Bir de @Lezek’in kendisi çıkıyormuş
![]()

Bir de @Lezek’in kendisi çıkıyormuş
![]()

Tabi o daha enteresan olur. 
Alfa bana otostopçunun galaksi rehberi not defteri de yollamış. Bayıldım. Zaten arife ayracına seviniyordum😅
Ben de BKM’den aldım ama bakalım. 3 gün oldu hala vermediler kargoya.

Yeraltı edebiyatı olduğunu biliyorum, ilgimi çekmesinin ana sebeplerinden biri bu.
Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Önerilerinize uyarak sipariş listemle öne çekeceğim Hakan Günday’ı. 
Ana sebep bu ise hiç durmayın. Geç bile kalmışsınız. 
Şimdi sorsalar bu zamana kadar okuduklarınızdan hangi kitabı ilk kez okumak isterdiniz diye;
1- Kinyas Ve Kayra
2- Suç ve Ceza
Nasıl ya? Bana niye göndermemişler? Hemen mesaj atıyorum. Bu yaptıkları çok pis ayrımcılık. 
Koridorun baskısı kısaltılmış diye biliyorum ama. Emin değilim.bilen varsa bir yazsın lütfen.
@SJack PKD ayracı da bassınlar onu da söyle bence
kıskanmayalım lütfen… 

Raskol’a çok selamlar 
Güzel bir kapıdan giriyorsunuz, çok şanslısınız.
Not defteri açığını gönderdikleri 2 fazladan ayraçla kapatmaya çalışmışlar sanırım. Sana bir bana üç. 
Kısaltılmış baskı değil, bu kitaplar arasında Koridor’un sefiller dışında kısaltılmış baskısı yok.
Bana da üç göndermişler ama diğerleri önemsiz ayraçlardı. 
@alper biri kısaltılmış idi ama hangisi hatırlayamadım. Suç ve ceza zannediyordum.
Budala ile arasında kaldım,artık uzatmadan okuyayım dedim ve tercihimi Suç ve Ceza’dan yana kullandım.Eksikliğini hissettiğim kitaplardan birisiydi,unutulmaz olmasını umuyorum.
@Ozgur @alper 'in dediği gibi sadece Sefiller’in baskısı kısaltılmış tabi bunu neden yapmışlar bilmiyorum.
Ben de bunları alabildim sadece Amazon’dan. Kütüphanemde olmayanları tamamlamak istedim ama daha çok fazla eksiğim var. Bir de paketleme çok kötü Amazon’un kitapların sığdığı kadar küçük bir yatay koliye koymuşlar üstüne de kalın karton kağıt koymuşlar 2 tane o kadar. Elime ulaştığında alt sol köşesinden kolinin patladığını gördüm ve tam Hobbit kitabının sırtının üst tarafına, köşesine denk geliyordu . Çok sinirlendim ama Allahtan kitaplarda bir sıkıntı çıkmadı. Kolinin üstüne bir de içecek dökülmüş ve orada kurumuş bariz belli oluyordu. Bunlar dışında kargo inanılmaz hızlı geldi Kuşadası’na.
Ayın ikisinde sipariş verdik BKM’den kitaplar hala hazırlanıyor. Çok acil ulaşması gerekenleri buradan sipariş etmediğimiz için geç gelmesi sorun olmuyor aslında.
Kayıp Dünya ve Hırsızlar Cumhuriyeti benim için geliyor.
Marx Bu İşe Ne Derdi?'yi merak ettim belki ona da el koyarım.

Hocam orda Kana Diz Kana eksik.
Önerir misiniz ? Almayı düşünüyorum da.