Umarım çeviriden değildir çünkü kitapların puanları vesair cidden yüksek. Değerlendirmeleri de olumlu. Nevernight cok pahalıydı o yüzden halen bekliyor listemde. İkinci el falan bulursam uyguna alırım. Yoksa bekleyecek şimdilik. Umarım kötü çıkmaz.
@GkiraraJ ödünç verme bence ya. En azından Sandersonları. Sonradan çok pişman oluyorsun.
Nevernight çok iyiymiş, okuyan arkadaşlarım çok beğenmiş. Mark Lawrence’in Red Sister’ına benziyormuş. Ben de 3. kitabın çıkmasını bekliyorum almak için.
Öyle bir ihtimal bile olsa vermem zaten, verdiğim kişilere güvenim tam ama corona filan derken gidip alamadım sissoylu 6 kaldı kuzenimde. Geçen alcatraz ve lejyonları alan kuzenimden onları geri aldım ama alcatraz 4 taşınma esnasında kayıp olmuş o ne olacak onu merak ediyorum. İlla bulunacak ama süreç uzun sürmez umarım. Artık hepsini beraber görmek istiyorum.
Onu da yayınlanacaktı Pegasus ama ne zaman bilmiyorum. Çok güzel seri ama ingilizce okuyarak harcamak istemedim
@GkiraraJ valla ben toplam 4 Defa ciltli yüzüklerin efendisi iki defa da Otostopçunun galaksi rehberi aldım. Ben ödünç vermeyi bıraktım net bir şekilde
Şu an için alınacaklar listemde Roger Garaudy - Yobazlıklar ve OPM 13, Bleach 9, Gantz 4, Alita 2 mangalarından bir tanesi var. Listede olmayanları da muhtemelen kitabevinde görüp alacağım.
Arkadaştan Brandonları alıp memnun kaldıktan sonra aklımda kalan bir kitabı daha aldım. Kitap Fırtına arşivi, sissoylu, elantris ve diğer bazı kitapların geçtiği evrenin üzerine varolan hikayelerden oluşuyor. Özellikle edgedancer zaten listemdeydi, içerisinde onu da görmek beni ayrı mutlu etti. Ayrıca okuduğuma göre evrenin gezegenlerinin haritalarıda mevcut.
Arkadaş kitabevinde mevcut isterseniz ordan alabilirsiniz bende oradan aldım. Ayrıca her alışverişte puan kazanıp indirim olarakta uygulatmanız mümkün. Diline gelirsek bence eğer B2 ve C1 gibi dil seviyeniz varsa ingilizce kitaplar okuyorsanız rahat okuyabilirsiniz. (Tabi bazı bilmediğiniz kelimeler mevcut olabilir.)