Benim de varmış 3. kitapta ama çıkarılmıyor sanırım. Her yerinden yapıştırılmış.
Benimki de aynı şekildeydi, hatta yanlış hatırlamıyorsam yırtıldı çıkarırken. Bu kadar yapıştırmak çok mu gerekliydi sormak lazım kendilerine. 
Kitapçılarda çalıyorlardır belki. Dr gittiğim zaman tek cilt Yüzüklerin Efendisi’nde, içinde harita olan bir tane gördüğümü hatırlamıyorum. Ha çalacak olan böyle de çalar gerçi ama. 
Tutkal ile yapıştırmışlar yavaşça çıkarınca sorun olmadı tekrar koydum yerine. 
Böyle düşününce mantıklı geldi. 
Ben bir kitapçıdan Yüzüklerin Efendisinin 2.kitabını almıştım; poster hediyeliydi ve aldığım kitabın içinden çıkmamıştı ama geç fark ettiğim için gidip değiştiremedim tabii. 
Trendyoldan aldığım Mur Lafferty - Altı Diriliş kitabı bugün elime ulaştı. Kitabın Türkiye kapağı orijinal kapağından çok çok daha güzel olmuş. Okumaya başlayacağım zaman çeviriye de bakacağım.

Sizin dediklerinize ek olarak beşinci kitabın sırtında yazım hatası da var “Efsuncunun Son Oyunu” yerine “Esuncunun Son Oyunu” yazılmış. Metis gibi bir yayınevinde böyle hatalar şaşırtıyor.
Son dönemde bu kitapları aldım. Babil John Wyndham’ın Kraken Uyanıyor kitabını temin edemediği için yollayamamış. Robert Fisk’in kitabını Letgo üzerinden satan bir arkadaştan aldım. Alfa olanlar idefix indiriminden, gerisi Babilden. Babil’in bir süredir yaptığı paketlemelerden hiç memnun kalmıyorum.
Witcher Evreni, Kısa Bir Cehennem Ziyareti ve Altı Diriliş; Trendyol’dan.
Büyük Saat; Spor Bakanlığı yarışmasından.
“Aksın Gözyaşlarım” Dedi Polis; Sahaftan. 
PKD kitabını 6:45 çevirisinden dolayı okuyamama durumunuz olabilir haberiniz olsun.
Geri dönüş vakti…
Uzun zamandır kitap okumadığım için artık bir geri dönüş yapayım dedim.
Eskisi kadar çok okuma yapamayacağımı düşündüğümden öncelikli olarak Can Yayınları’nın Kısa Klasikler serisinden 15 kadar kitap almıştım(Kapak tasarımlarını çok sevdim). Ama eskisinden de daha çok okumaya başladım ve günde ikişer üçer kısa klasik gidince seriyi bir anda bitirmemek için Martin Eden (Başlarda muhteşem bir karakterdi ama ortalardan itibaren kitap sıkmaya Martin Eden’de gözümden düşmeye başladı.) ve Dünya Tarihi 101’e(İlk defa dünya tarihi okuyacaklar ve daha önce bu konuda daha detaylı kitaplar okuyup da kısa bir şekilde o kitaplardakileri yeniden kafalarında canlandırmak isteyecekler için oldukça ideal.) başladım. İkisi de yarın bitecek.
Eski okuma hızıma göre bu kitaplar rahat 8-9 ay dayanabilirdi ama yeni hızımla ilkbaharı görmeleri zor.
Görünen o ki bu sene çok para gidecek:(
(Tabii KPSS 2021 hazırlığı beni yavaşlatmazsa.)
Açıkçası sahafta 10 TL’ye görünce alayım dedim, 60 sayfa falan okudum şimdilik aşırı rahatsız etmedi ama sonrasında neler olur bilemem.
Alfa’nın çevirmediği kitaplar arasında olunca almak istedim, kim bilir ne zaman çevrilir. 
Geri dönüş muhteşem olmuş.
Merhaba, Idefix’ten 9 kitaplık bir sipariş vermiştim. Az önce kargo geldi fakat bir tane kitap eksik, sipariş bilgilerimde de “Kargoya verildi (8 adet)” gibi bir ibare yer alıyor.
Bu diğer kitabın sonradan yollanacağı anlamına mı geliyor? Yoksa ben vakit geçirmeden iletişim kurup bir tane eksik yolladıklarını bildirmeli miyim? Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevineceğim.
Diğer kitap için ne yazıyor?
İptal edildi, temin edilemedi vs?
Bence temin edilemediği için iptal olmuştur, iadesi yapılır.
Siparişiniz hazırlanıyor diyor. Idefix’in siparişleri bölerek gönderdiğine hiç denk gelmemiştim eğer yollayacaklarsa.
Amazon’dan sipariş verdim 19 tane.18 tanesi aynı kutuda diğeri tek başına geliyor korkmasın şimdi.