Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Harikasın! Eyvallah :blush:

1 Beğeni

Trendyoldan aldığım witcher evreni elime ulaştı. Trendyol’un kendi kargosu olan TrendyolExpress ile geldi. Ben daha normal boyutlarda bir kitap bekliyordum, baya büyükmüş :slight_smile:

16 Beğeni

Çok büyük bir batağa saplandım. :face_with_hand_over_mouth:
Uzun zamandır Zaman Çarkı serisini düşünüyordum, baktım olmayacak odağımı fiyatından dolayı alamadığım çizgi roman serilerine yönelttim… Lone Wolf serisi beni baya bir eksiye soktu ama katlanacağım zaten yarısını aldım, kalanı sonraki ay alacağım. Marmara çizgiyi gerçekten çok seviyorum bir kez daha anladım.

Kitapları Edessa’dan aldım ve gerçekten bir kez daha aşık oldum kendilerine, ilknokta çizgi romanları paketleme konusunda Edessa’yı örnek almalı…Çok güzel paketlemişler, kat kat ve sıkı şekilde o yüzden tertemiz geldi. Hatta son zamanlarda aldığım en temiz kitaplardı desem yanlış olmaz.

Y Son Erkek serisinin beklentimi karşılayacağını umuyorum.

Her zaman olduğu gibi birbirinden güzel araçlar geldi, bir de Star Wars posteri geldi. Akira ayracı ise kalbimi çaldı. :kissing_closed_eyes:

Punisher Max, Scalped, Chew, XIII, Red Sonja, Sandman ve Masallar serilerini yıl sonuna kadar tamamlamayı düşünüyorum biraz tuzlu olacak ama değecek.Masallar serisinde biraz sorun yaşayacağım sanırım…

31 Beğeni

Eğer ilginizi çekmiyor ise haikyuu ve koe no katachi ayraçlarına talibim. :smiley:

1 Beğeni

İstanbul Bahçelievler tarafına işiniz düşerse müsait bir zamanda verebilirim. :bender:

1 Beğeni

İstanbulda değilim ama denemeye değerdi. :weary:

1 Beğeni

Masallar serisi 21 cilt idi sanırım ve bizde daha 11. Cilt basıldı. Çok yavaş basıyorlar seriyi malesef bir yılda bir cilt çeviriyorlar nerdeyse. Seriyi oldukça beğendim ben ama hal böyle olunca devam edemeyeceğim gibi duruyor. 10. Cildi için hikaye orada bitiyor gibi aslında dediler o yüzden sonrasını almayacağım büyük ihtimalle. Seriyi de kafamda noktalamış olurum. İşinize karışmak gibi olmasın ama eğer başlamayı düşünüyorsanız siz de bunları bilerek başlayın derim. :grin:

1 Beğeni

Ahmet Kocaoğlu bir canlı yayında Masallar satmıyor böyle giderse basmayacağız dedi.

@Who_Sametto hayırlı olsun hocam, red sonja hariç benim de tamamlamayı istediğim seriler, bu ay Y ve Bone’a göz diktim. Bone’un İngilizce tek cildini Amazon’da 100 liraya görmüştüm ama İngiltere’deki arkadaşa aldırana kadar satıldı hala içimde uktedir. Masallar 2 hariç bulunuyor bildiğim kadarıyla ben de 2yi presstijden almıştım başka kaldı mı bilemiyorum.

2 Beğeni

Gerçekten sıkıntılı bir durum. Ben bu kadar yavaş olduklarını bilmiyordum…

Teşekkürler, baya mutluyum. :grin:
Umarım istediğiniz serileri kısa sürede alırsınız. Şahsen ikinizin yorumlarıyla Masallar’ı baya erteleme kararı aldım, diğerlerine öncelik vermek daha makul geldi. Eylül ayında Lone Wolf’u tamamlarsam, ekim ayında Scalped ve kasım-aralık gibi kutulu Sandman’ı alabilirsem derin bir ohh çekeceğim…

1 Beğeni

Masallar 10.cilt ile ana hikaye sonlanıyor. Yani bir nebze denebilir. Bariz bir sona ulaşıyor ama sonrasında yeni olaylar gelişiyor tabi. Ben de henüz 11.cildi almadım. Bence ilk 10 cildi gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Masallar çok iyi bir seri, tavsiyemdir. Lone Wolf gibi çok büyük bir yükün altına girmişken masalları atlamamak gerek kanımca.

