Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Otomatik Piyanoyu ben de merak edip almıştım. Fakat araya birsürü kitap girdi, bir türlü başlayamadım. Okuduktan sonra geri dönüşlerini yazar mısın?

Yazarım tabii. 20karakter

1 Beğeni

Dün tekrar aklıma geldi bu 2. cildin bana gönderilmeyişi. Bunun üzerine daha önce attığım maili cevaplayarak, biraz ağır bir üslupla yazdığım yeni bir mail attım. Bir baktım bugün kargo geldi.

Demek ki her zaman kibar konuşmamak lazımmış mağdur olmamak için.

Michael Crichton’ın (Jurassic Park reyiz) bilimkurgu kitabını buldum sahafta. Zamanında Uzay Mikrobu adıyla, rahatlıkla çeviri dünyasının yüz karası olarak nitelendirebileceğim Mehmet Harmancı tarafından rezil edilmiş. 50 yıllık kütüphane kitabı olmasına rağmen kondisyonu iyi.

1971 yılında çekilmiş filmi ve 2008 yılında yayınlanmış Mini Dizisi de varmış.

13 Beğeni

Geç cevapladım kusura bakmayın.:slightly_smiling_face:

10 Beğeni

Bu 500 cümlenin birleştirildiği bir platform var mı aceba? Twitterda baktım ama çok fazla bir şey yok.

1 Beğeni

Rica ederim, çok teşekkür ederim :pray:
Ben Excel dosyası yaptım orda topluyorum @Ozgur

1 Beğeni

Merakımdan soruyorum. Her kitaptaki cümleleri birleştirince kısa bir hikaye gibi bir şey mi oluşuyor?

2 Beğeni

Evet. Yazar daha önce Piç kitabında benzer bir konsepti anlatmıştı.

1 Beğeni

518 kişiye ulaşmak zor ve zahmetli iş. Ama fikir güzelmiş.

Sırf prime üyeliğine siftah olsun diye sipariş verdim. İki kitapta %60 indirimdeydi ve toplamda 12 liraya aldım. Ama şöyle ki bir kitap için bana ekspres teslimatı zorla seçtirdi diğer kitap içinde standart teslimatı seçtirdi. Halbuki ikisinin de sayfasında prime logosu vardı. Neden seçme şansı vermedi anlamadım. Umarım ikisi beraber gelir.

3 Beğeni

Stokla alakalı bir durum olabilir belki. Bazen elinde olanları diğerlerinin gelmesini beklemeden yolluyorlar. Ben de bölük pörçük gelmesini hiç sevmem ama yapacak bir şey yok…

1 Beğeni

Kitap alırken bana haber verseydin toplu öykülerin ilk kitabını sana gönderirdim. Hiç sevmemiştim ://

1 Beğeni

@SJack de hiç beğenmemişti. :smile:

Nasıl beğenmemişsem artık askerde mesai bittiğinde yazıhanede geceleri bile okurdum. :joy:

2 Beğeni

Benle çok benzer zevkleri var inanırım xd

3 Beğeni

İşte biliyorum ne kadar sevmediğini. :blush:

1 Beğeni

2013’te okumuşum ben (ilk baskıymış elimdeki @dieter şansına küs xd) belki yedi yılda zevklerimde bir kıpırtı olmuştur diye tekrar başlıyorum bu muhabbet üstüne. Ama yine sevmezsem :upside_down_face:

3 Beğeni

Beğenirsin bu kez. :joy:

1 Beğeni

Sevmezseniz denetmen zor yolla sevdirebilir :rofl: Alttan alttan tehditler başlamış baksanıza

1 Beğeni