Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Evet filmi de varmış ama ben izlemedim. İkinci el görünce bi puanlarına falan baktım gayet iyi duruyordu. 4 değil 5 kitap bir de ara kitabı var. Bakalım hakkında pek bir şry bilmiyorum, güzel bir şey çıksın da şaşırayım artık :sweat_smile:

20 Beğeni

Canım bonsaim. Canım sukulentim. :yellow_heart:

Canım yeğenim de demek isterdim ama benim kitaplarımı savurup kendi kitaplarına poz verdirmen üzdü… Hıh!

1 Beğeni

Üzgünüm ama güzel oldu sanki. :sweat_smile: :yellow_heart:

1 Beğeni

Buyrun. Doğrudur diğer Alfa klasiklerine bakma imkanı bulduysanız onlarla aynı ebatta. Bu arada niyeyse Alfa Klasiklerine dahil edilmiş kitaplar. Garip. Bir de attığım fotoğraflar ilk ciltten. Yıllar 1875-1882 arası. Yani Çehov’u bu kadar büyük yapan öyküler biraz daha sonra geliyor aslında. Fakat onun gelişimini kronolojik olarak takip etmek paha biçilmez.

16 Beğeni

Babil’den aldıklarım.

Can yayınları Dr 9 TL kampanyasindan Kedi Murr’un Hayat Görüşleri, Batı Penceresinin Meleği, Patlama Kayıtları kitaplarını bulma ihtimalim dışında kendime 1 sene kitap almama sözü verdim. Hadi bakalım ben mi büyüğüm ben mi büyüğüm :joy:

25 Beğeni

Çok teşekkür ederim (:

1 Beğeni

Nihayet ben de buluştum.

29 Beğeni

Dediğiniz çok doğru. 44 yıllık yaşamında beşyüzü aşkın öykü yazan Çehov’un ilk öykülerinden başlayarak öykücü kimliğini takip etmek harika. İlk öykülerde hayal kırıklığı yaşanmaması adına yeni başlayacak arkadaşlara 3. ciltten başlanmasını tavsiye ederim. Bir de not düşeyim: 20 ciltte tamamlanacak külliyat 24 ay içinde basılacakmış. Yani bu ilk halkaydı.

3 Beğeni

20 cilt çok fazla yahu. Ciltleri biraz daha büyük yapıp 10 cilde tamamlasalar keşke :frowning: Çehovu ne kadar sevsem de 20 cilt çok ya…

Not: Yanlış anlaşılmasın yapılan iş çok güzel. Sadece zaman çarkından sonra 10 ciltten fazla hiçbir şey biriktireceğimi sanmıyorum. :frowning:

2 Beğeni

Bu haber Çehov hayranları için yılın haberi olsa gerek. :slight_smile: Keşke aynı şeyi Asimov için PKD için de yaşasak. Birisi şurdan çıkıp ‘Asimov’un öyküleri ciltli basılacak, PKD 4. Ve 5. Cilt bir hafta içinde çıkacak’ dese ellerim tutmaz hale gelir cevap bile yazamam.

11 Beğeni

PKD 4 bu sene çıkacaktı taa ben gitmeden söyleniyordu o ama hala yok piyasada bir şey. Allahtan LEM’ler geiyor.
Asimov… İyileşmeyen yara. Valla ben vakıfı da robotuda ingilizce bitirdim. Malum yayınevinden Asimov gelmesi pek mümkün değil kısa zamanda.

6 Beğeni

Asimov kitapları basılsın da, karton kapak olsun razıyız :slight_smile:

6 Beğeni

millet saman kağıda razıdır bence :sweat_smile:

4 Beğeni

Şimdi bende razıyım ama samana bastıkları zaman ‘‘bastınız bari düzgün bir baskı yapsaydınız’’ diye söyleniriz.

Gözümüz doymaz bizim :smiley:

Amazon’dan gelenler.

28 Beğeni

merak etmeyin, çıkar o dediklerinizi söylerler ama siz yermisiniz o başka mevzu😊

1 Beğeni

Kırmızıkedi siparişim hızlı ve temiz bir şekilde elime ulaştı. Şuan kitaplar hava alıyor daha sonra kolonyalı mendil ile sildim mi gerisini Corona düşünsün :joy:

24 Beğeni

Çehov’ u Alfa’ dan mı almak lazım, İletişim’ den mi? İletişim çok daha hoşuma gitti.

Bugün DR mağazasında Alfanın ciltli Çehov baskılarını inceleme fırsatım oldu.Baskı senelerce dayanabilecek türden kaliteli ciltli bir baskı olmuş.Çevirmen Uğur Büke’de yine ruşça çeviri konusunda rüştünü ispatlamış bir isim.İletişim baskısını incelemediğim için o konuda söz söylemem doğru olmaz.Arkadaşlar arasında iletişim baskısına sahip olanlar bu konuda bilgi verebilirler.

5 Beğeni