Y son erkeği toplu halde aylar önce almıştım. Geçen ay tamamını bir hafta gibi bir sürede okudum. Güzel seri, beklentinizi karşılayacağını düşünüyorum.

Benzer serilere gidiyoruz gibi gözüküyor.
Scalped 6-10 arasını yakın zamanda alıp seriyi tamamladım. İlk dört cildin tekrarını yaparak seriyi okuyacağım.
Punisher Max son dört sayıyı yakın zamanda edinip seriyi tamamlamayı düşünüyorum ben de.
Sandman’ın son sayılarının çıkarmasını bekliyorum İthaki’nin. İlk sayı harici okuma yapmadım henüz. Seriyi toplayınca okumayı düşünüyorum.

Keyifli okumalar dilerim.

3 Beğeni

Teşekkür ederim. Lone Wolf’a başladıysam her şeyi halledebilirim gibi geliyor. :hanci:

Punisher Max’i siz beğendiniz mi? Şahsen Lone Wolf’u tamamlayıp sonraki ay Bone ile Scalped düşünüyorum. Punisher Max’i ise sonlara atacağım, yorumları oldukça hoşuma gitti.

Ben beğendim Max serisini. Süper kahramanlarla birlikte olduğu maceralardan ziyade bu şekilde daha gerçekçi ve şiddet dozu yüksek hikayeleri tercih ederim Punisher özelinde. İlk altı kitabı okuyalı baya zaman oldu ama bir türlü sıra gelmemişti kalanlara. Son zamanlarda yeni kitaplar ile eksik kalan serileri tamamlama olayını dengelemeye çalışıyorum.

1. Cilt ile tamamlanıyorsa şayet ben de önererim ilk 5. Cildini okudum daha ama seri gerçekten güzel gidiyor.

Denemek istediğim serileri Nadir den 20tl gibi çok kelepir denk gelince kaçırmadım.Görüşleri olan varsa kabulümdür😊.

10 Beğeni

Merhaba,Brandon Sanderson okumuş birine Şimşek Hırsızı biraz basit gelebilir,ortaokul seviyesinde bir kitaptır aslında ben küçükken okumuştum.:joy:

3 Beğeni

Mitoloji tabanlı roman bulmak zor,bulabildiklerimi deniyorum.Açıkçası çok okuyunca bu seferde okuyacak kitap bulmak zor oluyor bende seçeneklerime bakıyorum, keza ardimdan gelen kızım benden devralir percy i :blush::blush:

Şimşek hırsızına hiç girmeyin bence ya :grimacing: 30 tane falan kitabı var. Benim ucundan girip sonra hemen vazgeçtiğim bir seriydi. Kitapları bulunmaya da biliyor. Sahaflar tanesini 30 40 arasına satıyorlar. 3 ya da 4 ana seri vardı. Geçenlerde yazar kitapları listesini oluşturmuştum. Henüz foruma eklemedim ama. Bu ara biraz eringecim​:sweat_smile:

1 Beğeni

Amazonda hepsi mevcut şuan:d Dknın en çok satan serilerinden bulma sorunu yaşamazsınız.

3 Beğeni

Kızınız sever ve kitapları bulma sorunu yaşarsa ben gönderirim sıkıntı değil kitaplığımda yer kaplıyor kaç senedir,bir daha okuma gibi bir düşüncem de yok:)

1 Beğeni

Dadece ana seri olan 7 kitap dan bahsetmiyorum.

Rick Riordan Kitapları buradakilere bakmıştım ben. Magnus Chase ve Apollonun görevlerinin bir kısmı yoktu listeyi oluştururken. Ama amazona hiç bakmadım. Varsa güzel. Çok uzun serilerden korkuyorum artık :sweat_smile:

1 Beğeni