Tamam çözdüm bi şekil 
Standart kitap boyutunda.
Uzun bir tatilden sonra eve gelip kargolarımı açtım. Birkaç aydır düzenli okuma yapamadığım için bir seriye başlamak istiyorum ama karar veremedim. Fikirlerinize açığım. 
Fiyatları cidden çok uygun ve 7 Ağustos gecesi vermiştim bugün geldi. Ama keşke kargo için mesaj falan gelseydi. Allah’tan evdeydim de sürprizi karşılayabildim.
Annem diyor kargo geldi ben diyorum benim kargom yok.
Edit: temmuz değil Ağustos olacaktı
1 aydan uzun sirede gelen kargolar.
bende 5 günü geçince stres biniyor. Sadece 1 defa başıma geldi o da. 
Türk Tarih Kurumu siparişim geldi…Geldi ama hiç beklemediğim şekilde yarısı hasarlı geldi,hasarın kargo sürecinde olduğu belli çünkü sıkış tıkış koymuşlar,beklemediğim için biraz üzüldüm.
Yarısı sağlam ama yarısı değil,o yüzden o hasarlı kısmı iade edeceğim 
Türk Edebiyatı Tarihi I-IV’ün sırtı komple kaymış… Hacı Bayram-ı Veli Yaşamı I-II’nin 15 tllik fiyatına rağmen çok büyük ve kaliteli bir baskı olması sevindirici,Harry Potter özel baskılar kadar büyükler hatta daha büyük.Birincisi ince olsa da ikincisi oldukça kalın,içerik zaten çok güzel 
Birde ekleme yapayım 2 gün içerisinde geldi gerçekten çok hızlılar.
Bu masa çok popüler sanırım.Ben ve arkadaşlarımın çoğu buna sahibiz. 
TTK’dan ayın 6’sında ben de sipariş verdim ama henüz ulaşmadı. Zaten siparişlerimin geç gelmesine alıştığım
umarım hasarlı gelmez. Geç gelsin, hasarlı gelmesin 
@Who_Sametto benim sipariş de sanırım 6-7 kitaptı. Umarım hasarsız gelir
Aynen öyle,geç gelsin ama hasarsız olsun.Şahsen bir konuda akıllandım,TTK kondisyonları harika oluyor ama alınca 5-10 kitap alacaksın hasarsız geliyor,22 kitaptı sanırım şimdi aldığım baya sıkış tıkış olmuş fazla olduğu için.Yani bir kısmı hasarlı geldi ama yeni taktik öğrenmiş oldum 
Aile evimdeki masam bu. 7-8 sene önce lise öğrencisiyken almıştık. Hala taş gibi sağlam duruyor. Kullanışlı bir masa. 
En son Tatar Çölü, Zaman Makinesi ve Amok Koşucusu’nu almıştım. Müsait bir zamanda Zaman Çarkı serisini toplayıp okumayı düşünüyorum ama o zamana daha çok var; hem okul var hem işler hem de okumam gereken bir yığın kitap. 
Türk Tarih Kurumu’nun kitaplarının dilleri nasıl? Yoğun ve ağır akademik dilleri mi var yoksa daha genel kitleye de hitap edebilir bir dil mi? Kitapların içerikleri ve fiyatları dikkatimi çekti de almak konusunda emin olamadım.
Temmuz yazmışım Ağustos yazacağıma dünden önceki gece vermiştim siparişi aslında. Evde dura dura tüm tarihler birbirine karıştı. Geçen de 31 Ağustos’ta doğum günü olan arkadaşımın doğum gününü 31 temmuzda kutladım. Oysaki 31 Ağustos’ta olduğunu biliyordum 
Dışı kitaplara göre değişiyor,çoğu kitabın dili akademik ve ağır.Lakin dili hafif olan kitaplarda var.Erzurum’dan Ölümüne Kadar Atatürk’le Beraber I-II’nin dili hafif ve akıcı iken,Fuad Köprülü Armağanı oldukça ağır.Dikkat ederseniz kendinize uygun kitaplar bulabilirsiniz.Ben kesinlikle almanızı tavsiye ederim,fiyat-içerik-baskı kalitesi olarak benim için Türkiye’de eşsiz bir konumda.Şans verin derim 
Ve seri tamamlandı.
Bundan sonra okumadığım kitapları okuyasıya kadar yeni kitap almak yok. Kampanya falan dinlemeyecwğim.
İdefix’de sepette %10 indirim var.Üstüne üstlük 25/100 indirim kuponum olunca dayanamayıp verdim siparişi 
100/25 kod tek kullanımlık mı acaba?
Önceki siparişim sonrası vermişlerdi,tek kullanımlık
100/25 kodunu hediye kartında kullandım. Tavsiye ederim.