmiş oldu.
İlk aldığım 6 kitaptan sonra ikinci D&R ziyaretimden de bu dördünü aldım. Çok alınacak bir şey kalmadı. Artık özellikle mağazaya uğramam yolum düşerse bakarım.
Uzun bir aradan sonra kitabevlerinin beni çağıran seslerine daha fazla kulak kapatamadım ve bugün yola çıkıp elimi korkak alıştırmadım. Ve aşağıdaki kitapları rafa ekledim:
Üstümdeki kozmik dehşeti bir kenara bırakıp normal hayata dönebilmek için insanı yeniden kucaklamaya ihtiyacım vardı. Suyun üstünde siesta yapar gibi ilerliyoruz şimdilik. Bir sürpriz olmazsa…
Gece gece bir çılgınlık yaptım ve kredi kartı borcumu tekrar hortlattım
Son ilknokta siparişim yarı yarıya hasarlı,çizgi romanların sırtı yamuk gelmişti ve iade etmiştim…Kutulu olduğuna güvenerek aldım.Sandman’ın tamamlanmasına 2 sayı falan kaldı sanırım,hasarlı gelmesin diye Sandman’ı almak için kutulu çıkmasını bekleyeceğim
Bundan sonra bütçem yettikçe merak ettiğim kitapları kendi dilinden okumaya çalışıcam. Bu yüzden merak ettiğim kitaplara dair bir kaç alışveriş yaptım.
jasper kentlerden sonra şimdi bunu sipariş ettim daha önce burada alan olduğu için merake ettim zaman çarkı biterse okurum bunu :)) ücretsiz kargo ilk sipariş olunca tabi onunda etkisi var
D&R ‘MOS’ veya ‘ÖMS’ isimli bir uygulama başlatmış. İnternet üzerinden alışveriş yaptığınız gibi mağazalardan da alışveriş yapabiliyorsunuz. Kitaplar için mağaza fiyatından ödeme yapıyorsunuz. Mağaza stoklarında bulamadığınız ürünlerin adresinize gönderilmesini sağlıyorlar.
Can 9 kampanya listesinde yer alan ve mağazada bulamadığınız kitapları bu şekilde temin edebilirsiniz.
Uygulamayi mi indirmek gerekiyor sadece ?
Hayır. Elinizdeki listeyi mağazada görevlisine verin. Stokta olmayan ürünleri mağaza aracılığı ile “Özel Müşteri Servisi” ile almak isteğinizi belirtin. Sizin adınıza sipariş oluşturacak. D&R kartınıza tanımlı cep telefonunuza gelen bilgileri görevli ile paylaşıp ürün tutarını ödeyeceksiniz. Ürünler ister mağazaya isterseniz adresinize gönderilecek. Ben adresime istedim, bekliyorum.
Orta kısım ikinci ellerden toplananlar. Kayıp Kız’a ayrı sevindim. Zombi Savaşı hariç hepsinin kondisyonu sıfıra yakın.
Sağ tarafsa Kitapbulut’tan gelenler. Kurttan Kurda biraz ezilmiş kargoda ama çok da büyük bir şeyi yok. 3 - 4 gün içinde aldığım son siparişleri de paylaşıp bu faslı bitireceğim.
Hayırlı olsun.
Birbirimizi kandırmayalım
Teşekkürler. Son olmalı zira yolculuk var. Yoksa ben de aynı kafadayım.
Brandonkitapları n11 mi? Ve part1 dediği ikiye bölünmüş mü? Tor baskıları tek kitap sanıyordum ama.