Merhaba. İletişim Yayınları Çehov baskılarının çevirmeni Mehmet Özgül. Ben Rusça çevirmenleri arasında ilk üçe rahatlıkla koyarım kendisini. Çehov’u da ilk onun çevirileri sayesinde tanıdım. Daha önce Cem Yayınevi 8 cilt olarak basmıştı Mehmet Özgül’ün çevirdiği Çehov öykülerini fakat şimdi çeşitli eklemelerle İletişim basıyor. İletişim baskıları da gerek kapak dizaynı olsun, gerek içerik olsun gayet kalitelidir. Fakat Çehov’un seçilmiş öykülerine yer veriyorlar. Alfa ise külliyatını basıyor Çehov’un. Diyorsanız ben çok seviyorum Çehov’u, kronolojik olarak en baştan ne yazmışsa okuyayım, Alfa’yı da tercih edebilirsiniz. Alfa hem ciltli hem de ciltsiz olarak basıyor Çehov kitaplarını. Toplam 20 cilt olacak. Uğur Büke ve Sabri Gürses hazırlıyor külliyatı. Onlar da alanlarında son derece yetkin isimler.
Aslında bu bir nevi indirim haberi de, A101’de Ren’den 4 kitabı var EAP’nin. Morg Sokağı ve Kızıl Ölüm bende olduğu için almadım ama bu ikisini aldım ve sadece 4,95 tl 
Ben de az önce 3 tane cep boy Agathe Christe kitabı görmüştüm, 6.95 TL’den.
Etiketini gördüm ama kalmamıştı AC’ler 
3 ayrı sipariş. Hepsi Amazon’dan 
Not : Amazon’u çok severim ama son birkaç siparişimde beni hayal kırıklığına uğrattı maalesef.
Kitaplar hasarlı mı geldi?
Evet maalesef. Çok büyük hasarlar değil aslında. Ufak tefek şeyler. Başka yerden almış olsam göze batmaz ama söz konusu Amazon olunca fazlasıyla rahatsız edici.
Çok güzel kitaplar. İyi okumalar.
Hazır ailemin yanındayken, almak istediğim ama taşınırken sorun olmasın diye almadığım, burada bırakabileceğim kitapları alayım dedim. Yaşlı adamın savaşı’nı da okumayı planlıyorum.
ilknokta
alfa’nın sitesi
Kitaplar hızlı bir şekilde elime ulaştı, lovecraft bütün hikayeleri kitabında çok az bir katlanma var. Değiştirmeyeceğim bu kadarcık şey için değmez uğraşmama 
Kader Ajanları ve Yetenekliler Dünyası’nın hasar durumu nasıl? Ben İdefix’ten sipariş vermiştim, dün kitaplar geldi ama bayağı hasarlılar.
Hepsi harika görünüyor. Silo serisi ve John Scalzi kitapları benim de alışveriş listemde ama ne zaman alacağım belli değil. 
Teşekkür ederim
John Scalzi bayadır radarımdaydı, alıp okuyayım dedim 
@Blackheart kader ajanları’nın biraz tozlu olması ve çok ufak bir çizik dışında bir sorun yoktu kiraplarda 
Hocam başlayacağın zaman haber ver de, beraber okuyalım
(Dilerim hemen başlamazsın)
Teşekkür ediyorum bu seri şans bizim için. 
Çok iyi olurdu ama hemen başlamayı düşünüyorum (hatta ilk kitaba hafiften başladım bile)
İzin süresinde bu seriyi bitireyim dedim o yüzden başlamış bulundum 
Tüh yetişemedik
Elimdeki kitabın yüzde 20’sindeyim, izinde de değilim. Yetişmem mümkün değil. Bir başka kitapta birlikte okuruz umarım