Evet aynı Kingdom Come gibi,konusu “Bir gazetecinin gözünden tüm Marvel dünyasını gözlemlemek”
Kültür Kitaplığı’na ait olanlar Amazon’dan geldi. El Sürçmesi 1994 yılında basılmış ve şuan herhangi bir sitede bulunmuyor. Nadir Kitap’ dan sipariş verdim. Ferzan Özpetek’in kitabı ise Amazon siparişimle geldi. Hediye olarak mı gönderdiler yoksa yanlışlıkla mı bilmiyorum. Arayıp aramamak arasında kararsız kaldım. Son zamanlarda Amazon siparişinden hediye kitap çıkan oldu mu?
Bu aralar bu başlığa çok fazla yazmaya başladım. Ama bu son alışverişimdi. Birileri beni dürtmez ise yeni yıla kadar kitap almayı düşünmüyorum.
Minik bir Metis alışverişi
İndirimlerle bayağı avantajlı oldu ama sabit 11,50 kargo ücreti biraz üzdü
2 ayrı sipariş olarak aldım. Poşetleme yapılmadan geldi sanırım artık not olarak yazmak lazım paketleme kısmına gelirsem herhangi bir boşluk olmadan kutuya konulmuşlardı. 1 tane ciltte hafif bükülme vardı onu da dert etmedim. Kısacası poşetleme haricinde temiz alışveriş oldu.
Kütüphanelerin Bilinmeyen Dünyasından birkaç sayfa paylaşabilir misiniz? Kitabı almak istiyordum ama çok kararsız kaldım.
Tabiki…
Ayrıca şöyle bir durum ile karşılaştım. Kitabın bandrolünü sökmüşler. Bandrolü aratınca saçma sapan bir kitap çıkıyor.
N11’den aldığım kitaplar. Kitaplar hasarsız geldi, kitapları iki tane kalın bir katmana sarıp kargolamışlar.
Aldığım seriyle ilgili ayraç gönderdikleri için çok sevindiğimi belirtmeliyim. (Genellikle aldığım kitaplardan farklı ayraç gönderiyorlardı.)
Sonra her kitap için bir ayraç gönderdiklerini zannettim. Ama o ne? Elimde olmayan kitaba ait iki ayraç göndermişler. İki ayraç yerine Ateşle İmtihan’a ait bir ayraç gönderseler daha güzel olabilirdi. Bu bir sorun mu, tabii ki de değil. Ayraç göndermeleri bile yeter.
Teşekkürler. Yalnız bandrolde bir sıkıntı yok sanırım. Uygulama R harfini P olarak okumasından kaynaklı farklı bir kitabı göstermiş size.
Amazon’dan aldıklarım. Ateşle İmtihan serinin diğer kitaplarından daha uzun, kutusunu alsam sığmayacak sanırım.
Uzun bir bekleyişin ardından Dan Brown kitaplarım bugün geldi. @aguero’ya ilgisi ve özverisi için teşekkür ederim. Hem isteğimi kırmadı hem de çok hızlı bir şekilde kitapları kargoladı. Kendisiyle gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz
Beni gaza getirdiğinizden beri devam etmekte olan “çılgınlar gibi kitap alma” serüvenimde, Dan Brown da olmazsa olmazlarımdan birisiydi çünkü kendisi benim en sevdiğim yazarlardan birisidir. Yıllar önce Kayseri’de bir arkadaşımın fabrikasında işe başlamıştım ve açıkçası geleceğin belirsizliğinden dolayı biraz korkuyordum. O dönem Melekler ve Şeytanlar kitabını yanıma almıştım. Beni o kadar rahatlatmıştı ki, kitap bitmesin diye zorla kapatıp uyuduğumu, üzerinden 15 sene geçmesine rağmen sanki dünmüş gibi hatırlarım.
Aklıma Dan Brown’un resimli özel baskılarının bir daha basılmaması geldi… Üzdü…
Elimde sadece Cehennem’in özel baskısı mevcut sırf bu yüzden diğer kitapları almak istemiyorum…Melekler ve Şeytanlar,Da Vinci Özel baskıları ikinci el bakıyorum ama tanesi 250 TL şanslıysan 150 tl ama yinede çok fazla.Altın yayınlarına geçen sene sormuştum,resimli baskıları tekrar basmayacaklarını söylemişlerdi
@isos81 Şimdiden iyi okumalar,Başlangıç kitabına tek kelimeyle bayılmıştım,sorgulamaya neden olan bir kitap
Ayıptır söylemesi, arka plandaki kütüphaneniz oldukça şık. Ne zamandır şöyle bir kütüphane kurmanın hayalini kuruyorum.
İyi okumalar dilerim.
Benim bundan hiç haberim yoktu, niye aklıma soktunuz durduk yere Şaka bir yana, şimdilik bunlar da yeterli.
Çok teşekkür ederim, hepsini okudum Ben de severim Başlangıç kitabını ama Melekler ve Şeytanlar’ın yeri ayrıdır bende.
Çok teşekkür ederim size de. Kütüphane kurmak benim çocukluk hayallerimden birisidir. Dilerim siz daha iyisini yaparsınız
İthaki Modern’den çıkan Sütçü’yü almayı düşünüyorum. Okuyan birileri var mı acaba buralarda?
Yeni alıp da hemen okuyan birisi yoktur bence. İngilizce baskısını okuyup da yorumlayanını da görmedim.
https://forum.kayiprihtim.com/t/sutcu-duygu-akin-cevirmenin-cemberi/27962?u=lapras
Çevirmeninden daha iyi okuyan yoktur sanırım
Ben de elimdeki kitapları resimli baskıları alacağım diye kütüphaneye bağışlamıştım ama tabii ben alana kadar hepsi karaborsa oldu
O maceraya hiç başlamayın bence de, sonu hüzünlü bitiyor