Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Merhaba, temin süresi çok uzadığında hazır olanları önce gönderiyorlar.
(çoğunlukla)Gelmeyen kitaplarda da hazırlanıyor yazıyorsa, temin edildiğinde gönderiyorlar. Bu bana çok sık oluyor.

4 Beğeni

Tamamdır o halde, çok teşekkür ederim. :blush:

3 Beğeni

Sahaflar alışverişim. Görünmez adam dışında diğerleri sıfır kitap gibi. Kürk Mantolu Madonna’yı 5 tlye diğerlerini ise 10 tlye aldım. Hoş kendime de söz vermiştim sahaflara girerken hiç kitap almayacağım diye ama…

17 Beğeni

19 Temmuzda verdiğim 5 kitabın sadece 1’i geldi. Kalan 4 kitap 23 Temmuzdan beri Fatura Kesildi şeklinde bekliyor. Her hafta Müşteri Hizmetleri ile görüşmeme rağmen ne bir açıklama ne de bir gelişme var. İnşAllah sizde de aynı şey olmaz…

Off işte ben de böyle bir şeyle uğraşmak zorunda kalmaktan korkuyorum… Umarım tek kitap için uğraştırmazlar ve sizin siparişiniz de tez zamanda ulaşır. :frowning:

2 Beğeni

Yaklaşık 15 dakika önce Andrzej Sapkowski-Gölün Hanımı ve _ Ejderha Mızrağı Üçlemesi_ ile yanında Efsaneler Üçlemesi 'ni almış bulunmaktayım. Sırada @ulu.taborlin.kvothe’e verdiğim söz ile Kralkatili Güncesi ve yanında Yüzüklerin Efendisi tek cilt olanı bulunuyor. Bir de beğenirsem Ejderha Mızrağı serisinin kronolojik devam kitapları.

5 Beğeni

Fikirlerimi dinlediğin için teşekkür ederim.

1 Beğeni

En sevdigim seri tamamlanıyor . :slight_smile:

33 Beğeni

Hepsiburada alışverişim. Ben Kirke kitabını resme eklemeyi unutmuşum. Şaşırtıcı şekilde hızlı geldi, sorun yok kitaplarda. Mobil uygulamada 25 TL indirim yaptı, ayrıca bonus puanlarla 7 kitap için 107 TL ödeyerek satın almış oldum .

23 Beğeni

İlknokta siparişim, 12 günde ancak gelebildiler. :sweat_smile:

38 Beğeni

Bu ay içerisinde Kitapyurdu’ndan sipariş verdiğim kitaplar. Birkaç kitap daha vardı fakat hem önceden okumuş olduğum için hem de alıp hemen okuduğum için bazılarını diğer odadaki kitaplığa yerleştirdim. Geçen ayın sonlarında Orwell’in Aspidistra’sını okurken canım müthiş derecede klasikleri okuyup bitirmek istemişti. Sonuç da böyle oldu :smile:. Hâlâ alıp okumak istediğim klasikler var. Önümüzdeki aylarda sanırım o eksikleri tamamlayacağım ve İthaki’nin bilimkurgu serisini tamamlamaya devam edeceğim. Dost Kitabevi’nin çıkardığı kültür serisinin kitapları ise tahmin ettiğimden çok küçük geldi. İlk defa okuyacağım Watchmen ise tahmin ettiğimden çok büyük geldi. Bir de Watchmen’in içinden öyle bir boya kokusu geliyordu ki -normal olarak tabii- sanırım birkaç saattir başımın ağrımasına o sebep oldu :joy:. Şimdi balkonda hava alıyor kendisi, zira o ağır koku üstünde böyle kalmaya devam ederse hiçbir zaman okuyamayacağım sanırım.

20 Beğeni

Gençlik ve Spor Bakanlığının hediye ettiği kitap sonunda elime ulaştı,istediğim bir kitabı bedavaya almak çok ferahlatıcı.

15 Beğeni

İlk kez ilknoktadan sipariş verdim. Hızlı geldi ve paketleme de çok iyiydi. Bir sürü de Hobbit ayracı göndermişler Defterle birlikte. Defteri çok sevdim.

36 Beğeni

İdefix /MNG.

Ciltli kitaplar hasarlı geldi. :frowning:

Bir de Altar Kaplan’ın konusunu ilginç bulduğum bu kitabı var. Yazarın bir tanıdığının işlettiği kahve dükkanından hediye olarak aldım. Kitabın elime geçiş şekli hoşuma gitti bu nedenle sempati duydum kitaba. Her bölümü prologlar çizimler içeriyor, okuyunca yorumlarım.

25 Beğeni

Viking`i bende aldım. Nasıl bir kitap oldukça da merak ediyorum.

1 Beğeni

Henüz göz atmaya dahi fırsatım olmadı. Almadan önce araştırdığımda çeviri ve editoryal anlamda sorunlar bulunduğu yorumları yapılıyordu.

1 Beğeni

Amazon, Zebramo ve Trendyol siparişlerim.

22 Beğeni

Kara Bilim’i okuyunca unutmazsan bir yorumunu yazabilir misin?

2 Beğeni

Tabii yazarım aklımda.

2 Beğeni

Ben okudum fakat beğenmedim pek. Yüzeysel bir yorum olacak fakat çok karman çorman ve bilim kurgu çizgi romanları revaçta olduğundan yazılmış bir eser gibi gelmişti. Bir diğer durum da şu, seri tutmayınca Arkabahçe seriyi yarım bıraktı ve devamının basılacağını hiç sanmıyorum. 2 cilt okuyunca her şey havada kalıyor, ingilizceden devam etmek lazım.

2 Beğeni