Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

İş Bankası’nın yerini biliyor musunuz? Hemen yanına açılmış. Cami’ ye çok yakın.

2 Beğeni

Martı yayınlarının bandrol aldığı Deri Ciltli Sherlock Tüm Hikayeleri kitabı daha önce basılmıştı ve şöyleydi;

8 Beğeni

Kutu sağlamken mi böyle oldu? Kutusuz gelse kitaba ne olurdu acaba? :joy:

1 Beğeni

Böyle de gayet güzel duruyor, teşekkürler görseller için :slight_smile:

1 Beğeni

Görseller bana ait değil detay bilmiyorum ancak kutunun yanındaki beyazlıkları diyorsanız onlar tutkal artığı. Gördüğüm kadarıyla kutunun sadece üstünde hasar var.

1 Beğeni

Bilgi için çok teşekkür ederim. Böylece Kadıköy’e gitmem gerekmeyecek :grinning:
İş Bankasının yayınlarını incelemek için bile uzun bir süre gerekiyor (sırf zevkten), bu kadar yakında erişebilmem benim için büyük şans (çocuk kitapları da oldukça başarılı)

1 Beğeni

İdefixten indirimle 110 liraya gelen kitaplarım. Hasar yok gibi görünüyor gayet güzel gelmiş.

23 Beğeni

İdefix siparişleri Sarı Odanın Esrarı yüzünden biraz gecikti ama bugün geldi :slight_smile: Yayınevi indirimi, sepet indirimi kod mod derken feci uyguna gelmiş oldular.

24 Denklemde Matematiğin Hikayesi baştan sona renkli görseller ile çok kaliteli bir basım yapılmış. Şu kalitedeki bir kitabın 20 küsür TL’ye satılabiliyor olması cidden çok çok ilginç. Sarı Odanın Esrarı için Çınar ve İş Bankası Yayınları baskıları arasında kaldım fakat Birsel Uzma sanki bana daha yetkin kitaplar çevirmiş biri gibi geldi. Bu yüzden Çınar baskısını tercih ettim. Kütüphanelerin Bilinmeyen Dünyası yeni bir kitap. Konusu ilgimi çekti, inşallah güzeldir. Batı Penceresinin Meleği’ni 9 TL kampanyasından bulup alamamıştım, bu alışverişe ekledim. Avrupa ve Tarihsiz Halklar, Avrupa’nın sömürge hareketi tarihi üzerine yazılmış bir kitap.

27 Beğeni

24 Denklemde Matematiğin Hikayesi hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Almakta kararsız kaldığım bir kitap.

Düzenleme: Yorum yapmışsınız fotoğrafı görüp heyecan yapmışım :smiley:

İçinden birkaç sayfa ekliyim. Bir fikir verebilir…

20200813_122527

14 Beğeni

Teşekkür ederim. Çok güzel. Sepete ekledim. Bir sonraki siparişe alırım.

1 Beğeni

Bkm’den aldığım ve kargo Ptt ile geldiği için yolda anasını ağlatmışlardır kesin diye düşündüm ama Batı Penceresinin Meleği’nin sırtının yıpranmış olması dışında bir sorun yok.

Bir daha gerçekten Bkm’den kitap almayacağım ama. Tükenmiş kitapları stoklarında var gibi gösterip sipariş iptal etmekten vazgeçemediler.

24 Beğeni

Babil.com dan aldığım çizgi romanlar kondisyonları temiz ve sağlam gönderildiler.

28 Beğeni

Forumda BKM’den memnun olan tek üye benim galiba. :roll_eyes::rofl:

Amazon 120/20 alışverişim ve ilk defa hasarlı/sorunlu/pis ürün gönderdiler. Ben şok. Amazon favorimdi.

Kısa Bir Cehennem Ziyareti leş gibi toz içindeydi, sanki yerleri süpürmüşler kitapla, küçüçük kitabı temizlemek için 2 tane mendil kullandım düşünün. Hala da böyle bi pis görünüyor gözüme çamaşır suyuna basasım var.
Micromegas fotoğrafta da göründüğü gibi ne olduğu belirsiz bir lekeye sahipti çiteleyerek çıkarmayı başardım ama temizlik süresince tek söylediğim şey ıyyyyyy demek oldu.
Gece Yarısı Gezegenin Raporlar kitabının da sırtının alt kısmı yırtık.

Müşteri temsilcileriyle görüştüm, özür vs derken kitapların iadesini yaptılar. Müşteri temsilcileri iyi iyi olmasına da amazon nasıl böyle bir şey yapmayı başardı onu anlayamadım.

18 Beğeni

Kingdom Come gerçekten harika,şimdiden iyi okumalar :+1:
Benzer çizimlere sahip Marvels Mucizeler kitabını öneririm,daha birkaç gün önce aldım ama Kingdom Come kadar beğendim :kissing_closed_eyes:

@W4YNE Kutulamaları nasıldı? Babil’den kısa süre önce Incal’ı aldım ama ilknokta yüzünden toplu çizgi roman almaya çekiniyorum,üst üste koyuyorlar yada hasar almayacak şekilde koymuyorlar bu yüzden kitapların yarısı yamuluyor…

2 Beğeni

Çok teşekkür ediyorum, hemen ekliyorum listeye. :v:

@Who_Sametto sonradan aklıma geldi, one shot değil mi?

1 Beğeni

Evet aynı Kingdom Come gibi,konusu “Bir gazetecinin gözünden tüm Marvel dünyasını gözlemlemek”

1 Beğeni

Kültür Kitaplığı’na ait olanlar Amazon’dan geldi. El Sürçmesi 1994 yılında basılmış ve şuan herhangi bir sitede bulunmuyor. Nadir Kitap’ dan sipariş verdim. Ferzan Özpetek’in kitabı ise Amazon siparişimle geldi. Hediye olarak mı gönderdiler yoksa yanlışlıkla mı bilmiyorum. Arayıp aramamak arasında kararsız kaldım. Son zamanlarda Amazon siparişinden hediye kitap çıkan oldu mu?
Bu aralar bu başlığa çok fazla yazmaya başladım. Ama bu son alışverişimdi. Birileri beni dürtmez ise yeni yıla kadar kitap almayı düşünmüyorum.

12 Beğeni

Minik bir Metis alışverişi :slight_smile:
İndirimlerle bayağı avantajlı oldu ama sabit 11,50 kargo ücreti biraz üzdü :frowning:

Ekran Resmi 2020-08-13 20.58.57

8 Beğeni