Hakan Günday seviyorsanız ve çizgi romana da ilginiz varsa güzel bir kitap. Özel baskısı da imzalı ve koleksiyonluk olmuş, tavsiye ederim…
@Hayalperest0 'den görüp akşamına sipariş vermiştim,az önce teslim aldım.
Sayende görüp aldım,gerçekten teşekkürler.
Amerikan Tanrıları ve Anansi Çocukları,Yüzüklerin Efendisi kadar sevdiğim kitaplar.Elimde İthaki’nin ince kapak ve ciltli Amerikan Tanrıları baskıları var.Bununla beraber elimdeki üçüncü baskı olmuş,gerçekten baskıdan kalite akıyor…
Geriye DUNE’un deluxe baskısı kaldı,onu buldam alacağım ama İdefix ve Dr’de tükenmiş,Amazon’da ise 37 dolara denk geliyor.Uygun fiyatlı bir yeri bilen varsa söylerse sevinirim.
Yordam’ın baskısını çok beğendim,tavsiye ederim.
Olmaz olur mu hocam, o yan kitaplıkta. Çünkü bu kitaplıktakiler imzalı kitaplar bölümü. O yüzden ayrı duruyorlar 
Hatta Kinyas ve Kayra’nın bir edisyonu daha var, imzasız olduğu için o da yan kitaplıkta.
Ne demek, iyi günlerde okuyun. Yalnız kitabınız benimkinden önce gelmiş, şuan bir miktar kıskanmış olabilirim

Amerikan Tanrıları’nın baskısı harika duruyor, keyifli okumalar 
“Ne demek iyi günlerde okuyun! Adamın aklını alırım!” Gibi olmuş virgül olmayınca ![]()
Sizden sonra sipariş verip sizden önce gelmesi beni baya şaşırttı.
@Anita Teşekkürler
Gerçekten kaliteli bir basım olmuş.
Siz dedikten sonra yazdıklarımı tekrar okudum. Gerçekten dediğiniz gibi
Ey virgül sen nelere kadirsin 
Kapının zili çalınca amerikan tanrılarına kavuştum sandım
ama bir diğer alışverişim gelmiş. Kumandanı öldürmek kitabının ingilizce baskısını yine DR dan almıştım. Cilt baskısı ayrı bir hoş.
Çok çok güzel 
. Almaya niyetlenir gibi oldum; ben düşünürken hesap kitap yaparken stok bitti ama mükemmel bir baskıymış. Güle güle okuyun
.
@Hayalperest0 Yahu yine attığınız baskıyı çok beğendim,siz beni neden zarara sokmak istiyorsunuz? 

cüzdanınıza incir ağacı dikmiş gibi oldum şuan
Şu sıralar özel, ciltli ingilizce baskılara dadandım. Battı balık yan gider politikasına geçtim
Hatta sıradaki alıcaklarım bile belli 
Throne of Glass’ı ben hiç beğenmemiştim. Alayım beğenmesem de durur diyorsanız sorun yok ama bence yüklü alışveriş yapmadan önce iyi araştırmakta fayda var 
Ahahaha ben dün sizden Gardrops üzerinden Stephen King-O ciltli basımını aldım 
kitaplığınızdan tanıdım sizi 
Şeker Portakalı içinde küfür geçtiği gerekçesiyle bir veli tarafından yasaklanması istenmişti değil mi?
Sebebini hatırlamıyorum ama evet, yasaklanması istenmişti.
Sonunda sonunda sonunda!
Ukitap’ta çok nazik bir kullanıcının takas listesinde görüp teklif yaptım ve iki genç yetişkin türünde Yabancı Yayınları kitabı karşılığında takas gerçekleştirdik. Sonunda serimi tamamladım, İthaki bir türlü basmadı ama ben bulmuş oldum Ruh Hırsızı’nı.
Darısı diğer arayan arkadaşların başına diyorum. 
Güle güle okuyun. Ukitap’ta az da olsa iyi insanlar mevcut hala. 
Ruh Hırsızı’nı ben de uzun zamandır arıyorum ama uygun fiyata bulamadım. Doğrusu Ukitap’a da hiç bakmadım. Keyifli okumalar.