Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Yok canım güle güle kullanın. Çok teşekkür ederim. Bende öyle defter kalem tarzı şeylere ayrı bir merak\sevgi var. :sweat_smile: Ondan hemen ilgimi çekiyor. Kullanmadığım bir sürü defter kalem ıvır zıvır var zaten o da kenarda kalmasın.

Hatta tam kırtasiye alışveriş zamanı geldi marketlere keşfe çıkacaktım dün ayağımı incittim ve şu an alçıda. Bu seneki kırtasiye masrafını kitaplara yönlendiririm artık. :innocent:

1 Beğeni

Daha önce verdiğim sipariş sağlam gelmişti. Her zaman aynı olmayabiliyor. Hasarlı gelirlerse iade ile mecbur uğraşıcam.

Çok geçmiş olsun. 20 karakter

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim. :blush:

1 Beğeni

Kitaptr.com ve Amazon.com.tr den son aldıklarım. İthaki’nin yüzde 50 kampanyasını bekliyorum heyecanla :joy:

24 Beğeni

İthaki kitapları hepsiburada da %50 indirimde sanırım şu an

4 Beğeni

baktım o kampanyaya ama hepsi önceki kitaplar :laughing: benim almak istediğim son bir ayda çıkmış olan bir kaç kitap.

4 Beğeni

Bende bu kitabı almayı düşünüyordum. Amazon’da 150tl, siz nerden aldınız acaba?

Presstij Yayınevi’nin çıkarmış olduğu 3 ciltli çizgi romanı aldım. Baskı kalitesi ve kargolama gerçekten çok başarılı. Yayınevi ile Tanışmamış olanlar için tavsiye ederim.

18 Beğeni

Dün sipariş vermiştim bugün geldi. Kitaplar iyi durumda.

Sadece kartona koymuşlar. Hepsijet ile geldiği için sorun olmadı. Diğer kargolara böyle veriyorlarsa sıkıntı olabilir.

16 Beğeni

Amazon siparişim geldiii.

Yüzüklerin efendisi poster hediyeli geldi hem de. Orta dünya haritası da göndermişler :heart_eyes:

Kitaplar sarı duvar kağıdı kitabının yanındaki hafif bükülme dışında sorunsuzdu. Kargo da 1 gün sonra geldi. Amazonu öneririm o yüzden.

19 Beğeni

Sarı Duvar Kağıdını ben de kitapbulut dan aldım, gelmesini bekliyorum. Beğendiniz mi fiyatına değer mi sizce?

Henüz okuyamadım kitap içeriği hakkında yorum yapamam o yüzden. Ama baskısı oldukça hoşuma gitti ve çizimleri kesinlikle çok hoş. Eğer beğeneceğim bir kitap olursa iyi ki bu baskıyı almışım diyeceğimden eminim.

1 Beğeni

Hocam rica etsem Once & Future’dan birkaç görsel alabilir miyiz? :slight_smile:

22 Beğeni

Hepsiburada’da Kitapbulan İthal Kitap isimli satıcıdan aldım neredeyse yarı fiyatına. arkadas.com.tr’ye bağlı satıcı bildiğim kadarıyla.

1 Beğeni

Yukarıdaki görsellere ek bir kaç bir şey söylemek istiyorum;

Çizgi romanları Presstij’in sitesinden aldım. Öncelikle çizgi romanları poşete koymalarına şaşırdım. Çünkü bu zamana kadar internetten aldığım hiç bir çizgi roman poşette gelmedi. Çizgi romanlar kargoda ezilmesin/zarar gelmesin diye en üstüne sunta koymuşlar. Bir de Usagi Yojimbo’yu 2 kat çıtçıtlı poşete sarmışlar. Kısacası harika paketlemişler.

Once & Future’in bir kaç sayfası bulanık çıkmış. Bugün yenisini göndereceklerini söylediler. Diğer hatalı baskıyı ise istemediler, birine hediye etmemi söylediler. Çok memnun kaldım bu alış-verişten. Bundan sonra sanırım -diğer sitelerde ekstrem bir indirim olmadığı sürece- çizgi romanlarımı Presstij’in sitesinden almayı düşünüyorum.

Son olarak; çizgi romanları orijinal boy bastıkları için ekstra teşekkürler. Daha önce orijinal boy çizgi roman basan YKY’nin bile çizgi romanları -ne yazık ki- artık küçültüp bastığı bir devirde, Presstij’in bu hareketi takdiri hakediyor.

9 Beğeni

Presstij gerçekten çok iyi çalışıyor. Daha önceki siparişimde bazı çizgi romanlar poşetli bazıları poşetsiz gelmişti, ondan da memnun kalmıştım. Açıkçası Paralel Evren’in de kargosundan memnun kalıyorum. Arkabahçe için aynısını diyemeyeceğim, onlar biraz keyfekeder paketliyorlar.

Orijinal boy konusunda ise dediğiniz çok doğru, bu küçük boy basma işi hiç hoşuma gitmiyor. YKY one shot çizgi romanları yine büyük boy basacak şeklinde Bir yerde okumuştum ama şu an hatırlayamıyorum neresi olduğunu.

Bir de Gesar’ı okuyunca yorumlarınızı paylaşır mısınız? Çizimleri çok kaliteli geldi, yerli çizgi romana destek amaçlı her türlü alırım fakat yine de yorumları merak ediyorum.

4 Beğeni

Usagi ciltlinin şöyle güzel birkaç fotoğrafını rica etsem senden?

20 Beğeni